Posts by my moon
-
-
ma budem ju zavrno. nikako da se odlučim i.meni je sličilo da bi to.moglo ispod tri. morti onda dokupim
-
Retrospektivno: zaradio bi jaaako puno na long looongu.
no odlučio sam se konačno za long long, pangea i popušio , jedno 15% sa kojekskvim crvanjima . čini mi se da i nije vrijeme za long sada, barem nemam nekih suvislih kandidata, koji ne mogu roknut jos 10%.
sada sam u doktrini "zmijski ugriz mladog lava",
znači pustim tržuśte da diše, kad krene pustim krdo i lovim zaostale iz krda, koji još trebaju rast. kupim pet šest zaradim na tri 4 i na kraju sam u plusu
puno mi forum pomaže i grafi i ostalo
-
Jel se ovdje melo metlom il sam ja to sanjo?
Kupio American tower, Agree reality corporation /da dva reita hm.../ i ASTS, eto u 20 minuta morti bude 100 baksa.
to na 212
na interactivsima se postavio niže i čekam oxford lane capital morti upadne i ACRE.
Pangeu mazim i pričam joj i zaljevam ju. suzama.
-
Ja sam sve prodo, osim pangee dakako jer mi ona daje plavu krv, na vrijeme.
Koji horor sam izbjegao, nisam mogao buljiti u ekran pa sam putujuć rasprodo sve dok sam stajo po semaforima.
To znači voziti pametno!
-
mogao bih se kladiti da će danas ZIM završiti (zaključna) ili se trgovati po višoj cijeni nego jučer
tako mi nekako miriši trgovanje
što će značiti da su svi koji su prodavali jučer... izgubili masnu dividendu
jazavci
Evo ga, to je to!!
Imam puno Dividenduśa u praćenju i to bizarno atavističko ponašanje je norma.
Negdje sam imao spremljeni članak kako trgovati i zaraditi na dividendušama netom uoči ili poslije dividenda deja.
ZIM nosi Zack's strong buy ako se ne varam, #1, a Zack's u ova crna vremena nosi najviśe bodova za zelenilo, puno viśe no SA.
A joś kad se udruže Accountant, Zack i Zloćko....
Od Zack pratim joś Funko, CC mi je postao Zackovska dionica i Komatsu. lijepo tumbaju, isplati ih se pratiti.
-
Prodao sam Toyotu i Komatsu i kupio Alaska airlines, ZIM , SWN i Marqetu, sve po osjećaju za feeling no nisam stigao prodat pa ću sada imat teśke snove.
Sve oko dna tak da sam lijepo zelen
-
Nova tehnološka čuda pratim, preko Andreasa Cardenala na SA i to je morska bolest, stvarno ne znam kako ima živaca za to, to ide gor dolj bez nekog povoda i pravila.
Imamo te dinosauruse u izumiranju, duhan recimo, altria (MO), koka kola KO, od energetičara manje zvučna imena EPD, MPLX LP i MPP koji lijepo ideu gore dolje da ih se da guliti.
Čak i za penzionere super dionice jerbo im je dividenda u pravilu masna ili zlatno masna, spominjem ih jer su eneregetičari sada čini se na početku uzlaznog ciklusa , KO kao da je odradila , no ako pane par posto isplati se uletit
Izdvojio bi današnje zrnce za uz kavu EPD dakle
-
Komatsu i Roche lete, Lvmuy stagnira..
Znači šampanjci se ne otvaraju
-
CWK - Cushman & Wakefield plc te Komatsu su mi sad super za trejd, Komatsu ima vrlo osebujan uzorak, koda komunicirate sa vanzemasljkom inteligencijom.
