AudioEye announces secondary offering of common stock; shares down
Dec. 04, 2024
xxx
Političke čarke u Južnoj Koreji, imalte tamo favorita? Osim brodara.
Pratim jednu čeličanu, i nije nešto i jedan telekom taj bi mogo meda dati
Dec. 04, 2024
xxx
Političke čarke u Južnoj Koreji, imalte tamo favorita? Osim brodara.
Pratim jednu čeličanu, i nije nešto i jedan telekom taj bi mogo meda dati
Zlokobni znaci
minusi:
UBER 10 POSTO
ANF 7
AEYE 24
AEO 14
za p0dvući je i da su perjanice tržišta, Lung i Hy isto jako pale.
od Kineza ptatim Super hi i Qifu i to raste ko ludo.
Nekako mi se čini da du najveće žrtve Trumpa što se dionica tiče Japan i Europa. I Kanada tu i tamo osim banaka.
I brodari.
Ne spominji bitka 😁
Kupim MSTR na 500usd kad je poceo rasti bitko jer su medu najvecim pojedinacnim vlasnicima bitka. Onda ameri odobre neke etfove i sroza se sa 700 na 500 i ja prodam na nuli da ne odem u minus. Danas gledam 980 usd.... Ima sam nos, ali nista medu nogama 🤣
U veljaci sam imao mstr po 500 usd, od onda je bio split na 10 pa je to bilo 50 dolara dionica. Danas je jedna 490 ili po starom 4900.
Ali dobro, srecom presao sam u ove sto padaju
Tržište voli mijennjati paradigme. Možda uskoro krene priča o "burzovnom balonu" i ulaganje u "tržišne vrijednosti" pa se budu tražile financijski dobrostojeće dionice. isitina, možda to i potakne nemire, u slobodnom prijevodu s engleskog"nemere tržište odlučivat šta valja a šta ne već narod". Slično se davno dogodilo s dionicom Petrokemije... pa i Atlanske kad je krenula graditi stanove i garaže. No, da se vratim na tržište, e i onda će se ispuhivati sada omiljene dionice a pumpat neki anonimusi s p/e 10, i svi će biti jako pametni kako je to ispravno. a zapravo biti će kako Oni odluče
danas izlazi NVIdia? Zadnje izvješće je izazvalo veliko pad cijelog tržišta, zapravo katastofu, iako je dobit bila u skladu s očekivanim , ali ipak, očekivalo se više. Tako ako bude isto i danas biti će kaos. popadati će sve iako je izvješće u skladu s očekivanjima. NVIDIA utječe na sve vidove ljudske djelatnosti. Plinovodi u Arkansasu, tankeraške kompanije, retaileri, auti... jedino REDDIT krucijalno važne dionice za ljudsku civilizaciju i dakako Kripto valute očekuje procvat. tako je to u grubom svijetu kapitala
"Analysis-New alumina supplies in 2025 poised to rupture record price rally"
Eto tko čeka da aluminijske dionice još padnu....
A, mislim , treba napomenuti da su gospoda Kriptolozi pošteđeni uhođenja, denunciranja i proispitivanja poreznika....
Mene strah tri dolara dividende....
Eto , jer USA cvijeta a Evropa propada prodade ja jučer Europske dionice, da bi jedna od njih, RWEOY narasla danas 8%.
Jel se jos itko muči, pored kripta, s dionicama?
Možda bi nam pomogla neka terapijska grupa, ko Anonimni alkoholičari. "Trijezan sam od dionica tri mjeseca. Uzimam samo kripto i obveznice" pa pljesak okupljenih.
Europćani se dobro drže danas [ osim brodara, naravno], Continental gume lijepo izvješće.
Budem danas vidio što ću s RWEOY I VEOEY, rekoh već sve izvan USA bum podavil.
Iznenađenje mi je Hong Kong, bio u ružnom a zatvorio u manje ružnom.minusu no dvije izabranice srca mog otamo u lijepom plusu: Qifu tech i Super Hi [izlistani su u USA].
Mazda u slobodnom padu kao i TRMD. Baš ću čekat dno dna.
Dan izbora je dan kada je Bitcoin definitivno pobijedio.
Kao početkom tisućljeća dionice, fondovi donekle; kripto je bio to nešto. I beton, ajde. Kripto mi je bio prejednostavan za Čudo i na kraju me ugrizao za guzicu.
