Posts by my moon
-
-
Eto što kažu za Viktoriju Szikret , VSCO, da je dobra.
Isto su pričali i za CAPRI CPRI i on je lijepo odrastao a VSCO: pada.
pa eto dip strateđisti možda prilike.
Website Traffic Hints at Rising Trends for These 2 StocksThe current uncertain macroeconomic backdrop has made investors hesitant to invest in the market. A number of factors, including the Russia-Ukraine war, labor…www.tipranks.comja radim sa obje dionice i cpri minje krasno odigrao
-
A ništ, uhvatilo me spuštenih gaća....
pretprodajni bull trapp
-
Ako bi ovako odbiće ostalo do kraja, moglo bi bit i perja.
Ja sam u dvije dionice sa liste , još imam nešto keša pa ću korisiti tehniku, možda već i u preprodaji , "tehniku bolesnog gnua".
To je ono kad sektor il tržište krene pa je procijenim da neka dionca zaostje pa ju kupim u zaostatku a ona se počne penjat za ostalima.
(Tako lavovi ganjaju bolesnog gnua koji zaostaje za stadom)
na listi su mi njoš ,i dionice koje su već pobjegel: OXLC, SWAV i posebice NKTX.... NKTX je biotehnološko čudo koje prou+zivodi skupa liječenja, ono preko 500 000$ za maligne bolesti.
-
Da, dobar je to kanal, meni ko dip amateru pomaže, mada vjerujem da profesionalcima još više,.
za mene je to previše informmacija u premalo vremena.
ja si slažem listu " dan koji se pamti", uglavnom je ažuriram svakodnevno, i ina mi skuži za dnevni trejd ili kratki long. kratki long kad odem u minus puno na nekoj dionici. to su dobro proučene dionice; uglavnom SA, komentari sa yahoo finance, i onda svakako Stockinvest.us kao final touch.
Napr sada su na listi:
crs
zim
vir
mmat
cpri
vsco
jobymq
Imam i listu "Zar je voljeti grijeh" gdje su rizičnije skakuše ili zatučene dividenduše [p0put mpw momentalno], nekad otud nešto nenadano ćopnem.
Sektore mi pokrivaju drugi, tj ćurnem što drugi kažu il misle pa onda usporedim kako moja dionica iz tog sektora stoji pa ju piknem ako mislim da valja.
zadnji dani su mi super , a moglo bi i bolje da me ne ponesu osjećaji...
-
ja sam trejdao Capri, Victoria secret i Halo, ajde tu sam zaradio.
sramota me reć mmat sam na nuli a moglo se 10% uzet.
propustio sam Marqetu.
i Louis vuitton, je viśe za polulong al kad krene ide ko buldožer. dakle trebo sam uć i prije par dana, no kata klizma vamo tamo i ode.
neśto sam si predbacivo da puno zujim malo meda dajem a ono 1% portfelja...
dnevno prosjek
netom pred kraj na samom dnu još jednom uš0 u capri i eto mi 100$, ako preleže do sutra
-
sad sam opet sve prodo.
lijeoo mi odradio capri, zere halo i eto u crvenilu zarade.
sad se ništ dalje ne usudim.
tj capri ako opet opane...
možda mpw polako skupljat
-
pobjegao ssm na vrijeme u keš, odma mi ave bilo mlitavo.
sad pecam capri cpri
upeco mi se halo na 45.18
istina oko 18.00 idu te korekcije, pa se onda zazeleni oko 20.00
-
Ovi mi se isto čine okej, čista farma za razliku u SWAV i MMAT
Halozyme Therapeutics, Inc. operates as a biopharma technology platform company in the United States, Switzerland, Ireland, Belgium, Japan, and internationally. The company’s products are based on the ENHANZE drug delivery technology, a patented recombinant human hyaluronidase enzyme (rHuPH20) that enables the subcutaneous delivery of injectable biologics, such as monoclonal antibodies and other therapeutic molecules, as well as small molecules and fluids. Its flagship product is Hylenex recombinant, a formulation of rHuPH20 to facilitate subcutaneous fluid administration for achieving hydration to enhance the dispersion and absorption of other injected drugs in subcutaneous urography and to improve resorption of radiopaque agents. The company also develops Perjeta; RITUXAN HYCELA and MabThera SC for the treatment of non-Hodgkin lymphoma and chronic lymphocytic leukemia (CLL); RITUXAN SC for patients with CLL; and HYQVIA for the treatment of immunodeficiency disorders. In addition, it is developing Tecentriq for non-small cell lung cancer; OCREVUS for multiple sclerosis; DARZALEX for the treatment of patients with amyloidosis, smoldering myeloma, and multiple myeloma; nivolumab for the treatment of solid tumors; ARGX-113, a human neonatal Fc receptor; ARGX-117 to treat autoimmune diseases; and BMS-986179, an anti-CD-73 antibody. The company has collaborations with F. Hoffmann-La Roche, Ltd.; Hoffmann-La Roche, Inc.; Baxalta US Inc.; Baxalta GmbH; Pfizer Inc.; Janssen Biotech, Inc.; AbbVie, Inc.; Eli Lilly and Company; Bristol-Myers Squibb Company; Alexion Pharma Holding; ARGENX BVBA; Horizon Therapeutics plc; National Institute of Allergy and Infectious Diseases; Centre for the AIDS Programme of Research in South Africa; and ViiV Healthcare Limited for small and large molecule targets for the treatment and prevention of HIV. Halozyme Therapeutics, Inc. was founded in 1998 and is based in San Diego, California.
