Ford je prekrasno odradio a AVIS rent a car i dalje p0skakuje kao koza. Ispravak od prijectri posta: Avisovo izvješće nije 16.01 već 16.02
Posts by my moon
-
-
Qs imam u svojim pratilicama ali nemam muda....
Lud dan danas.
Prodao ili kupio/ prodao, pazi sad
Mc Donalds'
Helthcare trust of America
Smile direct club
IBM /!!/
Postavio parangale i zabrbljo se na telefon, uvatio se Polo Ralph Lauren, oko 21.45.
Njega sam već predstavio ovdje, dok je bio oko 90. Istraživao sam luksuzne brendove i odabrao sam njega u Louis Vuittona, koji mi je zbriso jučer /oprez otc tržište drugačijeg radnog vremena u usa, može se trgovati i u UK, pa preć u USA :)/
RL inače svi fale, ja sam ga kupio pp 106,49, no bio je nedavno i 113.
Hvale ga svi, i Zacks ga je danas isfalio.
I da ne zaboravimo : both Joe Biden and Doug Emhoff both were wearing Ralph Lauren today!!!
No, ne zalijećite se, dionica u kojoj prespavam ima samo jedan smjer, dolje :), u zadnje vrijeme.
Imam još Gmed,valjda već sedmi dan, danas mi je dobro potegao, nadam se rastu ko u Rewalk Robotics, i PRFX,valjda već drugi tjedan, njega držim kao podsjetnik da se ne zalijećem na svjetlucave predmete, ko som
Da me nije poklopio Ralph Lauren, poklopio bi ma Macerich , njega od Reitova jako fale, i dividendu dobru daje.
-
oćel danas Amerika u zeleno ? Azija je zazelenila na ATH, Evropa se isto dobro drži i sve se pomalo trži, najviše se priča tko je kaki lijek testirao i zbog Kine razne rudače se dobro trže.
Danas nakon zatvaranja burze AVIS izlazi sa izvješem.
Pa čim Kina i Brazil rastu, raste tko? Embraer, br@vo
Ja sam prespavo u mnogim dionicama pa mi je drag odbijanac
-
Avis rent a car je i dalje fantastičan za trejd, ko JD, Jinko, Luv, Pins u zlatno doba /prije dva mjeseca :))
Ed i Mcd su mi nekako zlokobno padali zadnjih dana.
Mcd napr je rokno ispod minimmuma predviđenog projekcijskog kretanja, mislim i na zacks i na cnn. A srednja projekcija rasta 240!!! A on trlji ispod 208.
Ed je probio dva dna. Onda odnekud stidljivo da ima puno kredita jer mu pokido uragan žice pa su to morali natezat ponovno.
Mada, mcd i ed za long, ovako odoka, pa penzija na Karibima
-
REIT ovi , odabrani, počeli prašiti vani. Jasno, bio u nekim i iz svih izašao prerano.
Macerich
HTA
MPW
te kao pratim, al ima još.
Ukratko, iznajmljivači nekretnina u razne poslovne svrhe, zdravoseljački se predmnijevalo da će pokrepat u krizi ili nikad iz nje izić jer su se svi sada navikli živit virtualno.
No, postoje analitičari koji izvlače prosperitetne.
To su sve dionice koje pretkrizno još nisu dosegle i zato ih podsvjesno volim
-
Što mislite hoće li biti pada na BA(Boeing) zbog pada zrakoplova? ući pa izaći nakon korekcije?
Vec je dionica pala i mislim da je to to. Nije to novi avion, pa da njegov pad ima jaci utjecaj na cijenu, jer su kod padova tih kompanija najcesci krivac piloti i lose odrzavanje, a ne sam avion ili problem s njim
Od prvog dana ovdje Embraer kujem u nebesa, rado ga imam, kupujem i prodajem.
Moja jest teorija, koji već znaju i vrapci na forumu, da je BA u problemima sa Maxom, Airbus sa svim i svačim pa i Brexitom i da je Embraer u zahvalnoj niši uskotrupaca kao stvorenih za skakutanje po Kini i Indoneziji napr.
TAKOda je bilo za očekivati da će nakon zadnjeg pada Boeinga, iz ma kojeg uzroka, Embraer uzletit i eto ga , danas 10 posto !
INače, samo me pegula prati, što prodam raste, što kupim, pada.
Danas sam prodao sa dobitkom PAG š to ga je lansiralo u još veći plus.
Onda sam se dosjetio jadu pa sam mali dio PRFX prodao sa nemalim minusom što je gotovo trenutno rezultiralo lansiranjem u plus dotične dionice. Tak da sa ostatkom čekam i nadam se da bi to mogao biti novi APWC.
Uložio sam dosta novaca danas u konzervativnije dionice McDonalds i prije i u Consolidated Edison. Potonja je poznata jer redovito isplaćuje izašnu kvartalnu dividendu od 1860. godine. Analitičari se slažu da ore po dnu, meni je preorala i drugo, dvostruko dno, no svakakih sam se jada nadoživio u zadnje vrijeme, pa reko, nije niti to najgore i nadam se boljem, tj da to ide ap.
E i omrsio sam se i sa Avis rent a carom, taman pred počinak.
-
meni je isto rečeno da se može birati.
