Plus minus sve skup nula.
Dali dolazi kupac i koliko vredi ladroplov po dionici.
Plus minus sve skup nula.
Dali dolazi kupac i koliko vredi ladroplov po dionici.
Sve je u igri.
Dokapitalizacija, američki fond, naš brodar u kupnji, širenje flote. Uglavnom ide okrupnjavanje firmi jer presitni smo za dolazak pravog kapitala. Ja bar tako vidim stvari.
Ameri ne daju pristup u Jadranu. Kinezi i ameri u špijunskom ratu za Rijeku pa se povezuje jedno s drugim brodovi i luke, more i turizam.
25 milijardi eura dolazi do 2027.
Vujčić,recesije u CRO neće biti.
Sretan 1.svibnja svima.
Poštovani,
Bilo bi dobro dati neku analizu za jadranske firme.
Ovakvo stanje u adris grupi odgovara jedino adrisu. Adris je svi gdje odrešio kesu i Todoriću i Kerumu a izgleda ne želi pošteno isplatiti državu iz CO.
Slo. Osiguranja su jednom naveli razloge zašto nisu prodali svoje osiguranje adrisu.
Bilo bi vrijeme da se objelodani ovakvo suvlasništvo.
A po čemu ste to skužil pa ako može da malo proširite svoja saznanja na nas ostale. Split i ZG hoteli će pojesti mnogo miljona eura za uređenje od predviđeno za turizam. U adris grupi do 100 post. vlasništva treba još puno kapitala mada iu CO ima dosta keša a za neku akviziciju isto. Turizam je rizičan posao/loša sezona pa se mora imati dosta keša u rezervi. Zaduženost po malo raste.
Po meni napisano je ok a zašto je palac dolje i to 2x jer po napisanom nema što podići crobex. Ht će past a gdje će se investirati divka. U adris??
Direktor je i najavio smanjivanje poslovnica tamo gdje nema potrebe da rade dvije ako je dosta jedna i to je u planu poslovanja.
Kapital/keš se topi i ždere ga inflacija a dug se povećava. Investirani kapital nema povratka već godinama a traži još teške miljone eura investiranja. Netko je napisao da objavom dividende adris će rastom podići crobex preko 2300 a ja prenio. Daj bože da bu tako pa bi bilo dobro vidjeti TA za adris i crobex
Nije pokrali 3 puta nego ste dobili pokali 3 puta. TA odlične. Prema objavi adrisa i ostalih iz top 10 TA za crobex mogla bi preko 2300. Sve OK i za 5.kakva rastava pa tek su pale zaruke.
Daleko je još do 1000 kn i odlaska direktora Dujmović u mirovinu.
Hahaha. Nije pokrali 3 puta nego pokali 3 puta. Dionica za uništavanje kapitala s pozdravima iz Rovinja.
Dakle zločkica krenulo je pokrali 3 puta, palac gore, srce itd pa evo i pusa 10 puta. Još da dionica za gubljenje kapitala da neki UP smjer pa da prođemo 2300 jer uskoro dolazi hitna pomoć od HT.
A i izvješće bi trebalo biti dobro.
Ova prognoza je ko od Vakule.
Vjerojatno će biti sunce pa bi mogla temperatura rasti ali postoji mogućnost prodora hladnog zraka pa za svaki slučaj ponesite jaknu jer ako prodor još ojača padati će i kiša pa će vam trebati i kišobran. Zločkica ovo je samo šala mala pa pitam što znači da ćemo ostati u potkošulji :palac gore:
Zločkica graf odnosno target na sunce jer bez računa se ne računa i pusa za prvi svibnja.
Ohladili smo se.
Jedino da netko napiše da dolazi neki amer i da kupuje cijelu crikvu pa kad se već obećava 13 penzija, ugradnja liftova u zgrade bez liftova mogel bi AP ne kaj izmislit i za crikvu.
Cerp prodaje ali tko još prodaje jer je ukupno na prodaji skoro 800000 dionica.
Ne znam dal su mi podaci točni.
Koji turist/dionica je favorit na ZSE.
Može li netko vidjeti kolika je količina K/P
Ima danas uV. Listu HPB
Cijena dionice u dobrom minusu danas i po rezonu napisanom gore izgleda da nema dividende. Hahaha.
Dame i gospodo Langsam aber siher. Sve stoji što ste napisali ali događaji su se počeli konačno razvijati u našu korist i to je sve vidljivije jer američka konjica stiže i u riječku luku. Patimo se od stoljeća sedmog ali vjerujem da ćemo stvoriti uvjete da se odljepimo od dna Europe jer u našim podijeljenim kartama nalazi se sve više aduta. Lopova ima u svim strankama u državnim i privatnim firmama. Nemamo pravnu državu.