Poštovana,
Zamolio bi Vas za malo texta na crobexu i Ht jer mi se slike prikazuju mutno na mobitelu a mišljenja sam da HT postaje najzanimljiviji za ulazak.
Zahvaljujem.
Poštovana,
Zamolio bi Vas za malo texta na crobexu i Ht jer mi se slike prikazuju mutno na mobitelu a mišljenja sam da HT postaje najzanimljiviji za ulazak.
Zahvaljujem.
Poštovani
Nisam čitao/ne znam za neku obavijest dioničarima
I time je misija šefice završena/privatizacija
Šefica je bila nekada direktor banke a treba nam i dobra privatizacija Hpb i hnb a šefica ima i dobra iskustva sa spašavanjem Agrokora. Dali je posao sa podravkom završen.
Ne nego i kaj sad
Mene više smeta to što nikad ne znam što će politika napraviti u Hpb ali to mi isto vrijedi i za adris grupu jer ne znam što će napraviti politika AV jer izjave iz Rovinja su uvijek iste:da su spremni za akvizicije. Politika vrijedi i za ht gdje ne znaš dal će prodavati manjinski udio vlasništva jer takva je službena izjava. Jadnoplov čeka državne signale......
Plus veliki rizik jer par dojava o podmetnutim bombama na turističkim punktovima i evo panike
A možda nađu kad sve kupe u planirani portfelj i nekog planiranog kupca jer valamarova ekipa je dokazana turistička ekipa iz snova koja je od početka uvijek imala izvrstan kalkulator i stalno napreduju na rang listi 100 najboljih i daleko ispred ostalih turista.
Poštovani, sve OK, na ovoj cijeni nije loš ulaz ali je slaba najava divke. Čekamo poništavanje dionica pa pomalo neki rast
ali to je samo moja pred postavka ali nije moja pred postavka da bi vlada mogla prodavati ht jer je to izjava Vlade koja važi za sve firme gdje imaju manjinski udjel.
A gdje piše da će biti 9 kn nigdje ali piše da planiraju divku 6 kn.
Sve ostalo što pišete su vaše špekulacije.
Konačno i sam adris priznao da postiže rezultate koji su ispod potencijala adris grupe, rekao Remenar
Ne znam od kuda saznanja da će slijedeće godine divka biti 9 kn.
Uprava je lijepo navela da u planovima za 2023 planira veće prihode i smanjenje divke na 6 kn. Pogledajte zadnje izvješće.
Cijena je poslije divke od 8 kn pala 15 kn na 177 kn. Trenutno loše a kako će biti poslije poništenja dionica ne zna se.
Sve što je napisano stoji i sve se može tako odigrati i netko biti u pravu a sve će nam biti jasnije na jesen.
U magli se sada prisjećam da brodovi AP nisu vozili a zašto????
Sve mi se više čini da je AP napravila istu grešku koju je napravila uprava u vrijeme kapetana Jergovića koja je naručila nove brodove na kraju rastućeg ciklusa i onda je počela agonija AP.
Navodite ama baš sve mogućnosti i da neće biti korekcije a možemo još zaroniti i dublje pa i ako inflacija počme padati u amera i ovakvo i onako. Kako će se stvari odvijati i u kojem intervalu ne zna nitko no ja sam ipak u konačnici optimist.
Pa bilo bi bolje da se ipak nešto dogodi u tih 6-24 mj. Poželjna jača korekcija jer najgora je neizvjesnost/čekanje. Trenutno spremati keš. Fondovi/0stali će morati negdje uložiti lovu a ja mislim da je najbolje to učiniti na CRO TK. Ulazak 1.1.2023 trebao bi se pozitivno odraziti a i ova turist. sezona ako ovakvo nastavi.
a cijena je trenutno u padu
Ovo danas neka nevera na valamar u i kolika je količina
Neka nevera na valamaru
Pojave se tu i tamo na poslovnom.
Vratite se skuhat ćemo Vam paštašutu.
Na ovom forumu zgrnuli su grdu lovu.
Turisti jako loše rangirani u 2021 danas
U Jlistu. Maistra i valamar loši. Turizam je razvikani a koliko država/GOSPODARSTVO od svega toga ima koristi