1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. ZoD

Posts by ZoD

• CORONA virus

• ZoD
    • November 5, 2021 at 9:27 AM
    Quote from Sony
    Quote from zm1

ne znam sta bi trebali napravit ?zatvorit ,opet,sve ? Pa dokle !?

A vezano za brojke ,pa puno je i testiranih !

Zašto nebi zatvorili?Jučer popodne sam bio u redovnom mjesećnom šopingu u našem poznatom domaćem centru,dođem na blagajnu ispred mene u redu 4-5 ljudi,stanem iza njih nekih 3-4koraka,dođe neki čovjek iza mene i u vrat mi puše,zamolim ga da se odmakne par koraka i onda je počeo verbalni napad na mene i cijeli svijet.Koliko takvih idiota sebičnih ima kod nas i zato se trebaju uvesti stroge mjere jer mi se neznamo sami čuvati i sve nam je bez veze.Samo da ne govorim o kafićima i seoskim krčmama gdje je sve bez ikakve mjere.

Najbolje je kao Grizzly Adams, negdje na Risnjak. Sve drugo je preriskantno..

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• ZoD
    • November 4, 2021 at 11:41 AM

Teško je reći..

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• ZoD
    • November 4, 2021 at 10:35 AM
    Quote from Brunos
    Quote from ZoD

Da je suludo bilo očekivati isplatu, pogotovo ako se o tome pisalo na forumu. Na IKBA nitko ništa ne piše, jer nema potrebe..

Forum sigurno ne utjece po nikakvoj osnovi na njihovu odluku. A ne znam po cemu je bilo suludo ocekivati odluku o isplati odmah nakon dizanja zabrane, ako znamo da im je HNB doslovno pred nosom blokirao isplatu vec izglasane divke i zakljucao ta sredstva??

Poanta je da ono što vrijedi o tome se ne priča. .

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• ZoD
    • November 4, 2021 at 10:12 AM
    Quote from Brunos

Kako komentirate situaciju da cini se nece biti vanredne odluke o isplati divke u ovoj godini?

Da je suludo bilo očekivati isplatu, pogotovo ako se o tome pisalo na forumu. Na IKBA nitko ništa ne piše, jer nema potrebe..

• CORONA virus

• ZoD
    • November 3, 2021 at 10:01 AM

Tko se cijepio, ako smatra da ga cjepivo štiti, nema razloga brinuti se radi onih koji se ne žele cijepiti.

Mišljenja sam da je sa cijepljenjem završeno. Tko se želio cijepiti, cijepio se. Tko se do sada nije cijepio, neće se niti cijepiti.

Svaka prisila, posredna ili neposredna, neminovno dovodi do otpora. Balkan je preopasan za takve igrice.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• ZoD
    • October 27, 2021 at 1:11 PM

Neto dobit -87,7% u odnosu na prvih devet mjeseci 2020. godine. Tako stoji na 3. stranici izvještaja..

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• ZoD
    • October 27, 2021 at 1:04 PM

A od čega?

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• ZoD
    • October 27, 2021 at 12:47 PM
    Quote from klinjor
    Quote from miljenka5

Trebati će pogoditi dno i onda eksplozija u par mjeseci. Samo dno treba znati pogoditi :)

Kakav je sentiment nije niti stoju nemoguće očekivati.

Nažalost čini se da ste u pravu.. :(

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• ZoD
    • October 27, 2021 at 12:41 PM

Moglo bi se vratiti na 100 kako sada stvari stoje..

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• ZoD
    • October 27, 2021 at 11:10 AM

Danas ćemo imati jasniju sliku.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• ZoD
    • October 26, 2021 at 10:23 PM
    Quote from plavi05

Ogromne promjene nas čekaju u autoindustriji u kratkom vremenu, a žrtve bi mogli biti i kupci AD plastika tipa Renault i slični. AD Plastik bi morao pod hitno tražiti nove partnere tipa Tesla, Rimac, i sl. Prilagoditi se novim kupcima, raditi nove alate, ulagati u nove proizvode i linije, slijedi izazovnom vrijeme, a najuspješniji će biti nagrađeni profitom.

