Zim 7% na lijepom prometu. predotvaranje
Posts by my moon
-
-
Moja teorija jest bila da će u zavjetrini EV ova rasti i "tradicionalni" proizvođači automobila, Ford ovdje umećem još od osam kuna ( mislim). naravno da sam bio premalomudan pa to nisam iskoristio, kao niti Toyotu poslije. E sad, hoćže li napr Toyota i Ford rasti jače ako ovi EV ovi okinu..... Moguće jer niti "klasična2 auto industrija ne sjedi prekriženih ruku, dapače, rade ljudi rade.
P.S.
Mi klasičari se već lomimo što je bolje Subaru Solterra EV ili Toyota bZ4X sister car
-
Šalu nastranu:
(yesterrday)
Shipping stocks sank across the board today after the Baltic Dry Index fell to its lowest level since early June.
Što se dip strategije tiče u modalitetu žiže, interesa:
ABNB
FTCH
MPW
MQ
NFE
WSR
s tim da su NFE i ;Q žutokljunci. Malo mi se igre sa plinom čine passe, no u širem kontekstu energovođa i MMP bi došao u obzir
-
Prodao sam JNJ, Altriu, Farfeć, sve zađaba al sam barem treniro.
Kupio sam malo Marqete, MQ, iako ne kupujem software i ostala digitalna čuda, tu i tamo piknem neś, da ne ispadnen atavističan
-
moze neko objasniti logiku pada PANL-a? znatno pozitivna odstupanja u financijama od peer grupe, a istovremeno znatno negativnija odstupanja u cijeni.
ispada da šta bolje radi, to manja cijena dionice?
jedino logično objašnjenje je da se naša ekipa sa Atlanske preselila u Pangeu...
-
Dividenduše rokaju to nenji dobže.
pangea , rekoh da će nazad na 3,7 gdje sam je prvi puta kupio, kolko sam ganut nostalgijom toliko me i jeza hvata ( tada sam još bio mlad, nevin, neiskvaren i nadobudan trejder, sam u bijelome svijetu) -
MELI mi se nalazi u Pratilici jer ju voli Andreas Cardenal sa S A. Usao sam u nj, prije mozda godinu dana, napila mi se živaca i novaca pa je se bojim,no faliju je
-
Propade PANL nakon super izvješća, reko sam
-
Sundial glovers 25% u premarketu, jučer 5% , plusa, drogeraška dionica
-
Pobježe Farfeć. Čim ja izađem iz nečeg a vi uđite, nemošte fulat
-
Southwestern energy prodao daleko prerano. Ušao u WPC, zvani Anemija
-
Prirodni plin se odbija /nadam se/
-
Na SA su danas stali na slovo "P"
PII
PRU
PANL
kažu da to treba ić ap
-
jos sam u pii, wpc i swn, sve sam oko nule, dakle dobar ulaz, no..... ovisi o opcem sentimentu
-
panl kolko vidim taman super izvješće da p9čne padat....
-
Prod9 sam Farfeća i sve spisko na swn na 4,87 .
Imam još za dokup, al ak zaradim ionako ću zbog stresa sve zapit
-
DCI
EPD
osobito potonji, mada sam nekako dojma da suvenergetičari odradili svoje / specijalizirao sam se za plinovođe tipa mplx lp,, oke, mmp, paa...
-
Hvala:)!
TDOC mi je sa S A.
općenito njihove programerske, biotehnološke i dvasprvostoljetna čuda dionice uvijek imaju touch osobnog drukanja
-
DE upitan ishod štrajka i namira štrajkača na poislovanje firme, no zato je opal, pa je atraktivniji
WSR
WPC
MPW
To su REITOVI zanimljive dividende , neki i mjesečne, nit međ REITOVIMA ni pravice, pa ih treba pomno brati.
ACRE skoro ko reitovi a nije reit
FTCH dosta rizično ulaganje no svi se kunu da je dobar, pogotovo pred Božić
PANL miljenica ovog foruma, što više reći?
TDOC
CC DOW PINS TM
E pa tu ima svega, nešto je već raslo al su to solidne firme sa poznatim poslovanjem , opipljivim, eto ta Toyota napr, mislimda proizvode aute, to je oke proizvod
ja sam prespavao vikend u PANL ( kupljeno davno PSMTR) i FETCH to kupio ui petak nakupilo mi nekog plusa. Inače sam proišli tjedan imao loše ppoteze pobjegao sam na kraju sa gubitkom iz Twilia i prešo u farfeć, malo sam zalizo rane
-
Kolege, čitam Vas i pratim koliko stignem, ali uz redovni posao ne stigne se biti aktivan ko vi i tako zarađivati.
Imate li koji prijedlog za više tjedni-mjesečni long što očekujete lijep prinos? Da ne moram "svaki dan gledat kako stablo u šumi raste".
Dok ne odem na godišnji ili u državnu firmu ili pogodim neki pick da ne moram više bit zaposlenik, pratim Vas sa štovanjem
Teško je to reći. Mene neizvjesnost i nemogućnost planiranja vremena tjera da razmišljam slično, koristim Seeking Alpha (jednostavno se nešto koristiti mora, ) par drugih financijskih portala, yahoo recimo, ovaj forum....
nemoguće je na nečiji savjet potpuno se osloniti.
Najveći broj dionica o kojima sam pisao, da sam ostao long, puno bi bolje prošao, no eto sve je to škola....
moji su tickovi dionice drugog/trećeg ešalona, malo su van masovnih histerija no nezgodno je kada netko odluči van, tada ju jako skrśi. i uglavnom daju solidnu dividendu.
uzeti sedam do deset dana, proučiti desetak dionica, odabrati tri četiri. ostatak je u mojim prošlim postovima