Short NVDA 200 kom na 264,70.
Još uvijek uživam u pogledu.
Edit.
OUT na 265.90
Short NVDA 200 kom na 264,70.
Još uvijek uživam u pogledu.
Edit.
OUT na 265.90
Deal ATVI/MSFT je digao cijeli jedan sektor.
Izgleda da mi današnja namjera shortanja pada u vodu.
Ha....
Svi gejmeri šikaju gore sad.
A dobro, kud bi došao kada bi sve pratio.
Bloodbath se danas nazire.
Display Moreja sam uhvatio na SA tjednoj mail razmjeni jedan članak gdje, zanimljivo mi je to, ispada da se gđa Cathie Wood totalno pogubila?
ili to ili rasprodaju pozicije da namire keš za izlazak investitora jer je egzodus očigledan, a DOCU su prvo kupovali u 12/2021 kojeg sad ponovno prodaju u 01/2022:
QuoteInsider Trades
DocuSign CEO Daniel Springer has absolutely loaded up on shares since the nearly 50% collapse of the stock following the disappointing FQ4'22 guidance after reporting solid FQ3'22 results. The CEO bought 38,192 shares on January 10 for ~$5.0 million after originally buying 33,675 shares for ~$4.8 million on December 7 with stock prices around $140.
Most of these purchases on January 10 were at levels around $130 suggesting the original purchase was far too aggressive and early. The big issue hitting the stock was the ARK Invest Funds run by Cathie Woods dumping shares of DocuSign after originally loading up on the guidance dip.
ARK Innovation ETF (ARKK) once held nearly 2.5 million shares of DocuSign and even bought ~350,000 shares on the December collapse. Since the start of January, ARKK has sold over 1.5 million shares leaving the ETF with a minimal stake left in the company.
The share position had rebounded to 1.6 million shares in December for an investment total of $2.2 billion. The fund had been selling down a position in DocuSign towards the highs last year, but the investment manager has now abruptly changed tunes from building back the position.
The biggest question is whether Cathie Woods sees a fundamental change in the business or whether her funds just need to raise cash. The DocuSign CEO has purchased nearly $10 million worth of shares suggesting the fundamental case for the business remains solidly intact.
dionica DOCU je i dalje fundamentalno skupa + prodaja ARK fondova = čekati, ne kupovati
Cathie Wood je totalno pogubljena. Mislim da je u prosincu ušla i u RBLX, kada je cijena bila debelo iznad $100, sada je $80.
Da ne pričamo o SPCE koji se sada trži ispod $10.
NVDA
Premda sutra ne trgujemo, ipak da ne zahrđamo.
Ne znam koliko bi trebalo dana/tjedana da se potvrdi downtrend, ali meni ovo izgleda kao početak dobrog downtrenda. Formiran je silazni kanal, i tu papir već nekoliko tjedana šeće.
Imamo jedan gap za popuniti, i to u rasponu od 233-236. Nije to toliko daleko, ako uzmemo u obzir da je papir pao sa ATH koji je bio prije svega 8 tjedana na $346,47.
Također, cijena je sjela na EMA 100 u petak, i odbila se, no, sve je to skupa slabo, uzmemo li u obzir veliku debelu crvenu svjećicu dan prije. Stoga, mislim da će tu biti neke konsolidacije idućih dana, i onda daljnji pad. Uz to, papiri iz tech sektora su zadnjih tjedana u nemilosti, pa nam niti to ne ide u prilog.
Sve u svemu, biti će krasnih prilika za intraday trade na obje strane, ali ipak mislim da smo u downtrendu.
Kako bilo, NVDA se meni pokazala kao odlična dionica za scapl ili intraday, sa svojim stvarno velikim dnevnim rasponom, pa se sa dobrom količinom može dobro i zaraditi.