CWK , već tih reitova imam ko drva, pa mi nije interesantan ( imam ih u listi praćenja)
-
ne znam za vas kolege, ali ja jučer u što god da sam se ubacio, raslo je kao kvas
tako da sam imao jedan od najboljih trejderskih dana od kad sam na US marketu
LCID otvaranje PM
PYPL, ZIM na otvaranju redovnog
i zadnjih sat, sat i pol MRNA i BNTX
to mi je i neki optimum, u isto vrijeme biti u max dvije dionice, ako je više pogubim se i ode profit
lako je biti stock picker kad se indeksi zelene
da je svaki dan tako, penzijaaaaaa... kavica i to ovdje
Jučer mi je bio dan ljubomore, osobito zbog SWN, no ipak sam namazao nešto na kruh, svin jske masti recimo. Ukrcan sam na kraju (tvrdoglavo) u CSIQ, PII, ACRE, PANL.
Danas Marketa
Klarna expands collaboration with Marqeta in key European markets
će biti diridonda, ona voli klat dip strateđiste tak da me ne bi čudilo da tumba u kanalu 15%.
i tako, do nove varijante virusa, kakvog rata dal crnomorskog dal kinskomorskog i slično.
Taj Bitkojin zapravo nije loš
-
- Whitestone REIT (WSR +4.7%) is trading higher after announcing the acquisition of a multi-tenant retail space in Austin, Texas.
-
Imam dojam da fundamenti /tj "nizak p/e"/ i dividenti danas igraju, osim kod Pangee naravno.
Dionice koje pratim sve jedna bolje od druge, osim energetičara, oko nule.
padaju ta razna tehno čuda
i druga čuda
naravno ja sam gledao da zbrljam iz pru u erj iz erj u Lvmuy....
Acre sam ušao stabilno, možda i long.
Reitovi rasturaju
-
SWN pobjednik dana
Donekle
MPW
WSR
WPC
Danas slovo dablju donosi sreću
ostalo Kata Strofa, Kata Klizma je na godišnjem
-
ma zapravo ta Marqeta je dionica i pol $$$
-
eto od sveg cvijeća s kojim ovdje idem na živce tipa abnb, acre, wsr, pru.....
ja se volim praviti pametan jelte, i ne igram zicere pa sam pored najbolje dionice na svijetu koju drzim tri mjeseca već, i to je jedina koju tolko držim unazad tri godine: panl, dakle pored panl kupio i
MQ ( na kojoj mi se nije ukljucio stop loss nalog)
i CSIQ, junak nase mladosti....
sve bum prodal i kupil bitkojina
-
Ofrljio sam ofrlje PRU no sad mlatim pare ko Đajić u MQ.
Trebat će minjedno šest ovakvih dana da vratim što sam jučer pogubio. erj, wsr i ostala sr
-
Teßko je biti pametan.
biseri kao IMPUY (platina), Ondas, EMAN pa i LVMUY rastu, neki drugi stenju....
Menseçini da je ukupni sentiment negativan
-
Ovo mi liči na Kata Klizmu. Dosta hoh dionica je opalo preko 50% do sada....
Ostale , velike se opiru.
Gledam prilike za long, za trejd sam premutav u ovakvim okolnostima.
Blago kriptovalutičarima, tu je Ponzi tek počeo, ja sam ih ignorirao jer sam mislio da su pri kraju.
Pa ako pronadžeš koju dobru napiši, jer tražim i čekam kamo bi uletijo na long.
ah, long sam pogaďao dobro, ima tu na forumu....
no ni long više nije ko što je bio Long John.... treba bdijeti i paziti i long portfelje. učas se drastično promijene okolnosti. zato volim dividenduše, tamo iznad 5,%.
eto napr bns, povisili dividendu za 10% / ne na 10%/..... godinu dana se igram s njom / i ne samo s njom/ a da sam čučao u njoj, lijepo bi se proveo.
Uglavnom zazirem od tehnološko digitalnih čuda, treba se držati oldskul dionica: banke, REIT ovi svakako, plinovođe i energovođe, autoindustrija, farmaciia / ne biotech/ itd
-
Ovo mi liči na Kata Klizmu. Dosta hoh dionica je opalo preko 50% do sada....
Ostale , velike se opiru.
Gledam prilike za long, za trejd sam premutav u ovakvim okolnostima.
Blago kriptovalutičarima, tu je Ponzi tek počeo, ja sam ih ignorirao jer sam mislio da su pri kraju.