Ljudi znaju i od dva zla biraju manje jer ipak zna se kaj je bolje.
Posts by plavi01
-
-
Hm, ima svakakvih pameti. Jedna veli da kad rastu cijene nekretnina onda padaju cijene dionica.
Ulazimo s 1.1 23.u europsku obitelj. Po meni trebale bi na odličnim/profitabilnim lokacijama rasti cijene nekretnina što se i događa ali i cijene dionica u profitabilnim firmama. Kompanije koje posluju sa profitom su u fokusu a pogotovo one koje drže podcijenjene nekretnine.
-
imate osjećaj da nismo blizu cilja za slo ili cro etf ili oba
slo je i više rastao od našeg etf.
po poslovanju naše sastavnice ne stoje loše za ova 3q 2022
kod slo ne znamo kako stoje kompanije
-
pa vijest je da ide burza u zrak u amera,
Yahooist Teil der Yahoo Markenfamilie
Analitičari kažu da 10 dionica vrišteći kupuju kako se približi čudovišni rastMATT KRANTZ
Srijeda, 28. rujna 2022. u 14:00 satiU ovom članku:
- ^GSPC -0,03%
- JELO +3,04%
- GNRC +2,79%
- CZR +1,03%
Analitičari su ili optimistični ili u zabludi. Ali u svakom slučaju, vide da dolazi veliki porast S&P 500 od 29% - i odabrali su omiljene dionice.
-
poslije početka pandemije crobex je bio negdje 1600 a adris 370 5/6 mj.2020 a ht negdje 170 ?
ako se ostvari po prognozi TA za HT i adris koliko će onda biti TA za crobex
zato bi možda bilo dobro vidjeti TA za crobex
-
ako se ostvari po prognozi TA za HT i adris koliko će onda biti TA za crobex
-
zločesti
Hm
Nemam inspiracije
HT
Godinama se trguje u predviđenom rasponu, uskoči, uskoči. To ko' vlak po voznom redu
Čekala bih na 170 i par kuna niže. Ili ga ne bih imala, velika škrtica
Hoće li prije toga na 192 kn, ne znam. Al' mi je rast na malom volumenu uvijek neuvjerljiv
a pad na velikom volumenu? prognoza za ht se polako ostvaruje,
bio bih zahvalan za TA prognozu crobex, adris, span,hpb,podravku
-
Kad je ex dividendu dan
-
Poštovana, kaj je rivp i dalje mast u propast?
-
Niste napisali marku caffe aparata pa da vidimo. Cijena kave s mlijekom u kafiću pa kraj zgrade algebre 14 kuna. U šalici ugrijano vodenasto mlijeko malo slatkastio. Old schul kafić konobarica ne odgojena.
-
Akrobacije koje izvode Atgr i adris ne razumijem čemu služe ima li neki poštovani da me prosvjeti bio bih zahvalan
-
Zamolio bi Ta za adris, ht i crobex sa par riječi za analizu/target
-
Dali je postojalo graf na 350 kn?
-
Zamolio bi Ta za atpl
Dokle je mogući pad
-
Cirkus je i u cijeloj državi a ne samo u crkvi ali koliko se meni čini ovo je tek početak još većeg cirkusa koji dolazi na jesen a lovaši samo čekaju migove od političara. Tko će imati prave informacije dobro će zaraditi. Pokazatelji za dionice su sporedna stvar.
-
A u kojem smjeru bi moglo puknuti zavisi o ?
-
A što je s adris om stečaj, apokalipsa, gadljivost dionice svima polako osim av/kompanjoni. Nešto je trulo u državi danskoj.
-
Nije iracionalno ako ide prema 350 kn
-
A kako će se to odraziti na vrijednost dionice koja pomalo sada pada
-
Zašto kupujete adris a ne povlaštenu.
Bio bih zahvalan na odgovoru.