AD Plastik ima ogromnu prednost, jer nije vezan za jednog naručitelja, a osim ako ne počnu proizvoditi dijelove od konoplje, za plastiku će uvijek biti budućnosti..

Kupiti dip i čekati.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• ZoD
    • October 26, 2021 at 7:55 PM
    Quote from Vule

A kako tesla otvara novu tvornicu, pravi aute od cokolade? njemu ne nedostaje nista.. a auto mu kompjuter. nesto mi je tu sumljivo..

Pa, postavio sam članak FT gdje se objašnjava kako se Tesla izlaktarila za čipove tako da sa njima nisu u deficitu. Mislim da se radi postepeni prijelaz na isključivo el. motore, a čipovi su samo izgovor da se prodaju rezerve klasičnih automobila bez proizvodnje novih. Realno, Tesla treba znatno više elektronike od benzinca..

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• ZoD
    • October 25, 2021 at 4:30 PM

Hrvatska je visokotehnološka zemlja znanja, što će nama neka tamo industrija.. to je za glupe Kineze i ostale Azijate.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• ZoD
    • October 25, 2021 at 4:03 PM

Gigafactory Berlin-Brandenburg is Tesla’s first manufacturing location in Europe and our most advanced, sustainable and efficient facility yet. Slated for completion this year, it will manufacture hundreds of thousands of Model Y vehicles and millions of battery cells.

Gigafactory Berlin-Brandenburg | Tesla
    Now hiring: Join us at Gigafactory Berlin-Brandenburg to solve the next generation of engineering, manufacturing and operational challenges.
    www.tesla.com
  • CORONA virus

• ZoD
    • October 25, 2021 at 1:40 PM

Treba uzeti booster dozu da budemo sigurni, dvije možda ipak neće biti dovoljne. Ne smijemo ništa prepustiti slučaju!

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• ZoD
    • October 24, 2021 at 10:28 PM
    Quote from Ebenezer

Zasto ne ostati unutra tih pol godine? I eventualo nadokupiti ako padne. Vise je razloga po meni. Prvo ne moze se predvidjeti buducnost i tocno pogoditi pad/rast, kupi/prodaj. Jos k tome i porez... Zanima me logika i strategija... ne kazem da sam ja u pravu, samo me zanima...

Milo je u pravu, vidiš da je pisao da imaju ugovorenog posla za narednih 8 godina što ujedno znači i da se može očekivati porast cijene u budućnosti, ali jednako tako ovo je i idealna prilika da se dionice pokupuju za male novce od kratkoročnih ulagatelja.

Dobro bi bilo da padnu još barem malo. Ovo nije micro-cap dionica da bi se zamarali periodičnim oscilacijama, ali to ne znači da ne treba kupiti dip ako ga se na vrijeme uoči.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• ZoD
    • October 24, 2021 at 4:41 PM
    Quote from Milo

Imaju posla sigurno par godina ful kapacitetom da ništa ne sklope.I do sad sam o tome pisao, imaju posla idućih 8 godina jer tako prate pojedine linije automobila.Kad nešto ugovorite, to je proces dugotrajan.Morate napravit kalupe i sve podesiti da bi išli u masovnu proizvodnju.Šta se tiče njih, samo se šire i preuzimaju nove marke automobila.Znači da su konkurentni.Ulažu u inovacije i prate trendove.Ja imam dionice, i ako uspijem skratiti par pozicija, sigurno ću pojačati poziciju....čekam da malo padne, ali nikako dočekati :)

Evo, čini se da ćemo dočekati

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• ZoD
    • October 24, 2021 at 8:48 AM

Tesla posted record revenue and profits in the third quarter, as it bucked the global computer chip shortage to supply its electric vehicles to a rapidly growing mainstream market.

https://www.google.com/amp/s/amp.ft.c…0b-59cb6125d2c1

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• ZoD
    • October 19, 2021 at 10:02 AM

Banke i štedionice su za početnike, pravi investitori za kredite okreću brojeve telefona sa letaka koji nude trenutnu isplatu, bez bespotrebne gnjavaže sa nekim tamo papirima..

• IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)

• ZoD
    • October 11, 2021 at 11:14 AM

Brutalno dobra dionica..

1. Privacy Policy
  2. Kontakt