nego koliko bi mogla koštati podravka u preuzimanju jer vidimo Ledo je prodan a i brodovi su poletjeli a privatizacija mora dalje do 2026 će na prodaju i neke firme sa državne liste
Posts by plavi01
-
-
pliva je bila na londonskoj burzi
Imali smo Brexit, sad je Crobex glavna burza u EU......
tak je gospon u pravu ste sad smo mi glavni
-
ja sam negdje sanjal da je balkan dobro podcjenjen i da stranci dolaze nekaj zaraditi dok još nede svjetski potop
-
tak je, tu bu ju i pivci letjeli pardon i purani
podravka bu rasčerupana
kaj bu tek kad se adris pokrene prema dole ili možda i gore
haha. molim da Neo pogleda jel adris ide na 360 ili na 460
-
pliva je bila na londonskoj burzi
-
zločkica ak nije tajna zakaj si kupila AP a ne jadoplov koji kupuje gosp. Mittko
i zamolil sam za novu TA jadroplova
AP je u crobexu pa nije valjda samo to razlog.
kiko vidimo crobi se ozbiljnjo naljutio i ide raketa
-
Pa nije samo Martina i zna se ima tu prste
-
Može li netko dati analizu za jadroplov. Bio bih zahvalan
-
Zločkica onda bi Vas zamolio za novi graf kako bi to moglo izgledati.
Zahvaljujem sa pusom.
Plavi gargamel.
-
A kad bi onda crobexa mogao na 1700 za božićni reli. Ovoliko crobexa za ovakvu burzu je previše i
-
Plavi štrumf moli za prijevod distribucije.
Bio bih zahvalan kolegice jer vidim da ne volite kad Vam ozrazujem poštovanje
-
Što znače ove promjene u nadzornom odboru
-
Poštovana zločkice što u ovom slučaju koji navodite znači distribucija Na što se misli i što će to proizvesti
-
Pošto se Pivac pokazao u Podravci vjerojatno je odgovor atgr kupnja ljekarni Zagreb pa je izgledno da se polako bacaju karte na stol. Početkom 2023 će se vidjeti koliko tko ima eura a kome su ostale kune.
-
Tako treba . Sluša Neo. Ja napišem da kupi HPB i eto hahaha
-
Poštovani malovitra u Adrisu treba punovitra
-
Ajmo zločkica to se i ja pitam. Imao sam pravilo koje sam prekršio kad sam kupio HPB i sada čekam. Država je najavila daljnju privatizaciju svega pa sada kao potvrdu daljnje privatizacije vidim i da je cerp počeo prodavati i HT. Pravilo je bilo ne ulaziti u državne firme. Kako stvari sada stoje po meni su HP i HPB primamljivo kao i Adris (?) Podravka
-
Kolika bi mogla biti kamata u hpb
-
Da da avioni će slijetati ravno u adrisove sobe ako sobe ne buju u remontu.
Svaka i firma ima bar nekakav plan za prezentaciju a AV ga ima za sebe i taj perpetuum mobile drži vodu. Što će napraviti fondovi jer uloženo im ne donosi nikakav novvac
-
Prodaj Neo sada HPB i i AP sada im je dobra cijena u 10 mj će biti katastrofa kad počinju izlaziti izvješća. Turizam i brodari katastrofa a ide inflacija love eura koja dolazi iz EU. Amerika i Kina slijedi Apokalipsa jer je Kina već danas sredila svoju veliku kompaniju koja više nije u stečaju. Kriptovalute bogami idu na nulu i propast će Musk. Uf a zatvorili su i kafiće pa smo preživjeli.