Dioničar ga sigurno drži od $0,50, pa sad nema briga...
Posts by BSOD
-
-
VTNR ulaz na 9.60, izlaz na 10.06.
Mogao sam čekati i više ali bit će danas tu još gore dolje.
-
Danas opasne igre na VTNR.
Minutni interval:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
otislo već 30%, kasno vidio
Niste niti mogli prvi nalog je pokupio sve kaj je bilo na asku do preko 10 dolara.
-
Ajmo ljudi, Futersi još malo pa nis počeli vrtiti, što ćemo sutra drobiti na NYSE?
Ja ću sutra dati dva tri tip-a što bi moglo biti zanimljivo za scalp, day trade.
-
Kome vjerovati, Vuku ili Balanu i Braji?
Ja navijam za BB ekipu!
-
Ajde brajo na hrvatski, prilagođeno neukima , please
Vidi se da se korekcija događa. Korekcija je selektivna.
pustite moje "baljezgarije" koje ionako nitko ne razumije.
imate analizu "winning trade-a" našeg Vuka na Seeking Alpha
Ja bi da sam na mjestu ekipe sa Seeking Alphe angažirao tebe st-brajo . Ovaj Vuk se nabaljezgao gluposti.
Baš me zanima jel je heđao jučer sa VTNR.
-
Čekaj, VV je već u par navrata spomeno da je njegov "model" pogodio da će Trump dobiti izbore. Jel to kao bila neka nauka tada? Nakon Obame?
Ovo mi je novost sa je njegov "model" prediktirao i Brexit. Bogara mu, pa ni sam Nigel nije vjerovao da će uspjeti. Ali Vuk je znao. Vuk sa vol strita.
Edit: za one koji plaćaju tu Seeking Alphu, bolje ne. 😂
-
Brajo do 08.06. okrenemo naše perjnice 50 puta, neki i više.. Nema zime.
Živimo iz dana u dan!
Neki i iz minutne svjećice u minutnu svjećicu...
-
accountant slažem se, no meni je, a vjerujem nisam jedini, teško držati dugo toliko volatilnu poziciju, sa 3 na 5 pa na 4 na na 5.50 pa na 4.50 i tako stalno.
Posebice ako je veći novac u pitanju. A često i svrbi ta kapitalizaciju dobiti. Svi najbolje znamo da nema gore okusa od okusa "bio sam u plusu sad sam opet u minusu".
Tak da, čekam AM da vidimo što će biti.
Ulaz 7.70 izlaz 8.20.
Ajde laku noć. I sretno.
Edit:
Ide to na 10.
-
Igranka na VTNR jednostavno ne prestaje.
Ja sam svoj zadnje danas prodao iznad 6.20, prva kupnja je bila u PM na 4.05 i 3.95 i onda prodaja oko 4.70,, pa ponovno nekoliko ulazaka i izlazaka.
Ali da sam mislio da će iznad 7...e pa to nisam.
Od današnjih favorita da izdvajam BB, OCGN, MVIS, VTNR i to je to.
-
Ljudi oprez, nešto se sve počeo crveniti...
-
Treba mi i drugi skakavac. Dok se ovaj prvi hladi da se igram s drugim.
-
Bacio tko oko na ITRM?
-
Jučer nas je nekoliko bilo u OCGN, ja sam uzeo već u PM nešto ispod $8, no u otvaranju su ga pregazili na oko 7.70, izašao sam flat, da bi ga popodne nagurali na 8.60, pa natrag na 8.20 i eto u AM preko 9, mislim čak i 9.30.
Ok i na tom rastu se nešto uzelo, ali da je bilo malo više strpljenja....
plavac taj KOSS je opasan papir, spread je velik, oko 20 centi, valovi su jako brzi, plus te dočeka brzo, minus puno brže. Ali, može se.
-
Očito zato jučer taj ogroman promet. Black Rock ima valjda 25% dionica i oni će svojim mušterijama - shorterima omogučiti vrijeme za izlazak.
Ako sve prođe u redu sa procedurama, lijek bi trebao biti odobren u drugoj polovici lipnja. Inače firma već traži ljude za prodajnu mrežu, pripreme su u toku, tržište je od 4 milijarde $, procjene su da bi SPPI mogao dostići oko 600 mil. $ prihoda, vjerojatno tek za par godina. Bitan osigurač je da imaju još jedan lijek za rak sa manjim tržištem ali ima status ubrzanog odobrenja od FDA.
Naravno zadnje vrijeme često se dogidi da se odgodi odobrenje lijeka zbog problema u proizvodnji, tu su jako rigorozni i zato mi korejanci ulijevsju povjerenje.
mene ovdi više zanimaju "long-eri" i eventualna moguća akvizicija.
šta mislite, bi li ovo mogao "peškati" neki Fajzer i po kojoj cijeni?
ovdi akvizicije mogu biti prilično profitabilne
Ovo je baš jako kontrolirana dionica, pratim malo kak se nalozi slažu, pa roboti će izgoriti od muke.
-
+TKAT na 19.80, izlaz na 20.40.
Gospe mu al ga je skvizalo.
-
Izvozao sam danas AMC do neba i natrag. Premda, to kad krene ne stignem ni nalog zadati. Kupovine oko 18.70 i prodaje na 19.50 po nekoliko puta sa većom količinom.
Sve u svemu dobar plus.
Zeznut ću ja to do kraja dana, sigurno.
-
Dečki i ja sam vam se pridružio sa skromnih 2000 komada na 3.24.
-
plavac što će reći, treba pričekati barem 2 tjedna za "nalaz" inspekcije?