Kupovao sam i prodavao [ tj bolje da sam samo kupovao]
coin bitf wulf i clsk no na potonjem se dokazal9 da je bolje imat bitkojin pa makar preko Revoluta.
No na meni [nama] je sada da dijonicama imamo bolju zaradu nego Bitkojin što nije teśko akonupikneš pravu dijonicu i ne trejdaš.
No eto ja sam ugazio u dvije krive dionice NPSNY i SWRAY, ime im govori da nisam jako izložen.
Rasprodati ću sve što nije američko.
Ne kupujem baš "Trumpove" dionice al sad se mora paziti da nisu izložene Kini , kao Under Armour napr.
koji je super zbog izvješća rasto i sad šipak.
Tlaka je to. Sada provjeravati dali su ti dionice koje pratiš Trumpove ili nisu. Pratio sam i prije izbora pa me zaskočilo. Ne praštaju se ni sitni detalji.
pa ako neko ima mišljenje ili link da pomogne....
ode app up. ljubav nam je prestala prerano , nažalost
U plusu sam sa lc, dole, gtlb, czwi i ayi
Ja sam bio miran jer sam bio uvjeren da imam apolitičan portofolio, kad ono kiks.
Zapravo sam na nuli jučer, ali koji horor.
Crary, credit agricolae, taljjanska banka pala je mimo Trumpa loše izvješće, e sad ne zna to normalno past.
Trmd isto opal
Rweoy, svijetla točka, opal u Evropi " jer imaju i vjetrolektrane". kupio ga posljje u padu u Ameriki i odbio se fantastično pa mi je to popravilo score.
REIT ovi padaju, po kojoj logici ne znam ali je " zbog Trumpa" pa ko se nije opekao na Reit ovima do sada može probati [ Medical properi trust je bio popularan ovdje]
Možete probati napr sa Ohi, to mu je brat blizanac ili s
JLL. Može se shortati, dejtati, trejdati...
TRG pada kao i ANF tu su valkda isto strateškinizborni razlozi.
E sada, kuda s Japanom, što s Kinom [ opet idu poticaji]
Maersk je zakratko krenuo u zalet, uz panegirike analitičara.
al se odma umorio.
gledam trmd. propadoše naskroz. dividenda 30%!?
bili normalna kompqnija, vozio dionicu tu i tamo
Jedan od Onih dana kad ne znam jel bi se smijao il bi plakao
HY 20 posto minus
DXPE 20% PLusa
no, histerično se smješkam se jer me izvukoše ostali, kako se čini, Japanci osobito .
Na PKOH bez prometa. Sutra izvješće, bum ga se probal riješiti da me ne iznenadi ko HY.
Nego oćel tankeri? Moersk od tih ćunovođa pokazuje znakove života a ovo drugo ko Mundus nekad
Naravno da to znam[o] ali ne i dionica :
Pa i TORM je jeftin , u studenom dividenda, dividend yeild momentalno oko 27%
P.S.
DSCSY danas rastura u Japanu
Jen je oslabio na 152 dolara jer je stranka iz koje je kapitalu mrzak pretsjednik izgubila nekakvu većinu.
Meni osobno mlaka reakcija; no grunuli su automobili i ostalo, pa ako agenda potraje do sada sam nabrojao par dionica koje su na dnu.
Kako trejdam sada sam u dvije: DSCSY i OMRNY. Nažalost izaśao iz Mazde.
Možemo reći da ne postoji uniformni stav; ovisi od službenika i područne uprave ili kako se već zove.
Kolege Bitkojinaśi isto stenju, budem pitao točno zaśto, samo znam da ih je porezna tražila"nenabavljiv papir".
Lijepo me išlo zadnjih mjesec dana što znači da slijedi pakao.
Zapravo sve se i nekako zatavnalo na vrhu...
mislim na USA.
Tako da malo šaram okolo. Kinu je malo prodrmo stimulus, gore dolje.
Japan pati ko kornjača na leđima.
LSRCY je japanska NVDIija i sad je na deeeeebelom dnu.
BGNE je kitajska biofirma i ko i ostale male biofirme [@ što je uu Kini malo...] pleše po rubu koprodukcija, tvrtki kćeri , studija i molekula.
Onkologija.
Pa tako ko skiseli sada malo možda mu se zasladi