Ja sam se umorio od chefovskih dionica, egzotičnih i dalekih pa sam jučer trgovao narodne čvarke; netflix , Embraer i MCDonald's
Posts by my moon
-
-
ja sam danas izvrsno pazario, znači da ću sad tjedan dana plakat.
prodao PAG od neki dan, fantastično.
CSIQ kupio na samom dnu, ni Neo ni Chuck Norris ne bi bolje, potom ga prodao.
spavam u PINS- u, to me poklopilo nenadano.
Sad gledam, svi nešto pričaju o njegovoj korekciji.
-
Eto, ako zelite pod bor staviti dionice, ovdje je analizirano je li to dobra odluka
-
Mislim volim ja i ove što rade 50% u pol sata a imaju pol prototipa ultralake letjelice na pogon kukuruznog kromosoma i helija čiji nusproizvid sagorijevanja treba liječit rak , al sad nisa psihički za njih spreman
-
Meni PAG lijepe novce bere, kupio jučer.
MAC je još stidljiv.
APWC se ponaša nerazumno , no što sam tražio to sam tržio
Embraer, ako Bog da, ovim tempom nagodinu u plusu.
Drago mi je da su se Jinko , JD.com, PINS vratili u igru. Na njima volim masnim novcima sitni trejd.
Pridružio sam im Polo Ralph Lauren /uteko mi jučer/, AVIS rent a car i Ford.
e, da i LUV još gledam , od toga svega gore nabrojano sko prodamkadaprodam APWC
-
Da, znam da uvode novi biznis, zato sam ih i kupio, jelte sad su ti vjetrovi i Sunce i litij u trendu, no u ovoj vijesti, od ponedjeljka mislim, muljaju sa brojevima.
Prodao sam ih na tu vijest.
-
-
Ako postoji još luzera koji su nekidan kupili SALT da bi ga odma prodali sa nemalim gubitkon na vijest da napušta DRY bulk sektor i da se firma rasprodaje, neka se jave niže navedenom odvjetničkom uredu:
https://www.chartmill.com/news/SALT/prne…social_tracking
Naime vijest se smatra lažnom, plasiranom od meneđmenta.
Bilo bi lijepo da isti ured prekopa i našu burzu a sebe samog izlista na burzi, bio bi to vrlo perspektivan IPO.
-
Blaženi forum, ima se čovjek gdje proskitati nedjeljom ujutro
Pogledala sam PAG. Trenutno u rasponu, Bollinger squeeze
Papir se dampa
Hoće li biti double top, ovisi koliko će ljudi poslušati preporuku.
Dalje od toga nisam sigurna.
Iz raspona će negdje, kuda će ne zna se, al' nekako nos kaže da bi mogao gore u double top. Kada bi bilo mudro ponovno razmotriti poziciju
Malo sam izdvojio Jumia, Workhorse, Quantum i PAG.
PAG, obzirom i na sam biznis izgleda ko galapagoska kornjača u utrci sa gepardom.
To bi obzirom na van pandemijsku dividendu bio blue chip i ništa više.
Čak sam mislio da gledam krivu dionicu/kraticu.
onda mi je bilo źao pa sam uzeo malo.
Mislim da bi mogla rasti ako se proglasi početak kraja epidemije jer je financijski stamena.
-
završio odbijanac
kupite jpm, kažu
JPMorgan (JPM) is at $119.08 (-0.49%)
-
svojevrsninodbijanac na futuresima u USA
-
No, taman smo se malo opustili i zagrijal8 kad eto nam korekcije.
Za sada znamo
- novi , opasniji soj virusa u UK , protiv kojeg se možemo boriti samo cijepivom (a je, tak pišu)
- BREXIT u najgoroj opciji
- burze padaju oštro, donekle selektivno jer turističke, nekretninske i slobodnovrijemenske padajub još oštrije
- u USA izglasano dijeljenje novca , futuresi padaju unatoč tome, po istom obrascu kao dionice u Evropi
- novi soj virusa moguć okidač korekcije zbog prenapuhanosti tržišta / tj. iako je svima jasno da valjda jedom epidemija mora završiti, korekcija će ostati
Šteta, baš smo se dobro organizirali ovdje, nekak mi se činilo da je DLKV @fera bila čavao u lijes ZSE, a eto ga sad ovdje horor.
Gađajmo dno!
Rasprodajete ili čekate?
-
https://www.fool.com/investing/2020…-buy-right-now/
Dvije jeftine dividendne dionice
Ispunjavaju dva kriterija
Jeftine su u odnosu na ostatak tržišta, a daju dividendu
Izabrao ih je i W. Buffet
malo sam prekrepan, pa ću skratit, dodao sam i ja BMY u svoj buket za promatranje, neznajuć za Buffeta, no naišo sam webu da ga ladna usta fale.
-
Meni upo Embraer, ono što sam povadio iz PFE, siroti sam ak me i on smoždi.
Al mislim si, ljudi se ne moraju cijepiti, al moraju letiti, taka su vremena.
E, da, kupio sam imalo Macericha (MAC), reko naš čoek u tuđini, vidim stalno pada, pa da mu pomognem.
-
A ja sam CSIQ a kupio jučer, i prodao danas prerano, s 5% a moglo se duplo.
no tko bi se tužio?
-
To se kaže "kad već moraš jest govna, barem pričaj da su dobra"
-
Mislim da ni to nije sigurno. Izađe članak da je Bingo pogodak, po mišljenju upućenih, previsok.
-
Mislim da je ovo povuklo dosta toga drugog dolje. Ljudi su preplašeni.
-
Danas oko 2% odma na otvaranju, skok bez padobrana, onda lagana korekcija nabolje.
Ja ga budem probao prodat odma da uvatim 37.7-37.6 (subfebrilna prodaja, da se izrazimo epidemiološkim riječnikom :))
-
Nekak se čini da je prvi strah minuo, saće morat ispalit drugu salvu, ja bi tipovo na neku uvaženu osobu.