Za kraj fenomenalnog tjedna, prijavljujem pljugu od $400. Danas se uz najbolju volju jednostavno nije moglo. Imao sam super trejd na početku, sve sam upropastio. Onda još par lošijih, pa vađenje. U jednom trenutku sam zbrajao veliki minus. Nešto i nadoknadio i eto.
Market dao market uzeo.
Vidim da ste ovdje svi iskusni trgovci dionicama vani, za razliku od mene koji se time jos nisam bavio i nemam puno iskustva sa dionicama vani, vec vise sa kriptovalutama, rudarenjem, walletima i slicnim, a sad prvi put pisem na ovom forumu. Od hrvatskih dionica imam nesto dionica HT-a, Adrisa, Ernt-a, Atpl-a vec godinama i ne pratim to bas previse, jer su mi bile zanimljivije kriptovalute, a i moglo se vise zaraditi jer je vecina kriptovaluta rasla eksponencijalno.
Mozda je netko vec pitao, a ne znam da li sam na pravoj temi, pa se unaprijed svima ispricavam, jer se jos ne snalazim ovdje, ali kako ja mogu zashortati dionice vani i preko kojeg brokera to mogu napraviti. Jel mogu preko Interkapitala to raditi? Postoje li neke upute za pocetnike za trgovanje dionicama vani na ovom forumu?
Inace ovaj forum, a pogotovo ovu temu mi je preporucio prijatelj, jer kaze da ovdje pisu iskusni ulagaci i daju mu ideje za trgovanje po tehnickoj analizi.
Nismo ti mi tu baš ulagača. Više štakori špekulanti.
Bilo je nekada i ulagača, ali kada su shvatili da od ulaganja nema kruha, počeli su i oni špekulrati. Nije to ništa teško, buy and sell, plavo/crveno.
Kakva mrtva tišina!
Ja sam danas srušio dnevni rekord.
Hvala NVDA!
Hvala!
Dakle, jučer su stvarno častili. Ili sam ja dobro odigrao.
NVDA
Drugi short je bio super. Izdržao sam dva povlačenja prema gore od 2 dolara, na početku trećeg povlačenja sam se pokrio. Dolar iznad najniže dnevne cijene.
Treći short isto okej.
Premda, jučer se trgovalo u relativno uskom rasponu, a ja sam stvarno dobre novce zaradio. Jedan negativan trade od 100$.
Sve skupa plus 1100$.
Ajme kako su me danas lijepo počastili!
Držim još uvijek NVDA short 150 komada na 284.36.
Edit: Out na 279.90. Dosta za danas, sad stvarno.
I ponovno ulaz short sa 150 komada na 280.00.
Ovi se samo nude danas očito.
Mislim da sam za danas gotov.
Uzeo sam dva trejda, dva shorta na NVDA, na prvom se nisam dobro pokrio, zakasnio sam puno.
Ali drugi sam ipak bolje odradio.
CPI je 7%, najviše od 1982. u USA
ako danas CNX probije triple top na $16, i ZIM također triple top na $62... gdje (kad) je kraj igranke?
A tamo oko 80 ZIM.
Meni to sve liči na veliiiiku pijanku
pokušao sam gledati video... ali ova gospodična toliko afektira i žmirka očima da mi je pozlilo
sorry
budem samo tekst prošao
Trebalo je prije videa napisati ono upozorenje za epileptičare.
Evo jedan video sa opcijama.
70$ uloženih dolara.
Futersi srušeni u sat i pol za 1,5%. Otprilike.
Na koje futurese mislite?...glavnih indexa?....
Da, ujutro kada sam se probudio oko pola 6 sve je bilo u nekom zelenilu. Ili sam ja možda u ranojutarnjem bunilu krivo vidio...
Hm...
Futersi srušeni u sat i pol za 1,5%. Otprilike.
Kakav je ovo volumen?
50% volumena ima od prosjeka na ovih 10 papira koje pratim?
Slab kolega, slab... Slabo se kupuje danas
Nekako mislim da se danas lijepo prodaje, samo kaj mi to ne vidimo.