Pa koliko onda košta sunce ako ovo vrijedi preko 300 kn
Posts by plavi01
-
-
A dali je tko gledao LPLH koja prolazi ispod radara brodovi/turizam a zločka je to negdje navela samo ne mogu više naći
-
Pošto je HT cuknuo up bilo bi lijepo vidjeti graf ili ćemo ga tek vidjeti poslije odluka o otkupu dionica i izvješća.
-
HT sprovodi sve što im DT naredi koji ne f erma ono što bi naša država htjela.
Situacija kao u ini.samo kontra ovdje prodaja a u ini kupnja samo iz kojih razloga možemo smo nagađati.
Državi odnosno ovoj političkoj garnituri nepresušno treba novac.
-
mnogi se pitamo a možda će sada TA za HT progledati kamo će pa bi zamolio plemenite tehnićare da nas upute
-
Merđo je to moj prijatelju . On uvijek drži cijenu i spremaju se kupci po njega ali uskoro to neće biti na prodaju jer korona će pobjeći čim grane sunce + cijepljenje će se zahuktati i u dvoranama pa ako treba i na stadionima.
-
A zašto raste cijena zar su prodali neki hotel/zemljište a što je sa zimskim hotelom u Austriji.Duga se ima ali bit će i prihoda.možda netko želi i kupiti suvlasništvo.
-
Volim gledati ova umjetnička djela na kojima bi pozavidio i pikaso no ja nikad ne kužim što je pjesnik htio reći jer iz grafologijj imam sjedi 1 a pošto je umjetnošću nadaren mali broj ljudi ja ipak najviše shvaćam kad se piše za široke mase od
-
Zahvaljujem Vlad111 za postano na svaštari
-
https://v1.investiramo.com/ZSE/HT/technical_chart
poštovani može li netko izkomentirati graf-prognoza
znam da sam dosadan ali ovdje nas prvi izčekuju rezultati/divke/prodaje opte?/ili neke akvizicije blabla
-
HT - nekako mi ovo izgleda kao double top, ako ispadne iz kanala, slijedeća podrška je cca 177
Chaikin isto kaže da curi lova van.
Komentari znalaca?
Kibi dabi,nezna dal bi piškio ili kakao ko i cijeli crobex ili tako nekako neki znalac bi pomogao
-
Poštovani,
Fimaplus.com
Prije neki dan počeo sam čitati Vodič i kao početnik pitam ima li netko kakva iskustva
Sa Fimaplus.com i ukratko da neke upute
Kako početi
-
Do kada bi moglo trajati raspetljava je HT/opte/ZABA a HT klizi pred izvješće poslovanja/objavu moguće dividende+novci od opte a slično i za zabu.
TA je isto zapetljana pa bi zamolio nekog od znalaca za razmišljanje.
-
Zamolio bi graf za HT i neku analizu dokle idemo
-
Poštovani,
Može graf analiza za HT
-
Oporavak burze zavisi o daljnjoj privatizaciji
sve ide tako sporo, tako da je pitanje dokle će pola države još uvijek biti/živjeti u socijalizmu a pola biti izloženo na tržištu.Ovi koji dobro žive na državnim jaslama tjeraju svoj privatni biznis i dobro posluju sa državom.Za njih je ovo raj na zemlji i ne žele promjene bar ja tako mislim.Mislim i da g.grubišić dobro zbori.
https://narod.hr/hrvatska/dr-sc…ojna-strategija
Za kreiranje ozbiljnih temelja na kojima će se bazirati mogućnost ozbiljnijeg ekonomskog iskoraka potrebna je:
i. Potpuna privatizacija svega što ima konkurenciju u privatnom sektoru (Podravka, Končar, HPB, ACI marine i brojne druge od 1.000 kompanija u kojima država ima vlasničku prisutnost).
ii. Deregulacija i ukidanje bespotrebnih državnih licenci, certifikata, arbitrarno određenih uvjeta i normi koji navodno služe za „zaštitu potrošača“ i „osiguranje kvalitete“, a zapravo služe interesnim skupinama kojima pogoduje takvo stanje jer otežava ulazak konkurencije na tržište, a državnim birokratima iz raznih agencija omogućuje plaću jer oni „brinu za red na tržištu“.
iii. Izlistavanje na burzu državnih mastodonata (Hrvatske željeznice, Hrvatske šume, Hrvatske vode, HAC itd.) i ulazak privatnog kapitala u njihovo suvlasništvo kako bi se povećala efikasnost i reducirao prostor za korupciju.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ne/2208690.aspx
On, rekao je, zagovara “proaktivniju privatizaciju”, i to tvrtki poput HPB-a ili Podravke. Za Inu je rekao da “ne treba biti okrenuta politici, nego tržištu”, a za subvencije smatra da nije pravi put za poticanje ekonomije.
-
Poštovani,
Zamolio bi graf analizu za crobex,za koliko se spuštamo
-
Mittko postaje mit na forumu
Svima je na usluzi i svaka mu čast
-
IZVANREDNA REVIZIJA INDEKSA ADRIAprime
promaklo mi je pa pitam iz kojih razloga adris nije u sastavu
-
Očekuje se oporavak
"Valamar Riviera" je usprkos COVID krizi u prva tri kvartala 2020. godine ostvarila 2,2 milijuna noćenja i ukupne prihode u visini od 673 milijuna kuna, odnosno 33 posto prihoda prethodne godine.
Na razini poslovne godine 2020. "Valamar Riviera" očekuje ostvariti neto gubitak, ali i pozitivan novčani tok uz operativnu dobit u rasponu od 100 do 115 milijuna kuna, kaže se u službenom izvješću tvrtke.