Ovu dionicu početi će napuštati i fondovi ako ne bude dividende jer i Ovako već godinama gube na uloženom.
Posts by plavi01
-
-
Zločkice a kaj je sa Hpb? Ima li kakva skica?
Lijepo prosim a kaj veli koei.?
Pusa
-
Poštovani,
Poslije otpisa dugova i TA od zločkice koliki je otprilike cijena za dionice
-
A što je s onima koji potpisuju govore s igh i davanju im poslove u koji nuklearni reaktor oni ulaze.
-
Dolar, zlato, narodne obveznice,
Ja očekujem i neki jači IPO i prodaju dionica gdje država nema svoj interes.
Vjerujemo da će na Dolcu i purana poletjeti a započeti predizborna kampanja. Narod će vaditi lovu i ulagati jer hnb je dao signal jer ameri su sve vidljiviji na CRO karti.
Langsam aber siher!
-
Moguća su i za nas neugodna iznenađenja što se davanja poslova tiće sa strane u krajine. Nema zicera ali na te dvije dionice ne bi se smjelo izgubiti.
-
Dividenda ne će rasti jer to nije planirano.
-
I što je bilo na pomorVečeri u 16 i 25
ja li što novo.
-
A što radi država.
Da se ima ozbiljan kupac ne bi prodavali.
Dokapitalizacija bi išla vjerojatno po nižoj cijeni od trenutne.
-
Zločkice koje dvije dionice su najzanimljivije zbog mogućnosti preuzimanja
Ak i nebu tak nikom ništ jer odluka o kupnji bu bila moja.
-
Čujte gospon kaj je pjesnik htio reči ovim grafom
-
Dali ima obavijest na ZSE?
-
Ne znam kaj na to vele poštovani NB i bocać
-
Prema najnovijem pisanju 7dnevno Hpb i hp ne bi više bili na listi strateških firmi i idu na prodaju. Kak to misle izvesti kad hp nije na burzi. Jedino da se spoje.
-
Poslije ovakvih izljeva ljubavi stvarno bi bilo lijepo vidjeti pikasa na djelu.
Pusa.
Poštovana zamolio bi Vas da na TA uračunate i da je sutra i 13 i petak
-
adris i danas pao za 1,53% a crobex lijepo narastao za 0,67%
toliko o uspješnosti adrisa s time da dug raste već duže vrijeme.
dionica je imala rast od negdje cirka 280 kn do 600 i nešto. bile su i dvije dividende u godini.
onda uspješni poslovi sa agrokorom i Kerumom itd 2.050,440,67 %
-
Graf cijene dionice adrisa već nekoliko godina pokazuje koliko je uspješno poslovanje/upravljanje adrisa. Cijena je konstantno u padu.
-
Još samo da se napiše da će ova kajgana kad se završiti vjerojatno biti najskuplja kajgana sv. Petra skuplja i od one u Rovinju. Izgradnja će trajati? a otvorenje se planira? Koliko će kredita dignuti adris?
-
Poštovani nije mi baš razumljivo što je pjesnik htio reči s ovih 200 kn.
-
Po meni končar drži potpunu kontrolu u grupi i iznese koliko ja vidim sve ide pod istu kapu. Možda pprebrzo zaključujem jer končar sam tek nedugo počeo raditi osvrt.
Koliko onak špekulira i vidim nešto se događa pozitivno na dionicama gdje država ima svoju šapu.
Koliko njušim država ide u daljnju privatizaciju. I vrijeme je.