Jos jedan veliki poraz naftne industrije?
Samo sanjaj,dok je ljudi bit će i potrebe za naftom,samo ako je ne iscrpe prije općeg kolapsa čovjećanstva.
Kako ovo komentiras?
Samo sanjaj,dok je ljudi bit će i potrebe za naftom,samo ako je ne iscrpe prije općeg kolapsa čovjećanstva.
Kako ovo komentiras?
Philidor@
Nije ni bliska buducnost
LR2 - 38% to $4k/day
MR - 22% to $4k/day
Koja je buducnost za ovaj biznis?
Prodala opte nakon dugo odgadjanja i kupila atpl za 340kuna,sretno nam svima.hvala svima koji su pisali ovdje i nama manje strucnim pojasnjavate i ucite nas sto pratiti.ljudi su opet poceli govoriti o dionicama pa se nadam zaradi.
Prosli tjedan sam prodala i kupila atpl,planiram se vratiti, planirala sam to mjesecima u cekanju sam dosta propustila.sretno
Za ovo treba imati celicne zivce,bilo je bolje prodati i nakon zarade na drugima ponovo ovo kupiti. Mozda je i dalje tako najbolje?blizu sam da i ja tako kad vidim kako se oteze. Sada izbori, uvijek je nesto a sta ako ni ove godine nista?
Dali i ovi koji danas prodaju ne vjeruju u opte rasplet ili radi kupnje drugih dionica? Pitam jer vec neko vrijeme i ja razmisljam o tome.
Vjeruju,vratit će se oni samo kad zarade na Atpl,nisu htjeli propustiti ovaj rast.
Vjerujem ali i zalim jer nisam i ja a bilo mi je na vrhu pameti prije 2tjedna.kada nisam možda da sada kupim još opte?
Dali i ovi koji danas prodaju ne vjeruju u opte rasplet ili radi kupnje drugih dionica? Pitam jer vec neko vrijeme i ja razmisljam o tome.
Pozdrav forumasima
I ja cekam i nikad docekat ovu prodaju.neki pisu da prodaju i da idu dalje,sad malo zalim sto nisam i ja na 6,5.kakve sam srece cim odustanem ici ce prodaja.