Posts by plavi01
-
-
poštovani Marin83 a kad bu hotel gotov i koliko bu to koštalo sve skupa i koliko je do sada to sve koštalo. Split je zamrznuti kapital već godinama.
u adrisu je sve od prodaje duhana išlo lako ćemo nema problema a mogu se i dizati krediti jer su sada vrlo jeftini.
sve zlato u Co isto stoji neiskorišteno jer kak je pisalo slovenci su tražili od adrisa i garancije i od CO kad se je željelo kupiti osiguranje.
U adris grupi mi nekaj ne štima pa bi molio znalce za pojašnjenja
-
Poštovana
za HT,vrhunski odrađeno i obuhvaćeno sve što treba i za korekciju. Za svaku pohvalu.
zamolio bi neku analizu i za jadrancrikvu a krenula je i HPB pa bi bilo lijepo vidjeti graf prema kako je netko naveo 850 kn i u korekciji ide otprilike do
Neo piše da to pomalo prodaje i spominje cifru 650 kn
-
zloćka ima li kakva TA prognoza za HT nakon 30% poboljšanja poslovanja u 7 i 8 mjesecu te potpisivanja ugovora sa mađarima i njemcima
bio bih zahvalan i za crobex
-
molim lijepo TA za HT i crobex
-
digitalni pozdravi nikako da stignu
https://www.index.hr/magazin/clanak…ca/2283731.aspx
tvrđava i u rovinju a ne samo u preradovićevoj
-
poštovani kvart99 vidim da ste kupili Kraš 1 kom dionicu koju nikad nisam pratio i nemam pojma što se događa
zamolio bi Vas ako ste upoznati za kratki info
U
za admina zašto ja ne mogu maknuti ovaj u koji se pojavljuje u odgovoru da netko nebu još pomislio na zlo
-
Što se događa sa ETF-ovima? Nema ponuda izdavatelja. Ili ih samo ja ne vidim?
Edit: sad vidim ponude.
a da vidimo i ostali
-
Udokle će ove disertacije o OPTi jer ja čekam rezultate u zabi i ht pa stalno čitam ovo Vaše štivo koje je gorje i od štiva korone
-
oprostit
Dokupio danas OPTE kao drugu pušionu U
-
-
u Adrisu vlada korona a ne provodi se cjepljenje
-
Moller, Vi ćete pod ključ zbog delikta, verbalnog
Koje cigarete pušite, da znamo donijeti na ulaz
Od Adrisa koje su popušene jer su prodane
-
Fuckić, pustim vas same jedno jutro i odmah smak svijeta.
što je to na Adrisu, stečaj u zraku ????
U adrisu već duže vrijeme vlada korona. Cjepljenje se ne može obaviti jer to ne predviđa pravilnik firme odnosno sve loše investicije dolaze na naplatu a sav prodani duhan je popušen.
-
cijela država poćiva na špekulacijama. jbt tko da smo virtualni planet u računalnoj igrici , a ne tu. hebes drzavu koja zivi od krede i 90 (??) dana rentanja...
Gospon i ja sam ušel u neke špekulacije na btc i ETH sva sreća nekaj prije nego ste napisali ne kupovati bitcoin. Za sada me spašava ETH. Ima li kakva prognoza za daljnje špekulacije ?
-
Sada treba kupovati kvalitetne dionice na snizenju.
Zamolio b Vas ako možete da navedene neke dionice
-
tko je jamio jamio je
-
Podravka 9 Adris 12.5 kn divke
Čija Divka je bolja,usporedba
-
špekulacija
ZABA opte HT koji je nekad bio i u prodaji struje. Adris Maistra uvodi neku struju a neko je špekuliralo da Adris i opte imaju neke interese. Dogovorna ekonomija po meni može u igru i Aci HPB a zašto ne. ZABA Adris fondovi imaju love i sve ostaje CRO pusa svima
-
Podravka 9 Adris 12.5 kn divke