Pa nema korekcije na otvaranju. DK , CAR i PAG već danima rastu konda im je fefron u ......
Valjda bude korekcija u 18.00
Pa nema korekcije na otvaranju. DK , CAR i PAG već danima rastu konda im je fefron u ......
Valjda bude korekcija u 18.00
ja bi si dao odličan za prošlih sedam dana, tim više jer sam u kešu sada ću čekati , nakon korekcije u otvaranju, korekciju u 18.00, pa možda ućipnem nešto, možda i za preko vikenda
treba prevrtat, nađe se tu i tamo. Uglavnom farma, i sada ove igre sa naftom, oće neće.
Baš je prava današnja korekcija u 18.00
Da nafta raste, a dionice koje promstram vezane za naftu ["energetske"], poput PAA koji sada imam , su u dva dana roknule preko 15 %.
paa [ ] se nadam nešto ušićariti danas.
KO mi je bila za spori trejd uvijek OK , samo rijetko pokazuje meki trbuh
Za dip trejd su dobra vremena, no tišti me da će mi sve uzet kad promjene paradigmu
Ostao sam parkiran od jučer u ABBV I PAA, al nisam baš nešto sretan. Bum danas bežal iz toga.
Zapravo ne bi trebali pokušavati ovo što ja radim kod kuće :).
Prodao sam ANNX i zatukao je
Ja sam otpazario taj Dorchester. lijepa zarada.
Sada mi super vuče annx , ne bi ga prodavao.
Kao ni ICFI I ABBV.
tak da mi je za otpis samo PAG.
eto korekcije u 18.00. meni uletio pag i icfi
a ništ. idem kušati stvarni život , postavio sam par naloga za korekciju u 18.00 pa ak se uvati
DMLP mi je u plusu 6%!! Prodal sam ga [edit :)]i skoro srušio dionicu
Kupio sam malo ABBV I ANNX.
Pobjegli su mi VSCO i ICFI.
Baš ću pogledati njihove pecare, pa da vidimo.....
Povremeno sam strejdao i Marlboro i Kolu.
Reklamirajub
ih ko stamene blue chipove
Ja bih mogao zatvoriti trgovanje, na godibu dvije, nije mi sila. Malo proučavati tržišta...
E, sad , kao Južna Amerika bi se trebala buditi, da budem iskren nisam našao opipljiv razlog.
Pokušao sam naći otamo dionice, osim nekih rudarenja i Mercado Libre nisam nikad ni imao nešto otamo. i koju flašu vina..
IRS
SID
ELP
MELI
Petrobras
To sam našao da možda vrijedi pa ću procijediti kroz prešu. m
Eto, što se enrgije tiče, u Buffetu "Kod Warrena", raspravlja se o toj temi
( izvor Seeking Alpha):
Sep. 23, 2022 8:10 AM ETAM, AR, FEN341 Comments67 Likes
Energy independence is a matter of national security for leading economies.Warren Buffett recognizes the rising global dependence on hydrocarbons.Energy is the cheapest sector today, valued like we are in a recession.
Na kraju je završilo još i ok, kako im je izgledao intra-day.
Naivni su pred zatvaranje krenuli kupovati "dip" u nadi da će u idućim tjednima nešto zaraditi..
tjednima? odbiće je bilo kratkotrajno i vrlo lukrativno već u petak.
kako na kojim dionicama , no dosta se toga lijepo vratilo. ja sam zbod dva debela prsta, tj prtljanjem oko povlačenja novaca na ibkr ostao oko nule...
jedino je energija ostala zakucana pa je sad pitanje oćel se ona odbiti u ponedjeljak
Dorchester minerals, DMLP , sam malo kupio, i sad je na dividendi od jedno.... 18%
Inače nafta, nafovodi plin plinovodi....
Annx sam prodao trećinu. luda kuća: od jedno minus osam do u plus 1.5.
on se uz SAVA I CAR najbolje odbio.
i ne skuša korekciju u 18.00
Iskoristio sam priliku i zaradio na
ALK
ALVR
još držim FNKO, morti dokupim, i ANNX [ta je najjača]
Otišao sam u keš. Zatvoriti ću 212. Živcira me, a sad da će mi faliti pink i ine dionice, neće.
Onda sam ipak kupio malo ANNX, ALVR , FNKO
Raditi se mora, gladna usta čekaju
Prodao sam jučer abnb , sa malim minusom pa [do] kupio alvr i izašao sa sooolidnim plusom, to na 212. sad tamo pecam pag.
na ibkr imam alvr , annx i yi.
a tak. nešto sam zaradio al mukom.
sad kreće korekcija u 18.00 i ne znam što ću
Danas je Fedex pokrenuo lavinu minusa. No kineske dionice bi mogle rasti jer im je makroekonomija pokazala dobre rezultate, iako sada u strahu od ostalih recesija , padaju
Ja od kineskih imam YI.
E, da i Starbucks sam imao jedno 10 puta.
Samo malo viśe u long da sam iśao , sa dobrim stop loss [ necsamo na sbux ] lijepo bi se opeernatio.
Sad kad sam to skužio, sada će se u lukrativno preokrenuti kratki śortić napr.
Jučer mi Allovir donio 10% . Bit će pravi užitak to pogubiti, ne brinem se