Posts by plavi01
-
-
Ako se opte proda tlo bi mogao ući u sastav crobexa
-
Koje su tu pile na opako
-
Vrsni se bave drugdje nečim drugim
Ja sam pak povirila, malo je zapeo taj crobex
Malo je izgubio zamah
Al' meni to izgleda bullish...
lepo prosim. kaj može crobex biti bullish a ht ne
-
Moller
Jedna dividenda već uzeta čekamo drugu ?
-
Stvarno, što ćemo sa hatejićem ?
Fondovi su se isprsili neki dan, bilo bi poučno znati tko je prodavao
I bilo bi zgodno znati dokle će se cijena povući ?
Kada je ex dividend day ?
I kaj sad ima kakav odgovor
-
Ima li tu kakav info o mogućim kupcima jer koliko vidim fulao sam sunce jer sam ušao u crikvu. Što mogu kad nisam slušao investitora. Lplh ima potencijala slično suncu ali nema jake da to utopi nekome
-
Rivp/Korg/Vlaho
Rivp jedno vrijeme nije bio na burzi onda vraćen pa je došlo do objedinjavanja u jednu firmu.današnji Valamar
-
A gdje bu ju zeli paru i 2021 upitna
Dokapitalizacija?
Fondovi
Prodaja/kupnja
10posto poslovanja u CRO turizmu neće
pustiti ni banke/omf
Podcijenjene nekretnine
Vlasnici su znalci bez premca i ako se spusti na primamljivu cijenu nastati će stampedo ulaska u dionici a korona la papa
-
U
Je, Adris je poznat po tome da ima hrpu propalih ulaganja... Sve što dotaknu, jednostavno propadne. Od TDRa, hotela, ribe, osiguranja
zarada od tdr popušena kroz preskupe investicije koje pitaj boga kad će vratiti uloženo, popušena lova posuđena todoriću.popušena lova uložena u hotel Marjan ti novci su zamrznuti jer se tek sada razmatraju dozvole za gradnju. hotel Westin mora u potpuno uređenje jer ga gosti izbjegavaju iako je najjeftiniji u Zagrebu,cromaris uloženo puno malo se uprihoduje a navodno ide još dosta love u izgradnju tvornice. osiguranja slo/cro ne ispada ono što su planirali još će kako idu stvari slo osiguravatelji kupovati u HR. Maistra skupa investicija ko svetog Petra kajgana. Uprava spremna za akvizicije koje/planovi. Firma otkupljuje dionice i dijeli ih sebi. Firma sa najvećim potencijalom u državi prima državne potpore ........
-
Ovih proteklih dana sam malo kupovao i prodavao:
+Atpl
+Hpb
+Tpng
-HT
-Lkpc
-Ernt
poštovani,HT kupovan ili prodavan
-
Hoćete reći oni koji su torbarili
-
Ima li neka infoamaliza za Bitcoin jer tečaj ide prema 50000 dolara
-
Kolike su šanse da se pređe 200 kn
-
poštovana,
željno očekujem novi graf za HT i bio bih Vam zahvalan a vjerojatno i ostala publika
-
Zločkica pa kaj ne vidiš da si svima simpica
-
Poštovana/i
Dali je ovome rast završio
Što je to dugačak wik
-
prodaja
-htej odnijelo mi malo na 196, ali ne mogu se žaliti ?
-
Mora da mi je promaklo
Dokle bi mogla cijena
-
Zločkica jeste raskrčili onu šumu na TA za HT. Zamolio bi Vas da nekako pređe 200 kn