Cijelo tržište ko sinkronizirano plivanje. malo pod vodu malo gore, al iz vode nema van
naglasavam sinkrinizirano.
BBL je meni dionica dana.
Cijelo tržište ko sinkronizirano plivanje. malo pod vodu malo gore, al iz vode nema van
naglasavam sinkrinizirano.
BBL je meni dionica dana.
Prodao sam Pangeu i kupio ASTS, nije mi se dalo gledat to brodarsko mučenje.
imam traume još od domaćeg tržišta; bio sam u maloj podrumskoj sobici, samo zdjelica vode na podu, a onda se začula vika "ide eksplozija brodara"..... i tako, godinama....
moram priznat da su me uvatli souštenih gaća tj. naloga.
oćel dno danas?
Postavio sam se nisko na PANL I PoLarisu a ruke mi krvave
IBM U slobodnom padu, šef im dao ostavku
Imam dionicu NEWT, kupljenu jučer, danas je idem prodavati na 35.43, cijena dionice uredno stoji na par centa više,nalog ne prolazi. ootom maknem nalog, odma cijena prodaje skoči na 35, 73. stavim nalog, ooet je recimo 35.46 kako povlačim i stavljam nalog ,svom brzinom tako se ta igra ponavlja.
Slično je i na PANL.
je li moguće da mi Trading 212 ne dopušta prodaju jer sam dionice kupio jučer? znalo mi se to događati ali mi nisu dali uopće zadati nalog.
evo morao staviti nalog 35.35, taj je prošao
Taj mikron sam i ja škico, nisu mi simpa te raketirane dionice.
CNQ mi je nova dionica, uz bok MMP, MPLX LP, OKE, sličan biznis, a manje izraubana, jaka dividenda, no utekla mi. Ganjam i NEWT, To su financijaši, isto jaka dividenda, to mi je kakti zamjena za BNS koja se isto izraubala.
Ponedjeljak neradni u USA
Odma sam prodo LVMUY,nešto već i prije otvaranja , to se može n američkom OTC kroz redovito trgovanje.
I IAC sam prodao te na dnu dna kupio Polaris. Dakle uspješan dan.
onda mi uletila Pangea po 4.75, da ne povjeruješ, svrbilo me odma je prodat al ostaviti ću je long. do sutra ako treba.
Polaris je inače kao (bio)super dionica, al onda je netko od analitičara promijenio iz Buy u Neutral zbog "issues", pa je rokno preko 3% , možda i skoro 4. ja sam ga nekako dokupima na saMom dnu fiksiro. stvarno je teško uzdat se u long.
ja sam muzo Polaris ko sansku kozu i na kraju mi je uteko, tako da ću ga sutra ganjati ponovno.
Pored LOUIS Vuittona hennesy i istalo uzeo sam i IAC.
Moglo bi bit suza
ja sam istrejdao Polaris i kupio ĹVMUY Louis Vuitton Henessy i ostalo. kad se propada nek se propada sa stilom
Prekjučer sam kupio/prodao oke, i onda kupio Norvegian cruise line, pa iz njega sa nulom van....
Sad pecam Abbv, možda Bns.
Ast space mobile mi je pobjegao.
podosta mi je dobara u Polarisu, mižda već i sedmi dan.
Čisto da se i mi koji ne skalpiramo oglasimo.
opet sam (pre)kalkulirao oko Pangee.
Onda za sutra jos safe bulkers. i ABBV
PII iskače iz paštete.... To i ne morabiti dobro.....
Budem motrio sutra i Pangeu a i solarci vriju. dakle csiq.
Negdje sam pročitso, dok je još bila ispod4 da će to blagostanje potrajati do listopada, onda je Cartesian vani.
no naravno pročulo se , ovdje na forumu, pa je sve otišlo prije gore :).
Dakle iznenadio me ovaj nagli skok pa sam izgubio povjerenje, no ući ću ponovno, možda,kada evaluiram stanje.
Pangea? No comment?
a, kupio sam 3000 komada na 3.54 i odonda se hvalio ulazima i izlazima. e tu je greška :)! jer mi je pobjegla..... trebao sam čučat u njoj i fućkat lagane ljetne melodije. prilika koja će teško naići. sada slično radim sa Polarisom, mada on po F A nije ni blizu Pangei.
tj u Polarisu sam odlučio držati dio novaca stalno a sa drugim dijelom /dijelovima :)/ trejdam.
Jučer sam pred samo zatvaranje kupio Polaris i to mi se isplatilo. danas mi je pro sao jedan nalog na MPLX LP, a drugi me fulo za par centa, no eto gura se nekak.
danas jos mozda dokupim nesto.
A tko ne bi šutio, Kezar me izdao ko Brut Cezara, prerano prodao Polaris iako sam se zareko da gs neću orodavat mjesecima, iz Bank of Nova Scotia izašao na vrijeme alini na nuli. šugavo.
Europa u plusu, Amerika budućnodnice u plusu.
Negdje pročito za brzu hranu i markete, ne mogu nać.
FTSE Morissons 30% plusa.
Danas moguć odbijanac, selektivni.
ja sam pun ko šipak,oko nule il jedan posto bežim van, idem čuvat živce.
Kao rasti će uslužne djelatnosti , tj lanci prehrane i prodaje