-
ZIM pa ZIM. evo malo što nije ZIM.
Shockwave Medical's (SWAV) IVL Cleared for Use in ChinaShockwave Medical's (SWAV) latest regulatory approval is expected to serve a wider patient pool.www.zacks.com -
eto sad sam i swav kupil
-
Ja sam prodal mmat, bil sam u minusu 700$ nekidan i sad okrenuo u skoro 600$ plusa.
kupil sam malo vir i halo.
nekak sam sam sebi pljunul u usta i sad derem po farmi/medecini.
-
tijekom 2021 u četiri navrata gotovo dan za danom povukao sam solidne i okrugle sume i isplaćene su mi promptno, u istom jednom iznosu.
povlačio sam ih sa 212 na revolut i proslijedio na ibkr.
Nisam prešao limit uplate obrnutim putem od ranije, dio sredstava ostavio sam na 212 [ponajviše zbog otc tržišta].
korisnik sam metal plana na revolutu.
-
Kolega, vremena su luda i teško je to sve odigrati sa sigurnošću da će biti pozitivan ishod. Sve je oko nas na US marketu izgleda ludo ovih dana tako da me to uopće ne čudi. Nego pitanje ostaje šta dalje... Jel ovo samo Bear rally ovih dana ili se dižemo pomalo u novi Bull market? Već neko vrijeme sam full u kešu i ne kupujem ništa ali nekad se mora krenuti. Samo je pitanje kada! Za sada čekam jer čini mi se da ovo može opet unazad u roku od samo dva-tri dana.
Šta vi mislite?
Umoran sam od razmišljanja hoće li Kata Klizma ili Kata Strofa. pratim 30 tak dionica od kojih prosječno tri ne sluśaju indekse, onda se polako usinkroniziraju s njima. Onda tako, malo po indeksima, malo pored njih i prođe dan...
Čuvam se čuda bez fundamenata, to se igram samo sa mq i mmat.
ukartko, valovi
-
gubim na katastrofalnim pogrijeśkama, 90% gubitaka su prerani izlasci, koji bi se na kraju pretvorili u solidan dobitak.
onda nasitno vraćam, gubim vraćam, pa katastrofa
Tako da saM od n0ve naovamo oko 8 posto.minusa, no ni mi žal jer je trening dobar.
Najviše gubim na novim dionicama.
Eto vir napr, jedno 7% minusa nakupio, sav ponosan ga jučer prodao sa pola posto plusa, da bi danas išao gotovo 10% u plus.
Dakle proopuśtenih jedno cirka oko otprilke blizu 1500 dolara zarade, valjda.
Da sam ga prodao prije tri dana na dnu; katastrofa.
-
Ja sam odabrao hod po rubu: pun sam mmat i vir.
Mada imam jos nešto keša..... Vjerojatno ć u u nešto haj risk isto utamanit
Propustio sam RL, taj je rasto i u onom padu prekjučer
-
Ja sam sve rasprodao, al onda ipak pomalo kupovao zadnji dva sata VIR.
No VIR je ko Atlanska; uvijek pobijeđuje.
-
Pa finiś je počeo kako sam rekao, 21.00
-
VIR, ZIM, MMAT.
Prkose Kati, odbijaju Klizmu.
Kalemljeni za trejd.
-
Kata Klizma!
Konacno!
Se pokazala.
Kao da ganjaś duha koji se konačno materijalizirao.