1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. BSOD

Posts by BSOD

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• BSOD
    • May 15, 2020 at 11:50 AM
    Quote from tepra
    Quote from zlocesti

Trading Economics -

---------Stock futures in the US rebounded to trade higher on Friday, amid optimism about the re-opening of the US economy despite fears of a second wave of infections. Also, traders await several key economic indicators to be released later in the day including retail sales and industrial production for a more clear picture about the damage caused by the coronavirus pandemic. On Thursday, a late rally in Wall Street was fueled by gains in bank and energy shares, with investors shrugging off another dismal round of US unemployment data. The Dow Jones gained 377 points or 1.6% to 23,635. The S&P 500 added 33 points or 1.2% to 2853. The Nasdaq climbed 81 points or 0.9% to 8944.

2008. smo na forumu znali reći, kućna šala--- Tko zadnji ostane, neka ugasi svjetlo

Nema dana ovih dana da ne pomislim da će se i to eto desiti.

Toliko je dobrih prilika vani za trejd.

Ovo kod nas.......... nema se što ni gledati. Tjednima se već samo žafrkavamo

Display More

O tome razmišljam konstantno. Ovdje ako dnevni promet pređe 5 000 000 to je dobar dan...

Display More

Ha, tako će sad biti barem do kraja mjeseca kolovoza....

Eto, dobar godišnji.

• OPTE prodaja - kladionica

• BSOD
    • May 15, 2020 at 10:24 AM
    Quote from StockValue
    Quote from BSOD

Nacrt zakona ne rješava to što Vi mislite da rješava. Sretno.

Mislim da kolega BSOD samo želi reći da u trenutnom nacrtu Zakona to još nije izmijenjeno. Obzirom da Direktiva EU to nalaže, pretpostavka je da će se to ipak izmijeniti. Odvjetnici i Nova TV su se uključili u javnu raspravu tako da i UG aktivno radi na lobiranju..

Svi bi htjeli da se to već riješilo i da nema rizika, ali onda niti cijena ne bi bila tu gdje je.

Nisam pratio prodaju Tele2, ali kako kolege kažu očito se neke prilagodbe mogu rješavati i u hodu, a to nije prepreka za ponudu;)

Upravo tako kolega StockValue.

• BSOD
    • May 15, 2020 at 8:41 AM
    Quote from JosefBeuys
    Quote from BSOD

Ni po "novom" zakonu UG ne bi mogao biti kupac.

A hvala dragom Bogu imamo i neke direktive i nešto što se zove pravna stečevina Europske unije.

Novi zakon kolega je direktno implementacija tih direktiva i pravne stečevine. Zato i mijenjamo zakon.

Nacrt zakona ne rješava to što Vi mislite da rješava. Sretno.

• BSOD
    • May 15, 2020 at 7:23 AM
    Quote from kupoprodajnik

Ostavite dosadnog trola na miru. Ne vredi se prepisivati bez veze.

Još sam mlad, naučiti ću.

Jednom. :D

• BSOD
    • May 15, 2020 at 6:04 AM
    Quote from JosefBeuys

Vaš novac , Vaša odluka i želim Vam sreću s ulaganjem. Samo netko tko još nije uložio mora znati da - na natječaj se nitko nije javio pa su ga produžili; na produženi natječaj niti nakon 3 mjeseca nema ama baš nikakvog dokaza da se itko javio; UG koji se spominje kao logičan kupac po postojećim zakonima ne može biti kupac.

Ni po "novom" zakonu UG ne bi mogao biti kupac.

A hvala dragom Bogu imamo i neke direktive i nešto što se zove pravna stečevina Europske unije.

• BSOD
    • May 14, 2020 at 8:11 PM

To ti je ovak u grubo 12 kn.

• BSOD
    • May 14, 2020 at 5:06 PM

Koliko sam ja skužio na kupnji je bio nalog od 1000 kom na 5.76, u isto vrijeme na prodaji 5.70 5000 komada u 15.56. Dakle, ovaj na kupnji je bio skriveni od 10.000 komada jer je pokupio još jednog na 5.76 od 1000.

