Da da pravo sponatno zajedništvo.
Kmetova i elite. Nećete ga tako skoro vidjeti .
Jučer poslijepodne sam vozio po A1 prema jugu, a prema sjeveru, svako malo ekipa pod "rotirkama".
Janjetina je prijala!
Cirkus neviđeni!
Kruha i igara!
Da da pravo sponatno zajedništvo.
Kmetova i elite. Nećete ga tako skoro vidjeti .
Jučer poslijepodne sam vozio po A1 prema jugu, a prema sjeveru, svako malo ekipa pod "rotirkama".
Janjetina je prijala!
Cirkus neviđeni!
Kruha i igara!
Zamisli koliko tek Plenki, voli hrvatsko, kada je sa 10.000 eura i hrpe privilegija, otišao na 3.000 ojra i hrpu glavobolja!
ili je naivan on ili mu glasači
On sigurno nije, dakle zna se .....glupi. gluplji i, ili, pokvareni, pokvareniji.
Jadna nam majka, sa prosječnim koeficijentom inteligencije u Hrvatistanu, i ekstremno visokim koeficijentom zaglupljenosti mase pojedinaca.
233.291 građanin privremeno i trajno napustio je Hrvatsku od 2017. do 2021.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…trajno-20220607
uzmimo da je svaki taj građanin u prosjeku mogao prihodovati cca 10k kn bruto, to je samo za poreze i doprinose, bez potrošnje, režija i dr. troškova života, milijarda+ kn manje u proračunu mjesečno...
Nije točno Kolega!
Naši otišli, ali još više stranaca-radnika je došlo, i uredno pune RH proračun!
Nikad veći broj zaposlenih u RH.
što se tiče ovih muljaža hanfinih djelatnika na TK za mene to nije nikakvo iznenađenje.predugo sam tu da to ne mogu primjetiti. ja sam samo iznenađen brojem zaposlenih uhljeba u hanfi. ako je svaki treći muljao (89) to je brat bratu cca 250 zaposlenih !!!! nekad kompletna zse nema toliko transankcija dnevno. znači svaki uhljeb da pregleda jednu transakciju dnevno i onda se posveti vlastitom biznusu pod radnim vremenom. o visini njihovih plaća to vam ne trebam ni govoriti. sve u svemu čista katastrofa.
Koji je to Uhljebistan!
Tko ga plaća!
Naravno, MI.
Pa koji K…c bi i radili više, ako mrknes par milijuna zbog dobre i pouzdane informacije, sigurno se više neces zahebavati ni preko proracuna ni privatno.
Al da ti oduzme imovinu isprasi u zatvor na 10-15 godina, onda bi drugacije delali
nadam se da smo svi svjesni da su političari (ne nužno svi) najveće štetočine društva, ako se još udruže s takvim gospodarstvenicima i u zaleđe postave odvjetnike i suce, jao nama,
meni je još davno bilo alarmantno sumnjivo da netko odlazi s 50000kn na 18000 za ministra, kod takvih se ono Volim Hrvatsku vrlo brzo izmjeni u Volim Hrvatsko
Zamisli koliko tek Plenki, voli hrvatsko, kada je sa 10.000 eura i hrpe privilegija, otišao na 3.000 ojra i hrpu glavobolja!
Što kaže struka, na futurese?
Ja bih po 510,00 ako može..
I tata bi sine!
+ATPL, ploviti se mora
Po ovom diskontu, ne kupuje, samo onaj, koji nema gotovine!
Display MoreAGROKOR I RUSI
Objavljeno: 07.06.2022 / 08:45 Autor: SEEbiz ZAGREB - Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić oglasio se nakon podužeg vremena na društvenim mrežama.
U ovoj se objavi ponovno osvrnuo na premijera Plenkovića. njegovu objavu prenosimo u cijelosti.
Danas imamo nepobitne dokaze da je Agrokor otet zbog toga što je bio dio hrvatskog paketa- plana za preuzimanje. Razlog je uspostava kontrole u Republici Hrvatskoj radi globalnih interesa Ruske Federacije.
RUSKI plan sadrži kontrolu društveno-političkog i ekonomskog života u Republici Hrvatskoj. Preuzimanje INA-e, luka, banaka, turizma, nekretnina, tržista plina, korisnika plina, eksplatacije plina i nafte, željeznice, Agrokora itd.
Rusi su svoj geopolitički plan uskladili s bivšom kancelarkom Njemacke Angelom Merkel, Komisijom EU, nekim drugim članicama EU, uz podršku bivšeg predsjednika Amerike, Donalda Trumpa. Izvršitelj otimanja nacionalnih interesa Republike Hrvatske je bio Plenković kojega su RUSI instalirali i nametnuli Hrvatskoj za predsjednika Vlade Republike Hrvatske.
Plenković sada koristi svoju novu političku i drzavničku poziciju zapovjeda u Vladi i Saboru Republike Hrvatske, u konkretnom slučaju Agrokora naređuje izglašavanje Zakona Lex-Agrokor kojeg su pisali njegovi BANDITI, grupa BORG.
Protiv takvog neprijatelja s takvim pozicijama svjetske moći je bilo nemoguće se boriti. I tu niti jedna ŽRTVA u Republici Hrvatskoj nije imala šanse spasiti se, suprostaviti se.
Vidi se da je bio monstruozan plan Ruske Federacije protiv država EU, ali i država koje nisu članice EU.
Međutim padom Trumpa i Merkel, promjena menadžmenta Komisije EU, promjenom stava zapada prema RUSIJI, dolazi do potpuno novoga odnosa moći.
Sada PRIJAŠNJI GLOBALNI INTERESI RUSA DOBIVAJU NEGATIVAN PREDZNAK- OSUDE.
