Posts by Milijarder
-
-
Nemoj tako kolega, pa jel nisi cuo sta kazu - ovaj HDZ nema sa time nikakve veze, nitko nista nije ni znao ni vidio, a jos manje sudjelovao. 🤷 🙈
Iskreno, ne znam šta je gore... Da su znali ili da nisu znali... Mislim da je gore da nisu znali po pitanju družbe i službe
Naravno da nisu znali , ali su s tim parama financirali Sanaderovu kampanju za drugi mandat. Hrvatska je bila doslovno obljepljena s njihovim jumbo-plakatima, a na bogato organiziranim skupovima dijelilo se šakom i kapom svom biračkom tijelu!
-
Sada smo i službeno jedina država na kugli zemaljskoj, kojom vlada pravomoćno osuđena zločinačka organizacija.
Nemoj tako kolega, pa jel nisi cuo sta kazu - ovaj HDZ nema sa time nikakve veze, nitko nista nije ni znao ni vidio, a jos manje sudjelovao. 🤷 🙈
Gluho-nijemo-slijepi, jedino im je čulo opipa ostalo!
-
Pulenković se konačno obračunao s korupcijom,
platio je RAČUN 14,3 mil.kn
Čujem da je ostavio velikodušnu bašku, a i odmah je uplatio prvu akontaciju za budući račun - kaže lakše je kada se obročno plaća
Sada smo i službeno jedina država na kugli zemaljskoj, kojom vlada pravomoćno osuđena zločinačka organizacija.
-
Svako malo kad pogledam manje je naloga na asku! To je to. Vrag je odnio šalu.
Nisu mi samo jasni današnji prodavači na tako niskim razinama!
Pa nemamo cape-ove u portfelju!
A panamaxi i supre rastu?
Sve ove dane su rasli, pa zar je čudno ako malo i padnu?
Zar su ove sadašnje vozarine, odjednom tako loše?
-
Da. Ask se tak stanjio kao da je sve spremno za objavu FI. A smijer je samo jedan. Prije ćemo probit prethodni vrh od 576 kn, nego pasti ispod razine otpora od cca 520 kn.
Svako malo kad pogledam manje je naloga na asku! To je to. Vrag je odnio šalu.
Nisu mi samo jasni današnji prodavači na tako niskim razinama!
Pa nemamo cape-ove u portfelju!
-
Otpor na 520 kn je bio toliki u smijeru prema gore da bi bilo smiješno da to pukne samo tak...To bi bio klasični debakl TA.
Viši razlozi, izvješće samo što nije!
-
Samo polako dečki......bit će prilike.......
špekulira se spuštanje na 500 ?
Ask se ispraznio, ide ovo danas prije na 550!
-
mene ZSE sve više podsjeća na HŽ, kakva milina, ideš polako i razgledaš
Kao nekad čuveni uskotračni Ćiro, kažu da se na uzbrdici moglo izaći iz vlaka, protegnut noge uz njega, pričajući sa putnicima iz drugih kupea.
-
Jesu li se drhtave ručice iskrcale ili ima još na diskontu!?
-
Koje prilike, a keš mi dolazi tek za dvadesetak dana!
No sikiriki, prodam ti ja ATPL po 600 što će tada bit isto prilika.
Može, a onda ja tebi po 700. Dogovoreno!?
-
JDPL - počistilo nalog na 72 šta je ostalo od jučer
ATPL - ubolo 7 kom na 516
Koje prilike, a keš mi dolazi tek za dvadesetak dana!
-
Kolega, moram vas u prvom dijelu vaše izjave u potpunosti demantirati, jer bivše tržište je bilo jedno od najotvorenijih tržišta: radili smo sa Zapadom, radili smo sa Istokom i bili smo vodeća država Trećeg svijeta (na čelu Nesvrstanih, a to u prijevodu znači: SIROVINE). Bivša država je bila visoko industrijalizirana ekonomija, koju je poslije 91. BALKANSKI OLOŠ, dobro raspoređen po bivšim republikama, a sadašnjim kvazi-državicama, kompletno zatukao po principu: UBITI KRAVU ZA ŠNICLU (pinku).
moram priznati, tako je bilo kako ste opisali, ali brzina razvoja nije pratila kapitalističke zemlje, malo je sve zaostajalo u odnosu na zapad
Naravno da je Zapad bio tehnološki nešto jači, ali je ekonomija bila debelo ispred Istoka i Trećih zemalja. Gdje smo danas, vrlo dobro znamo!
