Zanimljiv je ovaj nestanak likvidnosti. Je li to zatišje pred buru ili.. ?
Imali li tko kakav komentar!?
Zanimljiv je ovaj nestanak likvidnosti. Je li to zatišje pred buru ili.. ?
Imali li tko kakav komentar!?
Volim Krk ali ipak se ide pod Učku ... a bura slaba tamo.
I to više prema Lovranu!
Imamo vec puno odgovora i podosta milijunasa. Cestitam! Za one koji nisu vidjeli anketa je ostala na strani 9 pa nastavite popunjavati odaziv je odlican!
Hvala adminu na premjestanju teme i ako je moguce mozete li anketu uglaviti u zaglavlje ove teme jer inace ce zaostati na strani broj 9 i nece se s vremenom vise nadopunjavati? Hvala
Stranici 9 , čega, koje teme?
Danas bi mogli fino up!
Ako ovo doživljavate kao druk, obratite se svom liječniku ili ljekarniku zbog eventualnih nuspojava!
Lagano se vraća pozitiva na vozarine...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Naravno ali danas je stigao novi cirkus u grad tpng i neki su prodali da prebace dio.
Ja sam se lomila oko toga da kupim ovaj dip ili tpng sa slobodnim cashom ali da nisu sva jaja u istoj kosari izabrala sam tpng.
Još uvijek, dip izgleda bolje!
kejpovi bananiraju i vuku sve dole. koliko još misle padati?
Neka cape-ovi padaju što duže, za još koji poklonjeni povoljniji ulazak.
Naši Panamaxi, Supramaxi i Hendići uredno rastu iz dana u dan. Pomalo, ali konstantno i sigurno !
Poreč danas: Krasan sunčan dan, more plavo da plavije ne može biti, tri četiri bijele ovčice na nebu,, blagi povjetarac. Po Dekumanovoj još ima svijeta i sve su radnje još otvorene. Riva, od Palazza do Općinskog suda - e tu ima puno svijeta, i to puno onih u kratkim rukavima. Terase kafića/restorana lijepo popunjene - sunčana strana - preko puta otoka Sv. Nikole. Od suda prema Brulu (Diamant, Rubin, Kristal) opet puno šetača (a vrijedi - prelijepa šetnica uz more, malo hladovine i puno više sunca). Još uvijek ima dosta stranih registracija (D, A, SLO).
Hotel Parentino (bivši Zagreb (odmah do Picala)... nevjerojatnih 600 i nešto gostiju. DANAS!!! Otvoreni su do 07.11. Ne sjećam se kada je zadnji puta tako bilo - možda osamdesetih ili devedesetih prošlog stoljeća (nisam star ali imam puno godina ) Još uvijek je otvoren i Diamant i Parentium, i Neptun i Marea i možda još neki...).
sa obitelji obavezno pred i posezona, Poreč... dušu dalo za bicikle. Obožavam.
A nije ni daleko, samo preko brda!
Još je smješniji onaj sa 1300 komada na 140 kn.
A sada gasim monitor, i primam se kuhače
P.S. Mogu ja vama crtati do Božića. Ako ne počnete ozbiljnije kupovati sve će ostati na Moje pjesme, moji snovi
Žafrkavam vas. Mislim da će nas svih iznenaditi nekakva dobra vijest u skoroj budućnosti. Za koju neki već možda i znaju
taj šaptač kupcima i sam zna kada se priđe bliže da mu je vrijeme ići ća, jer ovdje je uvijek 150 bila prva linija obrane a ne 140
Samo mu se treba približiti na korak, i nestati će glavom bez obzira, kao što je nešto ranije ispario i onaj na 130 Kn!
držim se po strani dok se ne vidi neka promjena i gdje ovo vodi.. inače bih hvatao sve po 75. ovako neka sam i falio ali mirno spavam... ne kužim ovaj pad vani.
Ja se isto držim po strani dok ne vidim šta će dalje biti vani.
Malo se smrznem kada vidim na ekranu porast od 750% u
godinu dana.
Kakvo će tek smrzavanje biti kada bude pisalo porast 2000%,
možda se tek tada odlučite na ulaz!
-atpl malo, da ne gledam sa strane
+igh
Bih i ja, još malo Kraljice i Igice, da nisam pun ko brod!
+JDPL
Hvala drhtavim ručicama i capovima na pojačanju portfelja!
Kupila sam si Igu danas
Bravo Kolegice!
Bilo bi vrijeme da se mrdne,
Što kažu znalci za ovu dionicu?
Display MoreMitkko moj, ja sam poduze u ovoj dionici.
Nisi niti malo realan. Da nije drzave ova firma ne bi vise postojala. Sad je drzava stopirala ikakvo financiranje.Sad cemo vidjet kako ce se snaci sami. Vec desetke godina cekaju vece vozarine. Kao sto govoris da ce ova godina biti izuzetna, tako citam na forumu sa drugih profila vec istu stvar godinama.
Ne poznajes stanje u samoj firmi mislim na upravi i komercijalu u uredima, a da ne govorim o stanju na brodovima.
Da bi bili na nuli u poslovanju treba im da vozarine budu min 15tis USD/day.
Veca su i im dugovanja u odnosu na vrijednost brodova, i te jedne nekretnine koja i ne vrijedi nesto puno, iako joj je lokacija u blizini samog centra grada, zato jer je i bloku sa HZZOi jos nekog firmi. Ta nekretnina se moze prodati, ako svi budu spremni za prodaju.
A ti sad budi uvjeren da ce ova godina biti rekordna.
Koja sapunica!
Slično je bilo 2000 godine, pa su se izvukli. Hoće li se povijest ponoviti ? “Jadroplov” se, s osam sačuvanih brodova, iz kraha izvukao za nekoliko godina, a zahvaljujući eksploziji tržišta, povećao je svoju vrijednost gotovo 50 puta (državni udjel je 2003. prodavan za 4,5, a ubrzo je dosegnuo vrijednost od 210 milijuna dolara, s 80 milijuna dolara gotovine na računu). Umjesto očekivanih 30, ostvarena je zarada od oko 250 milijuna dolara. https://slobodnadalmacija.hr/split/splitski…a-dolara-271745
Koji triler!
JDPL-R-A4. 4. BOBAN NENAD +14 +0,00% +0,00M 23.671 11,50 Br.4 kupio 14 komada
Ima li danas zainteresiranih po 11,50.
Poklon gospodinu Vizionaru Bobanu!
Jesu ovi zivi jadnoplovci? Oce i njemu dat malo kredita kao đurici. Dajte ljudi poklonite to nekome ko zna jeftinije vam je.
Išao čitati od početka!
Mali podsjetnik, kako je to, ne tako davno izgledalo!
Supre danas Cal22 - 26.000$
To je na godinjoj razini 300M prihoda i 175M dobiti.
Biste li potpisali?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ne bi, jer može bolje!
Izgleda da je danas blokada trgovanja na brodarima, u glavama kupaca i prodavatelja!
Koja bonaca na dionici, za promjenu, a vani dere bura!
Po bidu prosuto 5 dionica po 73,50!
JDPL po 76,00 Kn!