Display MoreDisplay MoreA vi kao znate da ako jos nije, da nece atpl to the moon?
Isto onako kako ste znali da treba prodati na 250?
Nisam trejderica, prodat cu ali ne zato ako neki trejder crnjaci kako bi kupio jeftinije.
Ja sam sada dokupila po 370 na tom crnjacenju.
Dionica je jako srusena,moglo se je prodati i za vise, cini se da je bio cilj prodati za manje,pokrenuti margin lavinu,crnjacilo se zestoko i sirilo paniku.kada se municija potrosi idemo dalje UP...
Nitko ne moze pobiti oko 150mkn dobiti, jos toliko na revalorizaciji, jos toliko dobiti u 2022 po FFA,mozda i puno vise.
Puno jako pozitivnih vijesti dolazi kroz Fi 4q,1q,dolazi EEXI,carbon tax,prazan orderbook,postcovid oporavak demanda.
Ne zelim vise zatrpavati thread.
Neka biducbost presudi sto je bilo mudrije.
Sretno
- "A vi kao znate da ako jos nije, da nece atpl to the moon?"
- Dabogda otisla to the moon, jer onda cu i ja zajedno s njom. Nisi shvatila da i ja sada drzim ATPL?
- "Nisam trejderica, prodat cu ali ne zato ako neki trejder crnjaci kako bi kupio jeftinije."
- Hoces reci da je svjetsko trziste brodara palo jer ja trejder ovdje crnjacim? :)))) Pa bas lijepo. Jos uvijek nisi nista naucila.
- "Neka buducnost presudi sto je bilo mudrije."
- Valjda se mozemo sada post festum sloziti da je ocigledno mudrije bilo prodati na vrhu i ponovo kupiti sada 30% jeftinije. Ja bih rekao da je to uvijek tako. Ili nije?
😅
Da sada znamo sto je bilo najbolje uciniti.
Vrh?
Neki (dosta njih) su prodali na 200,250 jer su mislili da je to bio vrh i nisu vise nikad kupili.
Neki na 350 umjesto na 570.
Mudro?
Neki (dosta njih) koji su sada prodali nece vise kupiti a sta ako smo na, novom vrhu uskoro? Naknadna pamet nije naplativa.
Vidim previse jako pozitivnih vijesti koje uskoro dolaze da bih se igrala sa povremenim izlascima.
Sretno svima sa vlastitom strategijom ulaganja.
Na kraju se obracunamo sa prinosima i zaradama.