MPLX LP
Dionica izgleda neloše, dividenda (deset) 10%
MPLX LP
Dionica izgleda neloše, dividenda (deset) 10%
ja sam danas glumio frajera te uspješno trejdao OKI i AVXL al onako na nekolko puta sa lijepim pogađanjem dna (množina od dna?) i vrhunaca.
Onda sam naravno bio pohlepan pa žvaknuo OKI sa dokupima i sad tužno gledam kak me ko janjca vrti na blagoj vatri oko nule.
Ak me ne ispeče da pocrnim
današnji dan bi mogao nazvati uspješnim jer sam točno pogodio prodaju na vrijeme , prvo dno i prvi odbijanac
I sada pamet u glavu i više ne izazivati sreću.
Scorpio tankers su dobrim dijelom zakoracili iz brodarskog bizmisa i moze ih se zvati "ekoloski brodari".
Solidno su bodovani po Seeking alpha. meni su super za swing, od njih su bolji jedino Norwegian cruise line :).
hvala na grafu !!!!!. ❤
meni su kvartalne zarade super, oko 30%, ali su mi i gubici najcesce swing gubici tu negdje, pojasnjeno sto zaradim u tri mjeseca skurim u tri dana.
odlicno pogađam dionice, tj parazitiram na tudjim anslizama, al zbog crviju u pozadini tijela i duše ćutim nemir pa brljam. tješim se da učim.
Jučer sam se borio sa OKE, što je nova zvijezda na mome nebu, prošlo mi je 10% naloga na kupnji, samo me liznulo.
Americko trziste je super za rad u tisini i trazenje vlastite strategije. ja je imam no tesko sam dosao do nje
puno ucim od drugih i suradjem pa vam svima hvala !
ja sam sad u ovom padu kupio Alpha Pro Tech, skupio sam po 9.83. To je neka firma za čist život, kakav sam i sam
.
Čekam Scorpio tankers da još padne.
prodo sam pola Dropboxa pa se sa tim novcima kerim.
meni je prošli tjedan bio mučan.
biotech , neka ruka me proklela, sad već imam fobiju od njih.
skrasio sam se u Dropboxu, onako srednjestrujaški, dok ne nakupim snage i hrabrosti.
uglavnom svecsam rasprodao /na vrijeme/,
pak sam su danas kupil Schroedingera i Ralph Laurena
pa sve dosta roni, možda Ukrajina - Putin, samo se boje reć
Digitalni , osim c3, ayx je opal dost, ak nije baš nešto živahan, mada ga redovito raubam.
glede trejdanja u sitne sate, sko budem otvarao drugu frontu biti će to ftse.
Odavno tamo promatram /a i u usa trgujem/ sa
Hermes
Lvmh louis vouitton moet
Aston martin
podatne su
ja,sam stari ERJ aš, još tamonod ispod 6.
nanesreću ulazio i izlazio, umjesto da sam čučao.
moja prva internacionalna dionica, prva ljubav....
Kupio CSIQ na samom dnu dna danas i dva pita mico prodajni nalog. Valjda se bude odbiio 3 - 4%.
samo dobre vihesti u zadbje vrijeme i super prognoze, koje dionica ne sluša
Intercept ima jedini odobreni lijek za nealkoholnu masnu steatozu tj cirozu jetre. sada ga pokušavaju progurati i za druge srodne dijagnoze. u fazi III SU no ne ide im baš.
Područje im je jako lukrativno, nealkoholna steatoza vrlo je širok, vrlo novo shvaćen, tek se istražuje, metabolički poremećaj.
Iz firme de razbježalo dosta meneđmenta, no počele su indajderske kupovine. Prognoze /sajtova i gurua/ su dobre.
Jako rizičnonulaganje no nek im nešt upali od tog jetrenog programa slijedi dernek.
Po analitičarima, ako ne upali, ovo je ionako dno, jer se hrqne dosta sa tim jednim registriranim lijekom.
xxxxx
Kao što rekoh, nisam baš u formi, malo sam polomljen, no to je toxxxx
Hvala na analizama., kiss kiss
Abbvie jako fale al ko blučip, pa kad naglo pane malo gricnem na odbijancu. nisam neki abbvijaš
ja sam kupil i prodal Abbvie, zicer je zicer, baš minje sjeo.
Schroedingera nis prodavo danas , nek se kiseli.
Intercept pharmaceuticals to ne diram, mislim se i obogatit na tuđim jetrama kad već svoju ne mazim.
na kupnji sam nisko na CSIQ I na Alpha Pro Tech (dobro zvuči)
Prodao AYX sa zaradom. Schroedinger mi nije prosao, kao ni kuplja OHI po 37.35.
ja sam na 15% kapaciteta, mentalnih, pa održavam ladni pogon.
valkda će biti neki mini idbijanac id ive sumorine
Norvegian cruise line i Scorpio tankers su dvije tvrtke na kojima srednjeročnim trejdom teško se gubi. ja sam na njima izgubio, sudbinski , dosta davno;čim sam ih kupio izašla je loša vijest /za skorpio se pokazala i pogrešnom/ ali onaj osjećaj ked kupiš a to u minutu opočne ići u bezdan ulije ti strah u koosti.
idalje ih promatram i trejdati ću ih kada prevladam strah
https://helpcentre.trading212.com/hc/en-us/articles/360018882117
Nema više "polaganja parangala"; zadavanje više naloga k0jih zbroj (uveliko) premašuje sredstva na računu, pa kad prvi prođe drugi se ponište.
to mi je bila osnovna taktika
ja sam prodal na 3,2 AUUD. a tko ne bi
sa ayx i sdgr sam si obećao bit dugoročni.
postavio sam šest kupovnih naloga još se nećkam oko Forda
budućnosnica nasdaqa konačno malo živnula u zeleno.
suzuše /dionice koje promatram a nisam u njima, nažaLost/:
LAC
KOP
KZR
AVXL
VITL
ako krene techno odbijanac mogle bi jos potegnut
teška su vremena olovno siva a opet mijenjaju boju ko hobotnica na braku. te je kriza, te je rotacija, te je kontempplacija.
u nekoliko navrata imao sam više sreće nego pameti i istrejdao AYX koji li ga pada pa pada , već je svima dojadio sa padom, otišao je mislim negdje kraj 2018. ili počettak 2019. godine. To vam je prije korone, aklo se sjećate.
prodaju insajderi e sad dal oni ruše to ne znam. sada dionica ima i lijepe pokazatelje, p/ e je među najboljima u branši i tako, stesala se malo.
Statistički , sada je red da na njoj izgubim , no držati ću je dok se ne raspetljaju okolnosti i dok ne postane ponovno hoch imati kuiš taj sofwer u porfelju.
eto, već mi zarađuju, šta će tek biti za godinu, dvije.
bit će ovima žao što me šikaniraju
ja sam se odlučio za AUUD,
Schroedinger i Alteryx,
Ovu ću krizu pokušati prečućati u njima ne bi li se obogatio , ali dugoročno . jako su pale, a meni su oči kronično umorne od buljenja u monitor.
posvetiti ću se nauci, prijateljima i bližnjima.
Možda skočim i do ovdašnje birtije , no tamo me još uvijek gađaju čašama zbog eksplozije brodara.
ja sam se natrpo csiq om po 44, valjda će se dovuć dotud