-
Precizan ispravak kolega: Sve smo ovo gubili i gubimo samo zadnjih točno 30 godina, a ZNA SE dobro i zašto!
nismo, nismo, socijalizam kao uređenje je ipak odigrao svoje, zatvoreno tržište i ne ulaganje u razvoj industrije i tehnologije, a onda je došla nadogradnja na sve to u duhu pretvorbe i privatizacije 90tih, gdje su se mnogi pretvarali da u duhu domoljublja privatiziraju firme za sebe, mnoge su na žalost nestale, jer je nastao opći grabež i lopovluk, a u takvom okruženju se ne razmišlja puno o održanju i razvoju, nije bilo popularno, danas se pomalo hvata korak sa zapadom, ali kaskamo, morali bi galopirati, a s kim
Kolega, moram vas u prvom dijelu vaše izjave u potpunosti demantirati, jer bivše tržište je bilo jedno od najotvorenijih tržišta: radili smo sa Zapadom, radili smo sa Istokom i bili smo vodeća država Trećeg svijeta (na čelu Nesvrstanih, a to u prijevodu znači: SIROVINE). Bivša država je bila visoko industrijalizirana ekonomija, koju je poslije 91. BALKANSKI OLOŠ, dobro raspoređen po bivšim republikama, a sadašnjim kvazi-državicama, kompletno zatukao po principu: UBITI KRAVU ZA ŠNICLU (pinku).
-
Preko bare zeleni se dobro...
To je zbog očekivanja pozitivnih izvješća na ZSE!
-
nažalost, tako je......ali da se svi do zadnjega i vrate mislim da bi ih poslodavci brzo opet "privukli da odu u inozemstvo" sa svojim ponudama plaće od 3999,99 kn.....
vrlo složena tema, pa je možda bolje ne otvarati ju, jer i sa tih 3999,99 poneki poslodavac teško može biti konkurentan zapadnoj industriji i proizvodnji, jer se na to još dodaje uhljebarina 50-55%, koja mi se čini iz godine u godinu sve veća, ne mislim ovdje na raznorazne Gazde, nego na ljude koji se istinski bore na tržištu sa stranim vukovima, mi smo izgubili puno vremena, znanja i tehnologiju u ovih 50ak i više godina, a to danas plaćamo
Precizan ispravak kolega: Sve smo ovo gubili i gubimo samo zadnjih točno 30 godina, a ZNA SE dobro i zašto!
-
Medo uranio sa zimskim snom!
-
Mene bi zanimalo kolikom broju ljudi ovdje je investiranje glavni izvor prihoda, odnosno koliki broj ljudi je ostavilo svoj "day time job" da bi se dionicama bavilo full time. Mozda i ne samo dionicama, mozda i nekim drugim ulaganjima. Mozda da napravimo anketu i na tu temu?
Odlična ideja!
-
Kad otvore novi počastite ivanu romantičnim vikendom da izgladite ove dislajkove......
čujem da su dobri hoteli u Vrapču.
Na Rabu je bolje: more, smilje i cvrčci!
-
Čuj štede za troškove, pa to ni nije štednja, ja imam fond za "jednokratne godišnje troškove", tu uvalim sav višak love i kad treba kupit nešto za u kuću ili oko automobila uzmem od tu, ali ja to ni ne gledam kao štednju...štednja je ono što spremiš i ne služi ti za ništa konkretno, što ne misliš dirati...ja ako na mjesec ne spremim nešto na štednju(makar 200 eura), ne bude mi dobro i smatram da sam potratija taj misec...
Hebemu ja sam počeo štedit tamo od 12 godine, a da nitko u familiji nije imao takve navike, već su živili od plaće i na minus...ja osobno ni nema dopušten minus (zatvoren na moj zahtjev),a imam 8 debit kartica, jednu prepaid, te jednu deviznu , niti 1 kn duga, a za sve veće fiksne izdatke za sljedećih godinu dana, već imam rezervirana sredstva.
Također imam aplikaciju za mob i lapotop koju plaćam nekakvih 15 eura na godinu, gdje registriram sve prihode i rashode, po datumu, po izvoru prihoda, svrsi rashoda, te po vrsti računa...a aplikacija ti radi sve moguće mjesečne, tromjesečne ili godišnje izračune, radi ti pite ili stupce, ovisno kako ti draže...tako da znam točno koliko mi novca curi i točno za što i di se može skratiti troškovi....a što se tiče prihoda,nemate pojma koliko jednokratnih ekstra prihoda tokom godine upadne (ako ih ne evidentirate).
pa kad živite "guverneru"
ja od svega toga navedenoga imam samo kartice, račune, sve na laptopu i mobitelu, gdje je sve evidentirano koliko i na što sam potrošio, jer to evidentira sama banka i svrstava vaše troškove, zatvorio prije par mjeseci dozvoljeni minus 40kkn, mogu li ja biti "viceguverner"
a bome se i Vujčić nakupio pričuve na 22,36mlrd €, samo što su njegove naše
i jedna preporuka za automobil, najbolji vam je službeni, tu se da prilično uštedjeti
Definitivno najbolji auto na svijetu!