što je pjesnik htio reći
što je pjesnik htio reći u svezi nagodbe
i savjet ne tražim niti bi ga dao nego ovak za razmišljanje
prodati povlaštenu i kupiti maistru?
što je pjesnik htio reći
što je pjesnik htio reći u svezi nagodbe
i savjet ne tražim niti bi ga dao nego ovak za razmišljanje
prodati povlaštenu i kupiti maistru?
jedni gore a drugi još dolje
vjerujem da ne treba paničariti i kao što sam već napisao vjerojatno će mo se pacati na ovim razinama oko 1600 a prognoza je :https://tradingeconomics.com/croatia/stock-market
Očekuje se da će hrvatsko tržište dionica (CROBEX) trgovati na 1592.70 bodova do kraja ovog tromjesečja, prema globalnim makro modelima Trading Economics i očekivanjima analitičara. Veseleći se, procjenjujemo da će trgovanje iznositi 1536,94 za 12 mjeseci.
nešto pozitivnoga će se valjda izroditi do Božića jer sva sranja traju već skoro od početka godine i sve što se planira morati će se nekako ubrzati. Novac nije problem. Po meni problem je samo hrabrost da se počinju donositi/provoditi odluke i maknuti s pozornice likove koji nemaju nikakve rezultate iza sebe nego ih samo čuva politika.
predpostavljam ako dobijemo i neka nova izdanja na burzi da ne ćemo roknuti/izvješća koja očekujemo isto tako predkazat će što nas otprilike čeka na 2020/21
A zakaj r a ne p
Dilerburza uvijek nađe pacijenta za novi šut. Korekcija doljegore i sve se drži iznad vode jer cijelom svijetu tako odgovara.
Naprimtaš lovu ako ti treba ali ti postoji višak love malo ju povučeš iz opticaja a FED u amera sada planira inflaciju i nova ekonomija se okreće.nafilani kompjutori ne mogu fulat .
crobex pao iz kanala
prognoza za sljedećih 12 mjeseci
https://tradingeconomics.com/croatia/stock-market idemo na 1533 bodova
u 2020 crobex pao 20 tak % i sada je na 1600 bodova
ako primjenimo formulu p/e x p/b kod Ht je 21,87 a mora biti ispod 20
ev/ebitda 3,42
adris i ostali turisti super je izračun
da ponoriš
otpor je u zoni 1500, sljedeći 1400, a crni scenarij korekcije je 1200 bodova.
A ima li kakva posljedična veza s našom burzom
poštovani zamolio bi Vas za prijevod onako u grubo a bitno jer ja sam početnik i učio sam njemački
tako je i donijeti pametnu odluku oko hotela marjan jer se je već unaprijed otprilike sve znalo kako će završiti priča i što je sve bio problem
gabariti hotela, trakavice na sudovima i tako dalje.AT je htio iskamčiti i od države kredit i navući je u svoj mlin a vračanje novca AV vjerojatno nije ni imao u planu jer bi to razvlačio do miroševca. Situaciju u Agrokoru znao je i Roha pa predpostavljam i financ/odvjetnici u adrisu ali ne sme se zucnut.
Kako da ne bude kad već je kiks a koliko vidim Adris i dalje vozi po starom/AV jer postotak obitelji će se i dalje povećavati a pravilnik se ne može mijenjati a fondovi šute a šteta je velika
pa za što je onda postignuta neka nagodba o kojoj svi šute upravo vjerojatno zato da bi se mogao prodati Ledo (zalog) a i dalje mislim da je nešto adris imao i sa Ledom a neda mi se tražit.Uglavnom bilo kako nek se raspetlja agrokor jer od tada je i burza u komi nek se pokrene prodaja a sudovi nek se raspetljavaju
jer tako nitko za ništa neće odgovarati jer će sve završiti u nekim zastarama/nagodbama
dečki prodavaju Ledo a kaj adris ima neki postotak u Ledu?
Možda griješim ali koliko se sjećam Ledo i jamnica su bili neki zalog za kredit Adrisa Agrokoru pa je to bilo pretvoreno u neki postotak za Adris pa je bila žalba pa je bila neka nagodba pa se sada prodaje Ledo a postotak od Adrisa pa mi se sve čini pojeo vuk magare
st-brajo
razumljivo i realistično ali nemrem da ne pitam izvješća za zadnji kvartal ove idu druge godine
možda se i proda ledo nekoj našoj kompaniji ove godine pa padne neka akvizicija pa se više uključe fondovi pa se nekako održimo oko 1600 crobex
ako zaronimo jače teško će se više oporavljati burza od svega
može li neka Vaša analiza/prognoza.
Fula debelo Vakula pa možete i Vi.Nebumo ništ zamerili
poštovani može prijevod
razumljivo i realistično
dali će ameri održavati ovakvo stanje do izbora ili ide jača korekcija dolje pa pred izbore gore znaju samo coprnice
kod nas vele marić/vujčić ide oporavak gospodarstva i dali će fondovi održavat crobex na ovim razinama su opet samo moje želje
skratio sam portfelj za polovicu na vrijeme a ako jače padne valjda ću u dokup ali to su opet samo moje želje
vrijeme je da netko pogodi kuda ide crobex ali bar uz neko objašnjenje/analizu
https://www.poslovni.hr/hrvatska/nekad…na-eura-4251328
posao oko kerumovog carstva loš isto kao i posao sa todorićem i izgleda da će obje priče loše završiti ali tako je to u poslovnom svijetu
Kolikp se sjećam ja sam oduševljen napisao da je to za mene CROButigaTK
O vo napisano sve stoji jer takvo mišljenje dale su i stručne službe grada ali Adris je to sve znao pa sada treba napravit neki exkluzive da se sve izvuče u pozitivnu kako za Adris tako o za grad
poštovani a da se korigirate malo pa sada ponovo napišete