https://www.reuters.com/article/us-can…s-idUSKCN2DW0D0
A Bank of Nova Scotia, najperspektivnija kanadska banka pada li ga pada.
Skroz bizarno trgovanje i posttrgovanje.
Malo sam je natovario pa ćemo vidjet
https://www.reuters.com/article/us-can…s-idUSKCN2DW0D0
A Bank of Nova Scotia, najperspektivnija kanadska banka pada li ga pada.
Skroz bizarno trgovanje i posttrgovanje.
Malo sam je natovario pa ćemo vidjet
"Idućega tjedna nekoliko Fedovih guvernera će davati izjave i dogodit će se stara stvar: neki guverneri bit će oštri, neki blaži, pa će tržište ići malo naprijed, malo nazad", dodaje Ghriskey.
Da budem iskren, meni to odgovara, da brojimo guvernere, malo mi je već postalo dosadno brojat kineske potražnje, kinesko zatvaranje tvornica, otvaranje istih, rudače u Australiji, žitarice u Brazilu i naravno objave regulatorne agencije i saborskih rasprava o Optimi
BDI ću pratit i dalje.
,amazon, Facebook, Apple, svi su se dobro držali jučer i ka sam ih uvrstio u uži izbor promatranja.
Informatičari, umjetna inteligencija: PATH, UPST, PLTR, SNOW, ZS, AYX, schroexinger itd / nabrojane pratim/ svi super prošli.
Kaos je među dividendušama kovanim u nebesa: MMP, OKE, BNS, MPLX LP.
sve mi je to malo čudna rošada "kao odgovor na inflaciju".
veselim se povratku JD U igru.
Napominjem, swing, trejd dip seljačka doktrina.
Mislim da ju malo treba prilagoditi, osobito ovo "dip" se učas pretvori u poglavicu Nož Koji Pada
mene je danaśnja nesreća zadesila u MPLX LP, Kezaru, Polarisu i Tnxp.
Prodao sam Kezar sa masnim dobitkom, onda je sve počelo tonut predvoďeno krvavim tonidbom na MPLX LP.
Tada , u gubicima, donosim očajnu odluku, rasprodajem Polaris, poslije i tnxp, kupujem Mplx lp, koji me odbijancem vraća na nulu, prodajem ga te ponovno kupujem polaris i IBM /ovog puta/ koji me dovodi u blagi plus.
inače ne pratim nogomet pa mi je ovo valjda kompenzacija.
IMPUY pada, polako sli sigurno, razlog je rodij, koji im je postao glavni izvor prihoda, pored paladija i platine koja im je u imenu. Rodij je narastao neslućeno, na30000 $ unca, a mogao bi do kraja gidine pasti na 5000.
Zato oprez , vi dip trejderi i svingeri, znam barem jednog takvog, Impala platinum izgleda primamljivo no to bi mogla biti padajuća čakija
Nego, oćel danas sve padat vani? Budućnosnice zasad lijepo crvene.
Polaris lijepo radi. Poravnalo me na nulu za sada danas sa njim.
Kupio sam Kezar na dnu, i on fino radi, al unj mećem sitne novce jer je i promet sitni
eto da ne ispane da svi samo zarađuju, istreslo me na csiq ko balavca, umjesto ohoho plusa, lijep minus. fuj!
SA ERJ grading iz neutral u bullish, narastao je od 5 do16 dolara pod neutral, saće valjda na 50 onda...
Da, PANL radi, lijeoo nam je ovdje ponuđena, pa ako ima još takvih tickera :)....
Nego, CSIQ (pa i drugi solarci), jučer pokolj.
Gledam, svi portali Alfe,Obzerveri i skično i prije pada preporučivali kupnju; korekcija obavljena, parametri dobri, tržište se širi, cijena sirovine prilagođava.
Razlog pada: Zack's.
Drvlje i kamenje i najlošija preporuka, prodaj odma, to vrijedi desetke postotaka manje.
Csiq se još držao no Jinko je rokno preko 10%.
Čudno za nekad obećavajući i prosperitetni sektor "kojem pod Bidenom vrijeme tek dolazi, zeleno vrijeme"
ja sam prodao svog kezara pa sam kupio cswc, sviđa mi se zbog zadnja dva slova, valjda jer čovjeku olakša muke. Kupio sam i pii, polaris, cčini mi se da oostajem dugoročni.
Gledam i ove litije i solarce Livent, Lac, csiq
vikend ću provesti u Kezaru, dionici koja je dušu dala za viškratni dnevni trejd.
samo da ne okrene vjetar...
Baš sam se mislio pofalit kak sam kupio Pangeu po 4.07 i prodao po 4.14.
no nije to za falit se....
Sve sam rasprodo, budem imao sutra za plac.
Sve ispod 1% :), no skupilo se.
kupio sam u zadnjoj minuti malo IBM, BNS I OKE.
Ja sam svoje rasprodo odma i zadovoljan sam dobiti.
cak sam i kupio prodao tnxp u par minuta, prodajni nalog u 14 naloga:) !!
Ok, Bulkowski ima pravo, pogubio sam ja novaca na dokupima, no sada dokupljujem dugo izučavane dionice, blučipuše dividenduše pa su šokovi puno rijeđi
Kako radim sa velikim volumenima tada mi je dokup u padu osnovno sredstvo, istina tada skijedibjezovito iščekivanje odbijanca.
Imam žive svjedoke da znam pogodit dno , tako da ponekad sa velikim ulogom gađam dno, to zna biti lijepo, kad se odbije odmah za posto dva ili u par dana i više.
Jučer sam prodao i PAG, i dan završio sa 280$ plusa.
onda sam tik pred zatvaranje kupio ponovno PRU te CSWC. to su mi nove dividenduše pa bi tu moglo bit suza.
prodo sam pru, na nuli i kupio Penske automobile, na samom , samom dnu. mislim na današnjem dnu
Prodal sam MMP i kupio malo PRU.