Zašto padaju HTA, OHI i UGI? Možda to kupiti?
To bi bio sektorski pad medicinskih REIT ova
Prodao PII , baš sam omastio!
Zašto padaju HTA, OHI i UGI? Možda to kupiti?
To bi bio sektorski pad medicinskih REIT ova
Prodao PII , baš sam omastio!
Pa ako ne dolazi Kata Klizma onda će danas biti dan za dip kupovanje; osim svojih miljenika o kojima drvim mislim da bi CAR mogo biti opcija, pa i NEWT , EPD....
Hm, čini se da je korekcija tu, ako Dow chemicals ne raste.....
mada bi i orirodna neselektivna korekcija mogla bit, nakon onakvog rasta.
da znsmo, bili bi bogati
Da , povrat turizma raste, ja pratim AVIS, rasturao je.
Ja sam rasprodao zadnje: ASTS, baš me pofutro.
Tj zalječio malo boli zadobivene od neki dan.
Sad je baš sve naraslo, pa i solarci, farma malo šteka kako koja i IBM I ABBV se dalje ponašahu nesuvislo.
Ja sam u procesu prelaska na Interactive brokerse
pa smanjujem obim trgovanja jer mi i ovako i onako treba psihološka pomoć u suočavanju sa novom platformom
Andreas Cardenall, isto sa SA, priklonjeniji je, bez mesijanskih poruka, skoroj korekciji, koje u 2021 nije bilo, znači jedno pet do 10%.
On pa ima neki drugi graf, po nekom drugom autoru
Ovo prošlo štriganje samo je podsjetnik da je tako nešto prirodna pojava, kaže. Razlog će se uvijek naći: delta, alfa, inflacija, Fed, Kina,
cijena hrasta, povijesno gledane krivulje ili jednostavno proricanje vrhunskih stručnjaka na domaćem hrvatskom tržištu koji su napr oduvijek tvrdili da će optima biti jednoznamenkasta a eksploz.... no to je to
Jel ima neko neki link šta je sa tom inflacijom i delta virusom, danas nikak ne mogu pronać.
IBM i ABBV se čudno ponašaju. Polaris leti li ga leti.
Baš je zadnjih dana školsko istresanje iz gaća bilo, malih dip trejdera.
Sad se napumpalo sve što može zatrudnit. kod mene su ostali za napumpat Csiq i Impuy, eventualno Lvmuy.
Asts je uvijek za pumpanje.
Imal ko šta pametno reć o solarcima?
Izgleda da je opasnost od inflacije i delta varijante virusa prošla, jučer su baš gadno prijetili.
Ja sam okrenuo Prudential financial i Polaris,čak bi se usudio hibernirat, jer tko zna, sotom inflacijom i delta varijantom, možda se vrate.
Slijedi klanje, no stječen dojam da su Ljudi gušteri i Baba Vanga upleteni.
naor u članku Seeking alphe koji linka Investing. com , koriste se oidaci o lockdiwnu i oboljelima od prije 2020.
Dakle ne da je žutilo nego horor žutilo.
Mene zapravo gore navedena žutila nisu nikad interesirala već idel linija gor il dolj a pod čijim utjecajem tak avejedno
Tek je krenulo sa crnim prognozama, po meni otvaranje sutra jako crveno, potom kilavi odbijanci, neselektivna paljba.
ASTS je lijepo odigrao u petak , no nisam izašao kad je trebalo, kupio sam ga jako nisko.
PII isto, ne izađoh, organizacijski propusti, ali me sad uvija u crno.
Mijenja se paradigma
Danas očekujem pad , Pad Trećeg Dana, a sutra onda odbijanac, ili Kata Klizma, zbog inflacije i povrata COVID a.
U Polarisu sam zaglavio, a što dip kupiti; sad već ima podosta kandidata.
Budem držo na očima ASTS, Prudantial financial, Newt,Oke, TNXP, MPLX LP....
stvarno ima toga...
Kako PII roniii! Sjeda lova sa 212 na Interactive Brokers.... Bit će za trošit
P.S.
Treba znati gdje je dno dna
Inflacija galopira.
Ja prodo ASTS jučer, kupio i prodo PII, tak da sam 100% cash.
Kupiti dip danas plus "rotacija" odreďenog segmenta dividenduša.
Nekak bi bježo od nafte u svim fosilnim oblicima
Ja sam ASTS prodao na 14,11, mislim da je ti bio vrh, vrh vrhova al sam zado nalog još van radnog vremena.
A kolko trgujem ... I ćorava kokoš....
ASTS 12% plusa u premarketu, mada mi se čini više mamuzanje a manje zdravi rast. Ja bi bio zadovoljan i sa pola toga. Hvala Virgin
Ja sam u ASTS to je mako ziheraška opcija jer mislim da će sutra, zbog SPCE, letit sve što ima sa veze sa Svemirom, a ASTS je ronio prošli tjedan.
Zapravo sutra općenito lete purani a u svemir krave.
Nije bilo već duže vremena ovakvog pokolja....
al će shorteri mastiti brke
oduvijek sam govorio da je PANL dionica i pol. psmtr