Muzakus
Poštovani može malo pojašnjenje za u slučaju akvizicija i ovoga što ste napisali jel ovo što radi Adris je nemoralno u poslovnom svijetu.
Muzakus
Poštovani može malo pojašnjenje za u slučaju akvizicija i ovoga što ste napisali jel ovo što radi Adris je nemoralno u poslovnom svijetu.
Poštovani
Možete malo pojasniti nego kešom u kupovinu.
Zar ne bi bilo bolje da Adris malo prozbori koji su mu planovi s tim dionicama
Predstavljam da će ovdje doći do nagodbe kada tužitelj shvati da novce neće dobiti još dugo godina a HPB neće isplatiti svu rezervaciju
Mafijaši su i banke jer vidimo da sudovi poništavaju sve ugovore u zadnje vrijeme.
A jel može TA za jadrancrikva bio bi zahvalan
Povijest je majka mudrosti. Da li se ponavlja. Koliko se sjećam a to bi se moglo pronaći na ovim stranicama AP je i u doba kapetana Jerkovića i u odličnom ciklusu lovu investirala u narudžbe novih brodova i kad su došli krenulo je sve po zlu.
Čini mi se da bi poštovani Lapad mogao nešto više o tome
Zadnji dani u mjesecu su obično bile korekcije na zse
A koliko bu porez u drugom mj.2023
I po čemu ste zaključili da nede jači odbijanac
AP kupuje 4 broda ima se
Je tak je ali ovo je tek početak kaj bi još moglo biti ako vozarine ne naprave uskoro jači zaokret a za to ne vidim baš neku optimističnu prognozu.
Mitkko i zločkica kaj vele brodari jel im se vratio kompas u normalu ili ga još ronimo. AP sada ima naručena četri broda u Kini pa bu ju valjda i dobili ugovore za prijevoz do Kine. Zločesti ako graf za JP nede gore pa oni buju morali u dokapitalizaciji.
Lijepo prosim nove TA do božićnog relia
Bdi 2750. I dalje pada
Kina vjerojatno ima zaliha ugljena za dva mjeseca a onda k.nova godina
da se malo i podsjetimo
ceski-kgi je nakon sudovanja izašao a njihovi izračuni za ht cijenu dionice bili su puno veći od 200 kn
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…ncijom-20170519
cijena DT dionica je nedugo porasla dali to može imati utjecaja na cijene dionica HT pitaj boga a bilo je i iz bivše uprave signala da bi se HT možda mogao prodati.
Mene baš briga što izvađaju. mene interesira koja je cijena za dionicu po ovome što ste napisali.
Hpb spada u ministarstvo prostornog uređenja a ne pod cerp a koji su aršini za privatizaciju ???
Veli šefica Gaži da do kraja 2023 u privatizaciju ide 150 firmi
TA su naši periskopi koji ohrabruju. Ovdje bar nije dosadno. Sve ispod 500 je dobro.
Idemo dalje
Poslije kriptovalute i lude vožnje sada imam i ludu brodarsku vožnju. Stručnjaci vele čvrsto se držite da ne ispadnete sa kriptobroda
Analiza je data na burzi. Taman lijepo sve na vrijeme.