-
Nisam stigao prići tržištu cijeli dan te sam umoran i i očajan zadnjih petnaest minuta imao sindrom prejedanja stoga se konzervativno natovario sa Consolidated Edison.
-
ja sam bio u gužvi i uz put trgovao, tek sam iza 22.00 čuo za Kongres. Blaženo neznanje. Tak da sam onaj pad smatrao " prirodnom korekcijom" i kupio Nike, zaradio, i tako anulirao jednu griješku debelog prsta prije.
Meni se čini da je odlučeno da tržište bude bikovsko. FUturesi jesu pali, ali se nisu zacrvenili, sad samo treba pamet u glavu i u pravo vrijeme u shopping. Imam dosta keša.
Pitanje je ići na najbrži prst il čekat?
-
Danas mi je Investing 212 zablokirao trgovanje, nije mi dao prodavatu. To me koštalo oko 600 dolara rasta na Csiq u.
"the maximum remaining quantity for short position with this instrument is 0"
To mi je stalno javljao.
Tek kad sam SE ulogirao na PC mogao sam prodavati.
Objašnjenje sam.našao na netu:
Maximum trading quantities for both long and short positions are subject to immediate change, without prior notice. It can depend on multiple factors such as:
Underlying market conditions - which include insufficient liquidity and unfavorable trading conditions.
Control of exposure
The minimum and maximum trading quantity for every instrument are defined by our Risk Management Team after analyzing the technical and fundamental factors which influence its development. The parameters of the quantities are aimed to maintain the safe trading environment for our customers and to create the best possible conditions for a wide base of existing and potential clients to enter that market. '
NIJE DOBRO, DOBRO NIJE, IMAJU DISKRECIJSKO PRAVO UKINUTI TRGOVANJE
-
Danas je lepi dan na tržištu, no kod nas se druge stvari tresu :(.
Moje ljubimice od jučer dale sve od sebe.
Kupio sam danas Auris medical, mazohistički nadokupio Pain reform, ostalo sve rasprodao, Csiq je raketiran.
Being kupio i prodo isto.
Viđe Embraera sokola moga
Sad idem prevrtit ove vaše.
-
mene Kineza bilo strah, tako da miljenike JD i Jinko nisam dirao, na osobnu ßtetu.
Danas sam sretno trejdao Ralph Laurena i Embraer.
PakTIV EVERgreen je trebalo biti skalpiranje no iščupao sam samo trepavicu i zaradio 17 dolara.
Obećajem da više neću kupovati CSIQ, taj me živaca košta, danas mu je Goldman Sachs meni iza leđa snizio rejting, nadam se sutra sitnom minusu ili plusu pri bijegu.
Imam jos i Consolidated Edison i Avis CAR, za nas početnike kako trejdati , usporeni film
Imam i jednu skroz neovisnu dionicu koja je sramezljiva prometom i rastom no nju čuvam da me obogati: PainReform.
Sad mi je lakse kad sam vam se izjadao.
-
Ja sam se umorio od chefovskih dionica, egzotičnih i dalekih pa sam jučer trgovao narodne čvarke; netflix , Embraer i MCDonald's
-
ja sam danas izvrsno pazario, znači da ću sad tjedan dana plakat.
prodao PAG od neki dan, fantastično.
CSIQ kupio na samom dnu, ni Neo ni Chuck Norris ne bi bolje, potom ga prodao.
spavam u PINS- u, to me poklopilo nenadano.
Sad gledam, svi nešto pričaju o njegovoj korekciji.
-
Eto, ako zelite pod bor staviti dionice, ovdje je analizirano je li to dobra odluka
-
Mislim volim ja i ove što rade 50% u pol sata a imaju pol prototipa ultralake letjelice na pogon kukuruznog kromosoma i helija čiji nusproizvid sagorijevanja treba liječit rak , al sad nisa psihički za njih spreman
-
Meni PAG lijepe novce bere, kupio jučer.
MAC je još stidljiv.
APWC se ponaša nerazumno , no što sam tražio to sam tržio
Embraer, ako Bog da, ovim tempom nagodinu u plusu.
Drago mi je da su se Jinko , JD.com, PINS vratili u igru. Na njima volim masnim novcima sitni trejd.
Pridružio sam im Polo Ralph Lauren /uteko mi jučer/, AVIS rent a car i Ford.
e, da i LUV još gledam , od toga svega gore nabrojano sko prodamkadaprodam APWC
-
Da, znam da uvode novi biznis, zato sam ih i kupio, jelte sad su ti vjetrovi i Sunce i litij u trendu, no u ovoj vijesti, od ponedjeljka mislim, muljaju sa brojevima.
Prodao sam ih na tu vijest.
-
-
Ako postoji još luzera koji su nekidan kupili SALT da bi ga odma prodali sa nemalim gubitkon na vijest da napušta DRY bulk sektor i da se firma rasprodaje, neka se jave niže navedenom odvjetničkom uredu:
https://www.chartmill.com/news/SALT/prne…social_tracking
Naime vijest se smatra lažnom, plasiranom od meneđmenta.
Bilo bi lijepo da isti ured prekopa i našu burzu a sebe samog izlista na burzi, bio bi to vrlo perspektivan IPO.