Display Moreok kolega BSOD
vrijeme je da otvorite akademiju (kako kaže Zloćka) svijećica i wickova
ako može čarobni ZSE imat akademiju, možeš valjda i ti
vjerujem da bi i posjećenost bila boljla
samo nemoj pretjerati s cijenom seminara
bilo bi najbolje da to bude pro bono, da nam svima bude bolje već danas a ne sutra
Apsolutno, ja stvarno pišem objektivno.
Sve ulaze i izlaze. Mislim da količine ne treba iz pristojnih razloga spominjati.
No, danas je u igri IRNT.
Neki deal s MFST, doduše CEO je prodao neke papire (može značiti sve ili ništa), na otvaranju u 10 postavljam par prvih naloga, dosta iznad zadnje cijene u AM (ne dosta, ali oko 5%, sve short).
Dalje ćemo vidjeti.
Update pišem.
Na društvenim mrežama spominju gama squeez, ma što to značilo, ali ako bacite oko na grah, ima tu bag hodlera oko 17/18 jako puno. Tako da sumnjam da će to gurati do neba.
Sve napisano može pasti u vodu u 10h. Inače, princip ulaza u short mi je prva minutna svjećica koju primjetim sa vickom koji je barem dva puta dužine tijela (vick prema gore), dakle selling pressure), još ako je to negdje oko vwap-a. ...
Uglavnom, tako trgujem.
Od dražih patterna mi je je pole/flag ali bearish. Velika crvena, konsolidacija prema gore (ali ne pretjerano, na malom volumenu), tu ulazim sa tight stop lossom. U 80% slučajeva u idućih 5 minuta je provalija.
Napisao sam neki dan na PHUN ako ne probije otpor na 12.30 da ide provalija, između 12.30 i 7 je trebao biti no mans land. 7 je probilo, jučer se tržilo na oko 4/5.
I tako....
Dobro jutro!