Nitko ne prijavljuje da je prodao... a od koga smo kupili 🤣🤣🤣
Posts by Bug0
-
-
-5,16%
očekivao sam 1,5% ali ovo...
A kaj ćeš, ljudi su panične kokoši. Godišnje umre 90-100 ljudi od gripe i nikom niš....sad za ovu koronu svi poludili ko dolazi smak svijeta...
a to... portali rade senzaciju kao i kad padne metar snjega po zimi ... treba se malo otkačiti od svega i otić u prirodu na koji tjedan
Jbga... sad je korona kriva za sve...
..... Od koronavirusa u Italiji je umrla sedma osoba. Radi se o 80-godišnjem muškarcu koji je ranije bio hospitaliziran. ???
..... Šesta osoba je umrla od koronavirusa u Italiji. Kako javljaju talijanski mediji, umrla je žena iz Creme. Umrla je u bolnici u Bresciji, gdje su je prebacili u nedjelju. Riječ je o pacijentici koja je bolovala od raka i čija je klinička slika već bila ugrožena. ???
-
+opte
+sapn
+dlkv
+atpl
za danas dosta, treba još ostaviti $$$ malo
-
Jedino će ovi u EU otić čas posla na vrijednosti od prošlog tjedna, a mi ćemo ostati tu gdje jesmo u banani
-
heh, i klasična gripa bi sama od sebe prošla za mjesec dana, a od nje je obolilo i umrlo ove sezone puno više ljudi nego od ove korone, jedino mediji naprave histeriju, a netko će iskoristiti
-
Ma Ledo, Jmnc i ostalu kuhinju od Todorića nemožeš uspoređivati, bar ja ne mogu, ono je bilo više kocka... danas je sve redom potreseno od EUa.. pa do nas, a kod nas sve trulo pa pada još više iako smo i bili u blatu, da otpadne od ovih koji nisu sigurni jel bi držali ili prodali
-
Ne sjećam se da je odavno Valamar toliko pao u jednom danu
-
Ne treba pretjerivati, ali ovako veliki promet (45 milijuna) bi trebao zabrinuti. Mislim na burzu, na bolesti nemam utjecaja.
a što bi trebalo brinuti, netko je to sve i kupio, sad tko se zahebao ovi koji su prodali ili kupili budemo vidjeli... u svakom slučaju muški smo pali po običaju, bolje nego ostali u EU
-
Možda bi mogli uvesti neku kategoriju Hall of Fame ili tako nešto i prvu titulu
za predviđanje dodjeliti kolegi @Neo koji je jedini predvidio da bi se moglo desiti
ovako nešto.
Respect kolega
P.S. Kako je krenulo danas će biti blizu 50 milijuna kuna prometa i ovo stvarno dugo nismo vidjeli
Jeste pogodilo ga crtkanje :)))
Vjerovatno nije ni planirao da će to korona odratiti samo tako.. kao i Marcipana, kojem su padajuće vozarine otišle i više dolje nego je priželjkivao
Za ovakve dane zato treba imati uvijek nekog keša na računu...
-
Ovakvo "crvenilo" odavno nije viđeno!
Potop na ZSE!
Ma sve je to OK, nedao bog većeg zla..
jedno je sigurno, nećemo ostati ovdje vječno, a to da ćemo kod svetog petra svi, sad dali za mjesec, godinu ili 50... budemo vidjeli
U svakom slučaju ako nas korona sve pokosi, svejedno imao $$$$, dionice ili neznam koliko nekretnina
-
Glavni smo u Evropi kad je pad u pitanju.
Uvijek smo glavni kad se pada, jer sa malom količinom dionica možeš napraviti šou, oni su se i vratili na ATH vrijednosti, ali mi samo pratimo pad :))
-
Sad je pitanje samo dali iskoristiti danas priliku i keš potrošiti ili sačekati da to još sve na ZSE stamburaju
-
Kaže poslovni burze ošto pale -1 % a ono uglavnom na ATH vrijednostima
https://www.poslovni.hr/burze/svjetske…icijama-4213807
ahahha šta oni znaju šta je oštro, sad ZSE da pokaže šta znači ošto pasti ako je ispod 3-4% to je pizz... ja... ne važno šta je sve uglavnom na ATL... gdje si oni šta crtaju TA i te crteže iz likovnog :))
-
Napokon, super jedino sto je ovo ZSE a tu je svasta moguce, i uvijek kad mislis da ce na jednu stranu, ono, netko okrene na drugu 😒
-
Da. Sad je očigledno panika, što mi nije drago. Pokušavao sam u zadnje vrijeme smanjiti euforiju jer je cijena ipak dosegla razine približno realne vrijednosti i treba biti oprezan. Naravno, odmah te kolege proglase drukerom koji nema dionice, koji je jalan i slično. Međutim, vidim da su isti sada korigirali svoja maštanja o 16, 20 i više kuna i sve više spominju realne razine 9,00-12,00kn.
S obzirom na ogromne zarade koje nisu unovčili na vrijeme, sada se mnogima tresu gaće i to je sada veliki problem. Svako malo istresanje prodavatelja izaziva paniku, jer više ne gledaš realnost nego samo gledaš kako ti se topi zarada. U jednom trenutku imaš zarađeni auto, u drugom...
A onima koji sada budu lupali minuse, poručujem da bolje da udare po prodavatelju i dignu cijenu na tu "nerealnu siću" od 8,9kn.
Pozdrav i ugodan vikend.
Mozes misliti panika, al ok neka prodaje ovaj sto misli, ako se zadovoljava samo sa 7 kn... ja sve gledam da se u ponedjeljak postavim na neke 6,xx razine pa neka prosipaju jos, nisam planirao vise uzimati jer vec imam peteroznamenkasti broj od 1,61... ali sve mislim sto ne iskoristiti i ovu cijenu pa dignuti skoro sigurnih jos 50-100% kad nekom hitno treba $$$$
-
Lijepo je vidjeti da se na barem nekoj poziciji na ZSE vidi da nema ni 20-tak naloga na prodaji :)))
-
Gledajte tjedni boll..isti je malkicu ispod 6kn. Eto tu bi moglo stati. I dalje mislim da idu jos 2 skale dolje. A i gap je na 3.3 kn mozda ga idu popuniti.
U svakom slucaju nemam ovu dionicu, prerizicna za ikakvo trgovanje.
A mozda su masoni :)) ma ide to na 1kunu tako da mozes i ti omastiti brk
-
TC ostale zacementirane na cca 10k
https://www.hellenicshippingnews.com/category/repor…rter-estimates/
-
...koliko sam ja vidio niti jedna kompanija tipa OPTE na ovom našem području nije se prodala ispod 5 EBITDA a to je kod OPTIME oko 665 000 000 kuna...(ako netko zna neki primjer neka ga navede)...što daje oko 9,5 kn po dionici...tako da ne vjerujem ni da će OPTE biti prva takva kompanija...
da, zaba i HT će se zadovoljiti sa tom cijenom :))))
-
Jel ostao još netko na poslovnom ? možda ovi koji su imali više profila, pa nisu još pootvarali ?