Sve sam rasprodo, budem imao sutra za plac.
Sve ispod 1% :), no skupilo se.
Sve sam rasprodo, budem imao sutra za plac.
Sve ispod 1% :), no skupilo se.
kupio sam u zadnjoj minuti malo IBM, BNS I OKE.
Ja sam svoje rasprodo odma i zadovoljan sam dobiti.
cak sam i kupio prodao tnxp u par minuta, prodajni nalog u 14 naloga:) !!
Ok, Bulkowski ima pravo, pogubio sam ja novaca na dokupima, no sada dokupljujem dugo izučavane dionice, blučipuše dividenduše pa su šokovi puno rijeđi
Kako radim sa velikim volumenima tada mi je dokup u padu osnovno sredstvo, istina tada skijedibjezovito iščekivanje odbijanca.
Imam žive svjedoke da znam pogodit dno , tako da ponekad sa velikim ulogom gađam dno, to zna biti lijepo, kad se odbije odmah za posto dva ili u par dana i više.
Jučer sam prodao i PAG, i dan završio sa 280$ plusa.
onda sam tik pred zatvaranje kupio ponovno PRU te CSWC. to su mi nove dividenduše pa bi tu moglo bit suza.
prodo sam pru, na nuli i kupio Penske automobile, na samom , samom dnu. mislim na današnjem dnu
Prodal sam MMP i kupio malo PRU.
Pangea mi spasila dan, sad se isto mučim da nađem ulaz.
Polarisa sam se riješio i naravno nakon toga solidno raste.
MMP postavio tri naloga, najniži na 50.94 kolko je danas bila i najniža cijena al me nije pokuplo, a da je možda bi već bježo van.
Vama skalperima nije lako al su i dividenduše danas izvodile ples brzo paralizirane kokoške , prilično mučno za pratit.
kupio pangeu danas po 3.95.
to mi je nova cijena za kupovinu pangee, inače sam je čeko niže. dakle ja sam u plusu isto kao i sa dq
i da, odma prodo bns na početku jer je izgledala anemično i stavio 49$ u đep.
dq, pangea, pii sve u plusu, no ostao sam spavati u njima, vidjeti cemo, bio u guzvi nisam stigo prodat
samo 40 posto plusa. jel se ustaje ko za tolko iz kreveta?
Igram se sa dividendušama, ove iznad 6% uglavnom yielda, no ne i sa brodarima/dividendušama.
Biram likvidnije i to je momentalno energetski sektor, ima nešto potrošnih dobara, banaka i REIT ova.
strategija mi je veliki ulog, kupuj dip, čekaj jedan dva % i bjež. najčešće jedna dionica u portfelju.
Sada dakle ne spadam pod ovaj topic, no razmišljam da otkiselim dio portfelja u nekoj dobroj dionici koja uz dividenu i raste, isplati se.
O svojim miljenicama tog tipa navodio sam bilješke NA forumu.
Uzggred momentalno proučavam
ORCC
NEWT
CSWC
Docu mi je u "srednjoj ladici", i u proceduri da dođe u "najgirnju" , zbriso.... ni oprvi ni zadnji. no ako je i meni zapeo, onda ima nešto
Pii, Polaris, mi je zasmrdiio na erj , pa sad spavam u njemu, ako i je erj, nije baš netraumatično iskustvo, tamo od 6 do devet dolara moglo se sijedih kosa na erj zaraditi.
oću reći ako bi posteoidemija išla prema normalnom normaknim putem tada bi se kladio na Pii
ja sam jučer izašo/prerano/ sa gubitkom iz abbv, prekjučer iz bns no sve sam nadoknadio zaradom na pangei, tak da sam 1000$ u plusu.
dakle gubi se, no dobije se. u Pengei sam bio dosta, možda i tri tjedna
Ja sam iz odreďenih razloga u penzionerskom modu pa sam dugoročnije uzeo
Polaris PII (pii)
i
Bank of Nova Scotia *BNS
MUČIM se i sa Pangeom, koju sam ipak dobro prodo, al sad nikak da mi uleti po 3,88
Credit Suisse analyst Mike Rizvanovic upgrades Bank of Nova Scotia (NYSE:BNS), also known as Scotiabank, to Neutral from Underperform as its International Banking ("IB") business continues to "grind higher"
Pa ti vjeruj analitičarima. Rasla je ko germa i prije par dana počela padat. više manje što pada, no ras je odradila pod njihovim Underperform.
Istovremeno se ABBV kuje u nebesa a padom je ispao iz svih prognoza
danas će i koji puran poletit, čini mi se
Kina lijepo jaše, al sad dal će nastaviti i kod otvaranja. DQ, JD to su samo ovi sa dva slova , koodf ovih sa više slova još je i bolje.
DQ kao profitira na padu solaraca.....
Študiram pola tuceta novih imena i nis baš nešt zadovoljan, možda Polaris, PLL.
Također študiram utjecaj harange na fosilna goriva na dionice tipa pipničari/plinovođe/vrelovođe / MMP, OKE, MPLX LP I neke manje, regionalnije/ i mislim da ću ih napustiti.
Ostaju banke, financijeri i ovi Palantiri, Snow, Z scaler no i Dropbox i Alteryx.
ponavljam, ja jašem na granici trejda i swinga