Posts by my moon
-
-
Pangea mi spasila dan, sad se isto mučim da nađem ulaz.
Polarisa sam se riješio i naravno nakon toga solidno raste.
MMP postavio tri naloga, najniži na 50.94 kolko je danas bila i najniža cijena al me nije pokuplo, a da je možda bi već bježo van.
Vama skalperima nije lako al su i dividenduše danas izvodile ples brzo paralizirane kokoške , prilično mučno za pratit.
-
kupio pangeu danas po 3.95.
to mi je nova cijena za kupovinu pangee, inače sam je čeko niže. dakle ja sam u plusu isto kao i sa dq
i da, odma prodo bns na početku jer je izgledala anemično i stavio 49$ u đep.
-
dq, pangea, pii sve u plusu, no ostao sam spavati u njima, vidjeti cemo, bio u guzvi nisam stigo prodat
-
samo 40 posto plusa. jel se ustaje ko za tolko iz kreveta?
-
Igram se sa dividendušama, ove iznad 6% uglavnom yielda, no ne i sa brodarima/dividendušama.
Biram likvidnije i to je momentalno energetski sektor, ima nešto potrošnih dobara, banaka i REIT ova.
strategija mi je veliki ulog, kupuj dip, čekaj jedan dva % i bjež. najčešće jedna dionica u portfelju.
Sada dakle ne spadam pod ovaj topic, no razmišljam da otkiselim dio portfelja u nekoj dobroj dionici koja uz dividenu i raste, isplati se.
O svojim miljenicama tog tipa navodio sam bilješke NA forumu.
Uzggred momentalno proučavam
ORCC
NEWT
CSWC
-
Docu mi je u "srednjoj ladici", i u proceduri da dođe u "najgirnju" , zbriso.... ni oprvi ni zadnji. no ako je i meni zapeo, onda ima nešto
Pii, Polaris, mi je zasmrdiio na erj , pa sad spavam u njemu, ako i je erj, nije baš netraumatično iskustvo, tamo od 6 do devet dolara moglo se sijedih kosa na erj zaraditi.
oću reći ako bi posteoidemija išla prema normalnom normaknim putem tada bi se kladio na Pii
-
ja sam jučer izašo/prerano/ sa gubitkom iz abbv, prekjučer iz bns no sve sam nadoknadio zaradom na pangei, tak da sam 1000$ u plusu.
dakle gubi se, no dobije se. u Pengei sam bio dosta, možda i tri tjedna
-
Ja sam iz odreďenih razloga u penzionerskom modu pa sam dugoročnije uzeo
Polaris PII (pii)
i
Bank of Nova Scotia *BNS
MUČIM se i sa Pangeom, koju sam ipak dobro prodo, al sad nikak da mi uleti po 3,88
-
Credit Suisse analyst Mike Rizvanovic upgrades Bank of Nova Scotia (NYSE:BNS), also known as Scotiabank, to Neutral from Underperform as its International Banking ("IB") business continues to "grind higher"
Pa ti vjeruj analitičarima. Rasla je ko germa i prije par dana počela padat. više manje što pada, no ras je odradila pod njihovim Underperform.
Istovremeno se ABBV kuje u nebesa a padom je ispao iz svih prognoza
-
danas će i koji puran poletit, čini mi se
-
Kina lijepo jaše, al sad dal će nastaviti i kod otvaranja. DQ, JD to su samo ovi sa dva slova , koodf ovih sa više slova još je i bolje.
DQ kao profitira na padu solaraca.....
-
Študiram pola tuceta novih imena i nis baš nešt zadovoljan, možda Polaris, PLL.
Također študiram utjecaj harange na fosilna goriva na dionice tipa pipničari/plinovođe/vrelovođe / MMP, OKE, MPLX LP I neke manje, regionalnije/ i mislim da ću ih napustiti.
Ostaju banke, financijeri i ovi Palantiri, Snow, Z scaler no i Dropbox i Alteryx.
ponavljam, ja jašem na granici trejda i swinga
-
my moon
dugoročni deset dana
haha
ako ode do $5 nećeš prodat?
Nekako me na zadnja dva foruma obilježila sintaksa " eksplozija brodara" , pa sam je odlučio dočekati u PANL.
Prodao bi na 5 ako bi našao neku drugu dionicu/ strategiju. Ulaz mi je na 3.54, sa petinom portfelja tak da mogu švrljat okolo.
-
ja san u PANL dugoročni, sigurno već 10 dana.
ABBV sam kupio kao "dionicu koja ne pada ispod 114" na 112.61 i nju mislim prodat sa posto dva zarade. ako ne bude
zarade onda sa toliko minusa
, stop loss
trejdam dividendušama energetskim: MMP, IEP, OKE, MPLX OK, eventualno Bank of Nova Scotia, isključivo dip, ak šta otog pane kupim.
mislim malo oko držat na TNXP I AVXL dakle biotech.
U , khm, malo sam posustaloj kondiciji pa se držim isključivo dobro poznatih utabanih staza.
ERJ i FORD mi utekoše, peco sam ih peco al nisam upeco, kao i Koppers i Kezar. no ako padnu a nije smak svijeta možda bi upikno i nekog od njih.
-
- Pangaea Logistics (NASDAQ:PANL) had declared $0.035/share quarterly dividend, 75% increase from prior dividend of $0.020.
- Payable June 15; for shareholders of record June 1; ex-div May 28.
Oćel to dividenda kapnut na PANL?
-
..... i pepsi....
Sutra će bit tambure
-
Hrkljuš danas na ABBV. Udrilo na kraju po prodaji velikim volumenom, sad već u postrgovanju padaju milijuni.
nitko ne zna što se zbiva.
yahoo bez konverzacije /isključena?) a na stocktwitsu se čude.
Omiljena Buffetova.....
isti istački obrazac na googl, uber, ebay
-
Svima su prsti u pekmezu, SA je trubio da se vrijeme čipova /poluvodiča nastavlja, no on padaju.
onda se kunilo u rudače, bakar i slično, odjedamput preko noći problemi u tom sektoru: Kina ograničava potrošnju ne bi li smanjila cijenu rudače, prijeti štrajk rudara u Brazilu, Brazilska proizvodnja će rasti jer se saniraju štete pucanja brane od prije par godina. sve su se to dosjetili doslovno 15 minuta prije zatvaranja burze prekjučer.
Treba jako filtrirati informacije.
U svakom slučaju BHP i danas propade.
-
Danas bude sve crveno. Osobito rudarenje 😰
nasvusreću pa nisam nakupovo BHP ko što znam inače ulijetat.