gledat ću da danas propustim dernek nebil dočekao pad do petka te se obogatio (naglo)
Posts by my moon
-
-
O koliko pacijenata pričamo kada govorimo o omikronu?
Mislim da ih je manje od 10, koji su kakti obrađeni (i serološki).
Suzdržati ću se..
No eto, prva mrkva nakon nekoliko batina
Ako se potvrdi ono što zasad znamo, omikron bi mogao zaustaviti pandemijuAKO SE zaista pokaže da omikron uzrokuje blaže simptome i da je zarazniji od delte, moglo bi doći do onoga što cijeli svijet nestrpljivo iščekuje.www.index.hr -
Najprometnija dionica u NASDAQ u
"Cumberland Pharmaceuticals Stock Rockets After FDA Approves Labeling"
Cumberland Pharmaceuticals Stock Rockets After FDA Approves Labeling By Investing.comCumberland Pharmaceuticals Stock Rockets After FDA Approves Labelingwww.investing.comStvarno čudna vremena....
Saće i kamilica za smirenje ić intravenski...
-
eto, od svega PANL postade solidna dividenduša....
-
Ja sam jučer lopatama pojeo fekalije na Paypalu., danas sam se odlučio na druge delicije.
Na kraju sam prodao Sve osim PANL, jer kao to ni ne mogu prodat....
Nego čito sam o nekom Bitkojinu i Eteremu, baš super ko je uto uložjo, nema brige ko mi sa praćenjem 30 dionica i svih ostalih parametara....
I sa svakim moreš popričat otome....
tako da smo ispali pseudoelitisti ... tj nismo vjerovali tako prostodušnim riješenjima.
A valjda ćemo biti bolji na nekom popravnom...
-
Sve mi je ovo u rangu očekivanog.....
PANL bi pao ovako i onako, već je tri dana rastao....
-
Prekjučer sam odlučio biti malo long, sve upakirao po pravilima i sada ovo.
Sve što sam zaradio day tradingom zadnjih tjedana sad će otići.....
Dok sam day trejdao zaradio bi više da sam ostao long.
Dakle nije toliko trejd ili long koliko se stalno mora visiti nad porfeljom i paziti ga. Težak je to kruh
-
i treba namaći sirovine za sve to. i struju.
spavam, vjerojatno do ponedjeljka u panl, epd, csiq, abnb, pii, pins.
Zašto?
Zato jer sam prolupo.
-
što kažete na brodare danas, kakav povatak iz mrtvih
Panl se miče al to od truležnih plinova.
Tako su nastale legende o živim mrtvacima navodno
-
protrgovao sam Funko, ACRE, Biontech, Prudential financial, Whitestone, i Coca colu.
zarada 150$, to je dobra vijest, loša da sam na Funko digo 130$
Nego prodo sam malo PANL i odma nakon toga je skočila, ajde ne baš odma, za dvije minute. To su moje nadnaravne moći.
Pomalo ću kupšovati dividenduše koje mi predu pored kamina duže vremena.
-
u petak swn kupio po 4.83 prodao po 4.90 jučer, jaaako veliku količinu ( sve novce na 212)
sad sam u acre i mmp
pru mi zbriso jučer, na paa izašo sad mi krivo itd.
para se okreće
-
Veliki broj mojih dionica je uspod minimalne procijene analitičara, swn je napr minimalna 6.
i vice versa, ERJ je postao zvijetza tek nedavno.
treba biti oprezan...
-
ERJ trejd
prije bi uložio u ACRE , OXLC ili MPW
-
Pretresao sam jedan članak prije par dana "deset najboljih hedgiiranih dionica ispod 10 dolara". Među njim je i SWN i on djeluje najprpošnije, što će reći da nakon objave tog članka , padaju ko kamen.
dakle , sad bi kao trebao paziti na te hedgirane.... Tako kažu.
Inače dip strategija, obraćam pozornost na
ABNB pao na velikom prometu
ACRE pao na uobičajenom
MQ pala na povećanom
MPW pada na siromašnom prometu
ERJ pada na prosječčnom ( rekoh prije jedno dvatjedna da ga čekam na 14,5, to sam ja odoka ko ekspert za erj po krivlji izračuno , mada bi ga sad pustio i niže, na 13. 7. Krivulja je "boa constrictor digesting an elephant" iz Malog Princa,. no rep boe zadnjih par mjeseci spuštam niže od glave, uglavnom funkcionira :))
PAA pada no on mi je skroz mutav po pokazateljima, tak da bi ju pustio tamo do osam
OXLC bi mogo postat zanimljiv za swing long uskoro ( mjesečna dividenda) , godišnja dividenda 10%
-
Swn ne počeo (još)tonuti na velikom volumenu u premarketu.
reko sam da je to novi PANL
-
Ja sam krasno odigrao PRU. Mpw divlja, nikako da ga primim, i Acre mi je zbriso, Whitestone me sluša.
Nisam.imo muda za SWN
Funko!!! i taj lijepo radi al mi je novi pa sam ga peco iz daleka
-
Pangea je kompleksna priča, no što je tu je, tko preživi pričati će.
Za mene svakako novo iskustvo, iskustvo o strpljenju.
Možda popustim, rasprodam pa raspršim okolo uloge....
-
zapravo bi ja kao pravi gentleman mogao izaći iz pangee.
To je jedini način da ona krene nabolje. tako bi mi i ekipa sa atlanske oprostila nesuglasice oko eksplozije brodara
-
Bio sam u Novavaxu, izašao, pa je otišao 8% gore, tako da vam je možda prekasno unj uć, no izašao sam i iz Marqete i ABNB, pa slobodno uđite tu će bit raketa, bez 10% se ne računa.
kapitulirao sam, dosta mi je tih prašinarskih dionica, pa sam ušau u ACRE, to je ovako, za nas, istančanog ukusa. nije da će u ronjenju stići Pangeu, to je nemoguće, no biti će lijepo gledati kako se trudi.....
-
Ja sam sa Marqetom dobro prošo, izašo, sad i ona kilavi.
Postavio sam parangal na Marqetu ponovno, Prudential funantial,Magellan mainstream partner i Airbnb