Evo ovdje zašto ovo ide gore ono dolje a inflacija podržavana.
Posts by my moon
-
-
Mplx- lp je u "golden star" patternu.
Bio je i FNKO, doduše, neki dan pa je sada 60% minusa.
Mplx lp, oke, paa, dk, .... to su te energetske dijonice kije bi , i tehnički, trebale rasti no za moj ukus rast su odradile....
-
Oil i gas su išli gore no "energetičari" [dionice koje o jedinjuju sve to u distribuciji, vađenju, provođenju, spaljivanju] baš i ne. Tako da bi mogli u pondeljak ap a onda oni povuku i ostalo tržušte malko ap.
E i da se pohvalim, imao sam brodara u portfelju i zaradio 3% 🍾🍾🍾
ime tog sretnika je NAT!!.
i kupio ga praktično u rastu tj mikrodipu.
Najukletija mi je dionica Victoria secret i dalje. Imo, uplašio se, prodo, ošla ona u zeleno. Tak da mogu reć da nosim (ženske) gaće na štapu.
Super dionica za trejd.
-
Analitičari su naravno super. moraš povećakom tražiti dionicu na SA sa negativnim procjenama.
Fnko je već imao veliku korekciju, "bezrazložna panika"....
Najniža procjena rasta je na 35 dolara kadaje bio 22...
i sad 50% opa dolje
nisam u funku sličan nož sam pokupio na alvr. svi analitičari su složni u 250 % rasta a on je padao 30%
...
A šta kažete na bivšu korekciju u 18.00? Danas baš gazi
-
dkng minus 25
funko minus 50 posto.
starbux pozitiva
isto ko i victoria szikret
-
Eto Kina se oporavlja, oko 4% plusa, cirka oko otprilike.
To su sada prilike za Babu, Jd. itd?
-
menseisto čini da je došla Kata Klizma. bio sam u prilici dočekati je stasito ali me uništio prošli tjedan i ovo tumbanje jučer. nisam bio pro burzi, a bio sam pohlepan.
A ništa.... Ni prva ni zadnja kriza.
-
Na Interactive brokersima sam jedno godinu, godinu i pol i dali su mi kao znak dobrodošlice nekoliko dionica ibkr, , do sada dobit 40%.
sa druge strane minus napravljen trejdanjem, analiziranjem i proučavanjem
-
Budućnosnice u zeleno sve više i više....
Mada, nažalost nisam u krdu, sadašnje kupljene dionice su prilično svojeglave, imam neku siću za dokup/kupovinu.
Podaci za dmlp su konfuzni no ako mu je jučer bio dividenda dej [16% dividende godišnje] i aku mu je uskoro izvešće mogao bi potonuti.
To je sićušna dionica Zacks ju ne prati, no lijepa je za trgovanje sitnišem.
Kad smo kod sićušnij dionica CODA , spominjao sam je ovdje, ti je tiny little minute creatures stock. firma se bavi elektronikom za podvodne radove. i lijepo je odradila od kada sam je stavio u promatranje.
-
Bravo! Evo je!! Prošla!! odbija se
Kupil sam si ceptona cptn po 2.16
i ponovo alvr p0 6.80 [!!]
-
Neki bljutav dan. Prodao sam pola ALVR.
Pobjegao mi DMLP.
čekati ću korekciju u 18.00
-
e i pins će skakutat
sve nabrojano za dip trade
-
Od jačih igrača čini mi secda su potvrdili ap trend ibm mcd i ko
Biti će veselo u energetici, sadašnjim crvenilom čini mi se da se nateže praćka
-
Da, skroz čudno, danas nije bilo ni korekcije u 18.00.
Čak i Allovir raste. Opal je 30% u tjedan dana.
Hes je još u minusu; energetika je općenito zbog nafte i plina u minusima. Tak da se tu može [idućih dana] vrebati prilika.
-
Danas malo kasnila korekcija
-
Eto raspisalo se o jednoj mojoj milkenici, koju naravno, momentalno nemam, aki sam oisao o njoj kada sam je imao
-
naravno. Ali hoću reći da se zaboravlja da evolucija, civilizacija , kultura, nasljeđe ide... Sve brže.
danas jesi sutra nisi, kao stručnjak, kao jedinka, kao broj.
-
Svaki pas ima svoj dan. Kada dani prođu , jasno da grebeš svim metodama ostati u igri.
Prvi guru s kojim sam se sreo bio je Floki, Florijančić , tako nešto. .... Tada nisam razlikovao fond i dionicu od Vegete. Koliko se gurua izmijenilo od tada kod nas? Koliko forumskih veličina i nickova? Svima ej zajedničko da su imali pet minuta slave , koju zapravo nisu iskoristili jer je nisu shvatili kao sjeme kojim trebaju razvijati dalje svoje vještine već kao beskonačnu paralelu koja nikada ne divergira. odoše. Da bude stvar bolja forum je pun njihove sljedbe koja devera u kargo kultu, više se ne sjećaju kako i kome u čast.
ne kažem da se neki od gurua nisu osigurali, povukli, no njihove aveti kruže okolo sa ozbiljnim ovlastima pogotovo u službenim medijima
-
SBUX je pao zbog "izloženosti i vezama sa Kinom"
ALVR je pao jer je Executive chairman prodao brdo dionica, u petak srušio dionicu 3,5%, pa su je onda jučer zatukli, panikom valjda još 15%
SBUX je svakako manje rizičan za dip kupnju, ALVR je jedan od onih momenata "na štitu il ispod njega", pa ko voli nek izvoli.
vidim da se KO zalijeće, uoči izvješća.....
kako bi naši politički analitičari rekli, narativ se okreće, pa se otprije puštani baloni o dnu tržišta i bull marketu pretvaraju u cepeline ( baloni).
meni je to znak da moram tražiti novi narativ u trgovanju, zato opreznos DIP om.
Pozdrav Državnom Izbornom Povjerenstvu ma gdje bilo.
-
CAR plus 16%
ALVR minus 16%