Konzistentnost rasta je jedna od glavnih odlika ove kompanije, a ovime je još samo dodatno potvrđena.
Posts by ZoD
-
-
Zna li se kada će bit isplata dividende (82 kn).
Sutra
-
u prospektu stoji da nemaju planu isplatu dividende...
Frapantno..
-
Ako isplaćuje obilnu dividendu, dobro je. Ako ne isplaćuje, nije dobro.
-
Fiat Scudo light commercial vehicles will be produced in Russia by the end of 2022, multinational automobile manufacturer Stellantis has announced.
The plan is to turn the Kaluga plant into an export hub, producing engines and cars for export to Europe, Latin America, and North Africa.
“I am pleased to announce that, in addition to the Peugeot, Citroën, and Opel brands produced in Kaluga, Fiat Professional cars will also be added next year,” Stellantis’ Senior Vice President for Eurasia Xavier Duchemann said, as cited by Reuters.
Fiat To Produce Vehicles For Emerging Export Markets In Russia - Russia Briefing NewsFiat Scudo light commercial vehicles will be produced in Russia by the end of 2022, multinational automobile manufacturer Stellantis has announced. Stellantis…www.russia-briefing.com -
Da li čip ili ćip, ali sve dok ima automobila, bit će i ADPL-a.
-
Malo podataka o gripi.
-
st-brajo je nažalost, čini mi se, pogodio srž..
Karbonski otisci, bodovi za prihvatljivo ponašanje, itd.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…&index_vid=4874
Ni ovo nije pravično
Ove su tri kategrije " zaposlenika " valjda taoci ostatka pučanstva ??
Možda čak i protuustavno. Kakav je stav vaših sindikata?
-
Israelis who were vaccinated were 6.72 times more likely to get infected after the shot than after natural infection
-
slogan "kampanja za cijepljenje"...... komu iil čemu je potrebna kampanja i bacanje nepotrebnih novaca na marketing..... koja sad već traje 3-4 mjeseca ako su cjepiva učinkovita iznad 95%!!?? i sama riječ kampanja.... kao i politička kampanja.... kada se obične neuke građane uvjerava ili pokušava uvjeriti u ispravnost izbora/odluke kako meni/njima odgovara.
pa svatko će onako kako misli i želi.
Građane treba educirati.
-
U BT odjel.
BLT
-
nitko ništa ne mora, samo se mora cijepiti.
mislim da bi za trgovanje na burzi bilo uputno da se ljudi cijepe i da traže covid potvrdu radi držanja razmaka bida i aska
Kako uputno, pa to bi trebala biti osnovna pretpostavka sigurnog trgovanja na burzi.
-
Lokalni šerifi upravo izdali obavijest da će se pohađanje autoškola ubuduće uvjetovati digitalnim covid "putovnicama".
Znači cijepljenje od 18+, naravno i nadalje u potpunosti fakultativno..
Znači nitko nikoga ne prisiljava da vozi auto.
lokalni, državni i globalni šerifi će sve napraviti da ostanu u svojim foteljama. Posebno veseli onaj Vilim Ribić jučer. Parauhljeb.
Tako je, ne mora svatko voziti auto. Doduše, ne mora niti ići u školu ili raditi. Moramo ljudima pružiti mogućnost odabira.
-
Lokalni šerifi upravo izdali obavijest da će se pohađanje autoškola ubuduće uvjetovati digitalnim covid "putovnicama".
Znači cijepljenje od 18+, naravno i nadalje u potpunosti fakultativno..
-
U službi znanosti? Svakako. Stoga i očekujem proglašavanje kraja epidemije. Nećemo se valjda voditi panikom i osjećajima.
-
Realno, brojke i nisu nešto zabrinjavajuće. Očekujem proglašavanje kraja epidemije kroz mjesec-dva.
Najugroženiji su već ionako cijepljeni po domovima za starije.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ne znam samo da li je ova genska terapija još uvijek u III. fazi ispitivanja..
-
Meni je samo sljedeća statistika referentna:
-