Da ima nešto i poučno ako dionica ponovo dođe na 70 eura a prodaja će vjerojatno početi i prije 70.
Posts by plavi01
-
-
Cilj nam je privući novih milij. eura štednje s kamatom 3%,poslovanje i povrat na kapital odlični, poslovanje odlično pišu danas novine. izgleda da će se naći i nešto divke.
Bvps izračun negdje 260/280 eura.
Ima li kakav target do kraja godine.
-
Ali tako piše. Nigdje ne piše dnevno.
Drugo je što mi zaključujemo da bi moglo biti tako kako Vi pišete.
-
Cijena uvijek može u nekom od smjerova pogotovo ako ju neki poguraju.
-
Poštovani Junius Zahvaljujem Vam na ovim informacijama. Ovime se vidi da je vaš status profila potpuno zaslužen.
-
Sva ta analiza je onak da velim ne interesantna jer ne veli koliko bi ovak na ZSE mogla vrijediti dionica. otprilike za Božić 2023. Kodt je već na 800 eura a koei ni 200 eura.
Dakle bilo bi lijepo vidjeti prognozu cijena dionice/divka
-
Ronja arnt ali Ronja i span, ija
Bilo bi lijepo vidjeti i neki španjolski graf.
Zahvaljujem.
-
Kolege na kraju ide dividenda ili ne ?
Nigdje službene obavijesti ...
Nadalje...koliko je sada BVPS?
Negdje sam Napisal, bubnul da je 280 eura i nitko ni da pisne isto kao i za divku a sada se svi raskokodakali. Brutalne zarade banaka pa je vrijeme da koke vrate malo toga kaj su pozobala kada već ne daju veću kamatu na štednju
-
Dali bi mogla divka
Ja sam ovdje lijepo pitao jel bi mogla divka. Odgovor je bio ne. a sada se piše da bi ipak mogla
-
A Bvps recimo 280 eura
-
Span ima ugovor sa mikrosoftom, pomaže ukrajini bla, bla
-
Pa je skočila je ali u ponor a iz ponora je uvijek teško izaći. Nema panike ali nema i zarade na novouposlenima koji će početi stvarati prihod dogodine no dali i zaradu jer mi se čini da će novi poslovi biti slabo plaćeni.
-
Dali bi mogla divka
-
Gdje će biti, u monperin u ili u adrisu
-
Adrisu je potrebna akvizicija koja će uloženi novac početi vraćati odmah i to ne samo adrisu nego i njegovim dioničarima kroz veću dividendu i cijenu dionice čega nema već godinama.
-
Sve 4 i sve 5 već godinama a izvješća copirana na plusu 12 % već godinama. Sve što je investirano imate će povrat na uloženom pitaj boga kad. Najnovija ulaganja po ugovoru su 50 % u energiju sa partnerom a povrat novaca opet tek kroz nekoliko godina kao i za sve investicije do sada. Zaradu od ove dionice ima samo AV/compani.
I kao što reće poštovani ne znam dal je pametno kupovati.
-
Napraviti se može neki AV/adris pravilnik za novu strukturu TPlovidbe i mirna bosna.
-
Svima Vama ovo je samo za pohvalu ali sami znate kolika je pismenost u Horvata pa tako i moja. Zamolio bi Vas da nam malo više približite ovo što prikazuje te. Dali će crobex uskoro preko 2500 ili ide u jaču korekciju. Bio bih zahvalan.
-
Nedugo je cijena adrisa skočila u jednom danu na 100 eura a i povlaštena je to popratila. Sada vidimo da dionice prodaje AV cijena vjerojatno nije slučajno podignuta. Dali je slučajno da postoji veća ponuda za kupnju maistre ali se nudi slaba prodaja. Ako će se dionice badava dijeliti kao nagrada kao i do sada AV dobro obrće kapital. Ipak je izumljen perpetum mobile.
Samo da ne nastane panika na za nas koji neznamo ništa bilo bi opasno.
-
Poštovani,
A kad je u planu lomača za dionice i plan za divku. Koliko bi mogla biti. Ima li kakva mogućnost akvizicije