A RUSKE ŽRTVE (među njima i Agrokor) RADE nove strateške planove, nove ciljeve.
TO RADI I ČITAV SVIJET osim Republike Hrvatske u kojoj poluge moći su ostale u rukama Plenkivića nacionalnog izdajnika! Plenković iz razloga što je LIFEROVAO državnu i privatnu imovinu strancima (pa bi sada trebao odgovarati) sprječava da se nadnoknadi Republici Hrvatskoj i dr. nevjerojatna neprocijenjiva šteta. Još kratko.", zaključuje Todorić.
Sanader II se postupno zahuktava, trebati će još vremena, ali put je ucrtan!
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ma/2369110.aspx
Dobro nam je, tako nam i treba
Al' ajde ti probaj izložiti nalog u predotvaranju, pa ga povući, pa da vidiš pišem ti pismo. Hanfa traži obrazloženje
Dječjim se poslima oni tamo bave kad pozavršavaju svoja.
Tko je bliže vatri, bolje se zagrije!
Neće suza nego na oko!
osim ak je lova za divku ošla u obertauern, onda bumo malkice počakali
Al kak jen moj veli, strpljen sprašen
Možda se lova sprema i za nastavak radova na Picalu u Poreču?
To će biti zlatna koka!
A i u električnim autima nema kabela, pa ...
Još je Tesla izumio bežični prijenos energije!
Pusti ih da dobro razmisle i izračunaju, pa možda bude i za koji masni burek!
Opet danas indeksi vani padaju, pa me zanima zasto mislite da ce sada ljudi navaliti kupovati dionice pred recesiju ili stagflaciju koja je jos i gora od recesije?
Strani indeksi su od pocetka godine pali 20 - 30%, a Crobex je jos uvijek netaknut, za sada... Po prometima na ZSE zadnjih tjedana ne vidim bas puno interesa za kupnju...
Samo one koje mlate paru, a takvih je bilo i u koroni!
Baš malo gledam vozarine i brojke....ne bude li nekih iznenađenja ATPL može očekivati neto dobit oko 350 mil kn i EBITDA oko 420 mil kn...ispada da bi kad bi htjeli teoretski bi iz EBITDA za 2021 i 2022 mogli servisirati kompletan dug....ili da kažem preciznije EBITDA iz 21. i 22. mogla bi pokriti vrijednost kompletnog duga.
Pa kaj nije konsenzus na forumu da atpl ide u stecaj ?
Sad sam zbunjen
Još koja minuta ili koji dan, imate je za kupiti na diskontu, po 522 i niže! Ja skupljam još po računima, da uletim, jer je ovo šteta propustiti!
https://www.braemarscreen.com/
Je l to Kina kreće....
kreće, prema jugu........u Šangaju su vozarine za sve vrste brodova u minusu danas.......
Što mislite zbog čega su onda futuresi, u lijepom plusu, danas?
slabo se ovi hvataju za džep,
https://zse.hr/hr/odrzana-inv…-sudionika/2467da nije ovo malo burzovnih entuzijasta. tzv. burekaša, bilo bi motaj kablove i isključi struju
Pusti ih da dobro razmisle i izračunaju, pa možda bude i za koji masni burek!
Lijepo elite šišaju raju, uskoro 1% u posjedu 90% imovine, ostali će rentat i raditi do smrti: Canadian Homeowners Now Need to Earn at Least $150.000 per Year to Buy a House
Svugdje isto, diljem svijeta. A tko ne bude imao za platiti ni to uvijek može u kartonsku kutiju, negdje u Africi
Pitam se samo gdje je ta razina na kojoj će ljudi iz velegradova krenuti na sela. Isto ti je ako sve što zaradiš potrošiš na stan i hranu u velegradu pa ti ne ostane ništa, ili da na selu živiš kao sirotinja. A i na selu danas ima i internet, struju, vodu.
Moja žena bi npr išla i ispod ruba gladi, ali vjerujem da većina ljudi nisu toliko fanatični ljubitelji stanovanja u zgradurinama.
Prije koji mjesec sam bio u Zg, tijekom faksa mi bilo ok, danas tamo ne bi živio. A zamisli neki Mexico city ili nešto iznad 20 milijuna2Ima mnogo megalomanije, a u stvarnosti nam tako malo treba!
Ima mnogo megalomanije, a ustvari, tako malo nam treba!
Lijepo elite šišaju raju, uskoro 1% u posjedu 90% imovine, ostali će rentat i raditi do smrti: Canadian Homeowners Now Need to Earn at Least $150.000 per Year to Buy a House
Svugdje isto, diljem svijeta. A tko ne bude imao za platiti ni to uvijek može u kartonsku kutiju, negdje u Africi
Pitam se samo gdje je ta razina na kojoj će ljudi iz velegradova krenuti na sela. Isto ti je ako sve što zaradiš potrošiš na stan i hranu u velegradu pa ti ne ostane ništa, ili da na selu živiš kao sirotinja. A i na selu danas ima i internet, struju, vodu.
Moja žena bi npr išla i ispod ruba gladi, ali vjerujem da većina ljudi nisu toliko fanatični ljubitelji stanovanja u zgradurinama.
Prije koji mjesec sam bio u Zg, tijekom faksa mi bilo ok, danas tamo ne bi živio. A zamisli neki Mexico city ili nešto iznad 20 milijuna
Ja sam otišao iz grada, nevoljko, prije dvadesetak godina, a danas bi me samo puškom mogli vratiti, do prvog bijega!
da ima objava onda ne bi bilo navodno, o tome se govori
Gdje se o tome govori?
Je li to ona shema, jedan je pretpostavio, a ostali prenijeli kao gotovu stvar!
navodno će se pridružiti i trogir
Je li to provjereno? Je li ima kakva objava?
Već ga punih deset dana krcaju, bit će para!