mmp magellam mainstream partner, pardon
Posts by my moon
-
-
ja sam iz LUV i PAA pobjegao u MPP.
ovakav potez, kad ne čuvam stečeno , najčešće znači solidan minus
-
MFC i PRU , osiguravatelji dakle, dividenduše, su opali sinkriono, mislim da bi jaki odbijanac mogel bit.
Tak i banke, dvije kanadske.
-
Kao da će pošteni odbijanac. neke se dionice drže dobro, CNX, rekao bih LUV poskakuje kao koza, REIT ovi itd.
ja sam debelim prstom kupio mplx lp umjesto mpw , potom opet debelik prstom prodao samo četvrtinu mplx lp, što sam primjetio danas.
tak da ako bude dobrog odbijanja eto meni zaradice
iz priloženog se vidi da nisamu sedlu :), pa ću ipak promatrati,čini se
-
Gle čuda ja u kešu. Obzirom na metiljanje ovih zadnjih sedam dana, mislim da je za nas trejdere/swingere trezveno čekati.
-
ma petak je mora malo padat
-
Da... uranijum
Car i pag rasturaju, dakle najam auta isto propustili.
....... nismo baš u formi
-
Metali i dalje u padu, budem lizao rane
Precious metals decline amid recovery optimismPrecious metals traded mostly in the red on Thursday as the investors seemingly shifted away from the safe-haven assets amid growing optimism regarding the…breakingthenews.net -
Ni nisam izašao u IMPUYA, ovaj put, iako sam nakupio (opet) dobitak. mislikm si da je danas dan za tavorenje: nije petak, 22.09 je srazmjerno daleko, našao sam tek 4 preporuke za kupnju /preokret/ platine i sličnih.....
ondq sam ušo u mplx lp što mogu kad sam dip nostalgičar.
-
Mplx lp od sviju plinovođa nije velebno rastao.
plin je u javnom trendu, za razliku od platine.
mplx oko 10% dividende godišnje.
nema nekog razloga da oke i paa rastu a ovaj ne
-
impuy dividenda polugodišnja.
a da, uteko sam van, pa opet ušo, i sad ću kukat.
ako nije 1,5 onda je o.82 što je opet oke ali ako stane tu na 12.5o
-
Impala Platinum Holdings Ltd PK (IMPUY) is at $12.455 (-4.92%)
Impala Platinum Holdings Ltd PK Stock Price (IMPUY) - Investing.comGet today's Impala Platinum Holdings Ltd PK stock price and latest IMPUY news as well as Impala Platinum Holdings Ltd PK real-time stock quotes, technical…www.investing.comPa jel ovi stvarno daju dolar ipo po dionici za sedam dana?!
ko je tu lud?
(kliknuti na dividend)
-
"Palladium, Platinum Could Be Buys After 5-Month Crash"
Palladium, Platinum Could Be Buys After 5-Month Crash | Investing.comCommodities Analysis by Investing.com (Barani Krishnan/Investing.com) covering: XAU/USD, XAG/USD, General Motors Company, Ford Motor Company. Read…www.investing.comJoš malo pa će o platini ko o bitcoinu
uglavnom kažu da je bilo dosta pada i da ide to ap zbog auti i kamijona ponajviše.
Za sada samonpojedini analitičari zbore, nema kolektivne paljbe
-
Ne mogu još uvjek doći do ppdatka o preplati na Seeking Alpha, uzimao sam paralelno još nešto.
Oni su oke za inicijalnu ideju, osobno u sklopu cjeloživotne edukacije dobra su stepenica no u zadnje vrijeme preporuke su im katastrofa.
Kao da ih neko zeza.
Napr MPW, PII, ABBV, RFP... dok se drugi korigiraju unutar postotka njihove very bullish preporuke rokaju oko pet posto.
E sad, ako treba recimo obraditi platinu i sve oko nje /hrast, gumu, bakar, vodiče... bilo što/
sav materijal.je tu, no onda treba i vlastite sreće i hrabrosti.
inače prodao jučer Impuy, danas kupio opet,
vidjeti ćemo
-
Ja sam ušo u Resolute Forrest, RFP jer je naizgled bez razloga okino 8.5%.
biti će problem ako se razlog danas sazna
-
Impuy rast oko 4% na već sad duplom inačednevnom prometu.
jedni grizu, drugi jedu.........
-
evo još jedna koja je trenutno zapostavljena, sad već razmišljam da podebljam ulog
isto sa Zacks.com:
QuoteDOW will be looking to display strength as it nears its next earnings release, which is expected to be October 21, 2021. On that day, DOW is projected to report earnings of $2.52 per share, which would represent year-over-year growth of 404%. Our most recent consensus estimate is calling for quarterly revenue of $14.17 billion, up 45.91% from the year-ago period.
DOW currently has a Zacks Rank of #2 (Buy).
In terms of valuation, DOW is currently trading at a Forward P/E ratio of 7.41. This valuation marks a discount compared to its industry's average Forward P/E of 12.4.
Investors should also note that DOW has a PEG ratio of 0.27 right now. The PEG ratio is similar to the widely-used P/E ratio, but this metric also takes the company's expected earnings growth rate into account. Chemical - Diversified stocks are, on average, holding a PEG ratio of 1.01 based on yesterday's closing prices.
naravno, korekcije može biti ali će onda jeftine (ili jeftinije) dionice biti još povoljnije za kupnju
zato govorimo da je cijena što platiš, a vrijednost ono što dobiješ
Eto malo da podebljam sa SA:
"Chemical company valuations are all over the place, depending on what investors view as the extent of pricing power companies have over their end-products. Eastman Chemical (EMN) is at 12x 2021 EPS, Chemours (CC) at 8x, and Dow (DOW) at 10x." -
i dakako dionica još treba dolje po tehničkoj, priopćenje izgleda kao da meneđment želi iscjediti dobit, usfalilo im za skijaču, ima se još do ex dividend daya sedam dana, a tada dividenduše obično rone itd
Kata Klizma na vratima...
pa tko voli....
-
mislim da je platina prva, rodij pa paladij.
Da, svi su pali, no traži se dno, možda odbijanac, kad ponovno krene industrija / čipovi recimo/.
Ako bi dividenda u rujnu bila 0.83, tada je ukupna 1.53.
ako je točan ovaj citat gore, da je dividenda rujan1,2 e to bi već bila eksplozija.
Bit igre je 1. oporavak cijene platina i srodni metali
2. oporavak dionice
3. izdašna polugodišnja dividenda 0.83 ili 1.2 na sadašnju cijenu 12.65.
možda sam tu i tamo fulo koju desetinu centa
-
IMPUY nastavak.
Prema stranicama kompanije, dividenda bi trebala biti i veća.
No, Južnoafrikanci....
Lijepo piše centi, a ne Randi.
Dakle povećaki su dividendu, što bi bilo preko 11% yeild godišnje.
"Therefore, the company said that its board of directors declared a final dividend of 1,200 cents per share, bringing the total dividend for the year to 2,200 cents per share."
Implats reports 190% profit surge for FY 2021 on higher production and PGM pricesA roundup of all the mining news in the precious metals sector with a variety of company news, mining sector analysis, newsletter writer insights and executive…www.kitco.comPrenio tako i NASDAQ.
Provjerio na stranicama kompanije: istina ( u .pdf)