U isto vrijeme na kupnji se u 15.52 pokazao nalog od 29000 komada na 5.66 ili 5.68.

• BSOD
    • May 14, 2020 at 4:18 PM

Iskreno, meni se čini da netko nešto zna više od nas na ovom forumu, i da taj kupuje dionice. Tko je vidio zadnji nalog na kupnji zna o čemu pričam.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• BSOD
    • May 14, 2020 at 3:41 PM
    Quote from JosefBeuys

Jel ko od vas razmišlja o ovome:

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…a-foto-20200514

Danas će se najvjerojatnije znati datum raspuštanja Sabora, a novi zakon koji bi omogućio UG-u kupovinu Optime nije donesen.

To znamo već 4 dana.....

• BSOD
    • May 14, 2020 at 11:34 AM

I tako će to biti, sve do konačnog dana objave/prodaje. Sve više i više nevjernika.

Gdje nam je nestala zlocesti ?

Možda gleda u onu čarapicu....

• Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• BSOD
    • May 14, 2020 at 8:40 AM

Ja sam počeo sa Revolutom, super stvar (za sad), kupio sam AMRX po mislim 3,56, prodao po 4,30, u međuvremenu otišlo na 4,60.

Uglavnom, da se ne hvalim, sitno sam i uložio, tek toliko da probam. Naknade su stvarno ništa kada ih usporedim sa naknadama u Hrvatskoj. Onaj metal plan za 99 kn mjesečno i trejdaj kolko hoćeš.

Super su te "sitne" biotech kompanije.

• BSOD
    • May 13, 2020 at 6:07 PM

Sutra je sjednica Sabora RH, možda posljednja prije izbora, ZEM-a nema na dnevnom redu.

• BSOD
    • May 13, 2020 at 1:52 PM

Trgovanje zadnjih dana, u biti ovaj tjedan je, kako se mom neiskusnom oku čini akumulacija. Skuplja se kaj se skupiti može, stini nalozi, sa nekim tamo strašilima iznad i oko 6 kuna.

• BSOD
    • May 13, 2020 at 12:15 PM

Nekako mi se čini da su se "iscrpile" ove razine 5,75-5,90.

Sad je samo pitanje...što i kako dalje....

:saint:

• BSOD
    • May 13, 2020 at 10:01 AM
    Quote from dionicar

a koliko komada je dokupio? Krešo ?

U zadnjih mislim 7 dana 2000 kom.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• BSOD
    • May 12, 2020 at 9:37 AM

Pokvarena, sad je 121.550,00 kn.

• BSOD
    • May 10, 2020 at 7:31 PM

Imamo forumski sindikat u nastajanju, ima tko će se potruditi...:)

• BSOD
    • May 10, 2020 at 1:07 PM
    Quote from Kajnak
    Quote from trgovac

Tko određuje cijenu?

HT sa 17%

ILI

Zaba sa 37%

ili Kupci ?

Pa kupci naravno. HT (ZABA) ima(ju) pravo odbiti ponudu ako ih ne zadovoljava.

Display More

Nekak mislim da Zaba neće dati to za 10. Ali, neće ni biti halapljivi u ovim vremenima. Dakle, iznad 10 sigurno, a koliko...to samo oni znaju.

• BSOD
    • May 10, 2020 at 12:38 PM

Prije 10 dana sam prognozirao 13.6 kn. To mi se nekako čini ok brojka.

13.6 sam se trebao ženiti.

Fer bi stoga bilo, da se ta brojka obistini. A i u zbroju znamenaka čini broj 10.

Baš lupetam, Whispering Angel udario u glavu...al ajd, prošlo podne.

• Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• BSOD
    • May 9, 2020 at 2:52 PM
    Quote from zlocesti

Za kupnju vani je potrebno otvoriti " skrbnički račun ". Održavanje računa u najmanjem iznosu je 100 kn mjesečno. Plus naknada za pojedinačnu kupnji i prodaju.. tako je kod Erste brokera

Revolut.

Proučite. Sučelje nikakvo, samo buy/sell. Izbor preko 500 dionica.

Ali jeftinije neko kod naših brokera za trgovanje na ZSE.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt