Ja sam krasno odigrao PRU. Mpw divlja, nikako da ga primim, i Acre mi je zbriso, Whitestone me sluša.
Nisam.imo muda za SWN
Funko!!! i taj lijepo radi al mi je novi pa sam ga peco iz daleka
Ja sam krasno odigrao PRU. Mpw divlja, nikako da ga primim, i Acre mi je zbriso, Whitestone me sluša.
Nisam.imo muda za SWN
Funko!!! i taj lijepo radi al mi je novi pa sam ga peco iz daleka
Pangea je kompleksna priča, no što je tu je, tko preživi pričati će.
Za mene svakako novo iskustvo, iskustvo o strpljenju.
Možda popustim, rasprodam pa raspršim okolo uloge....
zapravo bi ja kao pravi gentleman mogao izaći iz pangee.
To je jedini način da ona krene nabolje. tako bi mi i ekipa sa atlanske oprostila nesuglasice oko eksplozije brodara
Bio sam u Novavaxu, izašao, pa je otišao 8% gore, tako da vam je možda prekasno unj uć, no izašao sam i iz Marqete i ABNB, pa slobodno uđite tu će bit raketa, bez 10% se ne računa.
kapitulirao sam, dosta mi je tih prašinarskih dionica, pa sam ušau u ACRE, to je ovako, za nas, istančanog ukusa. nije da će u ronjenju stići Pangeu, to je nemoguće, no biti će lijepo gledati kako se trudi.....
Ja sam sa Marqetom dobro prošo, izašo, sad i ona kilavi.
Postavio sam parangal na Marqetu ponovno, Prudential funantial,Magellan mainstream partner i Airbnb
Zim 7% na lijepom prometu. predotvaranje
Moja teorija jest bila da će u zavjetrini EV ova rasti i "tradicionalni" proizvođači automobila, Ford ovdje umećem još od osam kuna ( mislim). naravno da sam bio premalomudan pa to nisam iskoristio, kao niti Toyotu poslije. E sad, hoćže li napr Toyota i Ford rasti jače ako ovi EV ovi okinu..... Moguće jer niti "klasična2 auto industrija ne sjedi prekriženih ruku, dapače, rade ljudi rade.
P.S.
Mi klasičari se već lomimo što je bolje Subaru Solterra EV ili Toyota bZ4X sister car
Šalu nastranu:
(yesterrday)
Shipping stocks sank across the board today after the Baltic Dry Index fell to its lowest level since early June.
Što se dip strategije tiče u modalitetu žiže, interesa:
ABNB
FTCH
MPW
MQ
NFE
WSR
s tim da su NFE i ;Q žutokljunci. Malo mi se igre sa plinom čine passe, no u širem kontekstu energovođa i MMP bi došao u obzir
Prodao sam JNJ, Altriu, Farfeć, sve zađaba al sam barem treniro.
Kupio sam malo Marqete, MQ, iako ne kupujem software i ostala digitalna čuda, tu i tamo piknem neś, da ne ispadnen atavističan
moze neko objasniti logiku pada PANL-a? znatno pozitivna odstupanja u financijama od peer grupe, a istovremeno znatno negativnija odstupanja u cijeni.
ispada da šta bolje radi, to manja cijena dionice?
jedino logično objašnjenje je da se naša ekipa sa Atlanske preselila u Pangeu...
Dividenduše rokaju to nenji dobže.
pangea , rekoh da će nazad na 3,7 gdje sam je prvi puta kupio, kolko sam ganut nostalgijom toliko me i jeza hvata ( tada sam još bio mlad, nevin, neiskvaren i nadobudan trejder, sam u bijelome svijetu)
MELI mi se nalazi u Pratilici jer ju voli Andreas Cardenal sa S A. Usao sam u nj, prije mozda godinu dana, napila mi se živaca i novaca pa je se bojim,no faliju je
Propade PANL nakon super izvješća, reko sam
Sundial glovers 25% u premarketu, jučer 5% , plusa, drogeraška dionica
Pobježe Farfeć. Čim ja izađem iz nečeg a vi uđite, nemošte fulat
Southwestern energy prodao daleko prerano. Ušao u WPC, zvani Anemija
Prirodni plin se odbija /nadam se/
Na SA su danas stali na slovo "P"
PII
PRU
PANL
kažu da to treba ić ap
jos sam u pii, wpc i swn, sve sam oko nule, dakle dobar ulaz, no..... ovisi o opcem sentimentu
panl kolko vidim taman super izvješće da p9čne padat....