Čeka se mig .
Od Mitkka?
Čeka se mig .
Od Mitkka?
Jutros futures-i nastavljaju zaron!
Danas nastavljaju sa zaronom, ali za sada u manjoj mjeri!
Vlatka pjeva: kad će ta Olimpijada i Kineska Nova godina, više?
Jutros futures-i nastavljaju zaron!
Ajde priznajte koliko vam je portfelja skinilo danas i u petak...meni oko -6%(otišlo pola prinosa od NG)...
meni otišao sav prinos iz ove godine... 15 000kn i sad sam i u minusu 2000. Loše sam ovaj put sve to odigrao. Jako loše. Idemo dalje, prošla godina je bila dobra, ova će da vidimo.
Samo polako kolega.
Zimska Olimpijada i Kineska Nova godina, samo što nisu, a onda ...
Zna se što se mora dogoditi i to će se prije ili kasnije dogoditi. Ovakve stvari i odbijanci tipa mrtve mace su dodatna prilika za presložiti portelj jer stvari su krenule i teško da će se samo tako zaustaviti pošto se zna da i FED mora potegnuti to što će potegnuti. Kada se sve to konačno prezbroji, a Ameri to riješavaju promptno stvari kreću dalje. Tko je doživio i preživio 2008-9 puše i na hladno.
Ono što je posve sigurno je - volatilnost, a po nekim iskusnim traderima i investitorima bez nje - nema burze. Tek u volatilnosti burze pokazuju sav svoj raskoš i potencijal. Burze nisu kruzeri za umirovljenike nego kajak na divljim vodama.
Ameri su pragmatični i ne gube vrijeme jer vrijeme je novac. A i to što mi ovdje krmeljamo isto ne mora biti naš problem jer možemo - ako baš hoćemo - trgovati na kojoj god burzi i ako znamo što se događa raste vjerojatnost da se iz nevolje prije izvučemo. Dok je nevera nađeš neki zaklon da te baš ne podere do kraja i kad prođe, poližeš rane, otpišeš gubitke i ideš dalje.
Stoga - kaj nam pak moreju.
Ili što bi Kinezi i Čakavci rekli:
KI će nam ča, ča će nam ki!
Uhićen zbog "pokvarenih jaja". Ovo je Plenkovićeva autokracija
Policija je prošlog petka uhitila Zadranina (72) jer je napisao da bi Plenkovića, "narcisoidnog jadnika", trebalo na Maslenici gađati pokvarenim jajima te optužila za "vrijeđanje i omalovažavanje premijera".
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ti/2334617.aspx
Napominjemo da Europski sud za ljudska prava jasno određuje da građani mogu kritizirati vlast, pa i izjavama koje su “uvredljive, šokantne ili uznemiravajuće za državu ili bilo koji dio pučanstva", objašnjavaju.
Je li se smije išta komentirati, bez rizika za hlađenje u pržunu?
Ovo, se milicajci nisu usuđivali raditi, niti u vrijeme mraka, pa vi zaključite sami.
naravno sve je moguće... iako do 340 jaka potpora.. paše mi sve.
Ja lovim to bliže 340 kn...
Slijedećih dana će trebati koncentracije, za bocnuti još niže!
+ATPL, proročanstvo se ostvarilo i to prečicom
i ja. iako nakon udaranja u triple top Crobexa, uzeh samo 100 kom. Treba biti oprezan.
Moglo bi to još niže!
baš zgodno.... dugovi vaši, dobit naša!
Evo jedan članak o firmo DLKV Novi bez starih dioničara. Sve lijepo, sve za pet.
Tomislav Rosandić: Dugova više nema, bit ćemo važni na europskom tržištu
Samo još jedna hrvatska priča na KRADEZE način.
Je li ovo druk prije konačnog ulaza!?
Nije, bit će ih još.
Pretpostavljao sam.
Stalno bježim sa nalozima niže.
Molba za jedan mali mig, ovakav , za nas forumaše, kada bude zadnji druk u nizu!
FFA Feb22 danas
Cape -11%
Pmax -9%
Je li ovo druk prije konačnog ulaza!?
Američki ured za borbu protiv korupcije će istraživati grupu Borg i Lex Agrokor, Amerikanci navodno šalju istražitelje u Hrvatsku, tako je rečeno jučer u Press Klubu. Da li je to razlog vidljivo sve veće nervoze Andreja Plenkovića ?
Mislim da je svakom malo upućenijem jasno kako i kamo će Plenki svršiti!
Evo nas s Milijarderom već na 450 kom, idemo forumaši, bar do koju tisućicu.
Možda hugh održi obećanje, pa počne prodavati😜
Ajmo Hugh, požuri, nemamo cijeli dan vremena čekati, da se iskrcaš na 350,00!
Evo i ja kupujem 130 uz Bad Foxa, to je 230. Neka se još tko prijavi, možda skupimo respektabilnu količinu za koju se isplati rušiti cijenu.
Našao sam novaca za još 20 dionica, pa to je uz mojih 120 sveukupno već 250 komada na 350kn .
Baš gledam danas vani neka eksplozija brodara, valjda prate BDRY futurese koji su u plusu oko 9%
Evo ako mi dozvolite gospodo, ja bih se pojačao za još 200 komada po 350,00 ako ima donatora!
Je li to budućnosnice, lagano okreću?
nelijep grad? pogledajte seriju Novine, vizure su spektakl. Također riječka okolica je takva da ju Split može samo sanjati i sve to na 100 km od Italije, Slovenije...
Off topic smo. Napisano je u kontekstu i ogradio sam se dvostruko (šala i ljepota u oku promtarača).
Nekome je i Pripjat lijep
Seriju Novine nebi gledao da mi platite, ono malo vremena šta imam za gledanje serija trošim na puno bolje od takvih
Kolega, samo mogu reći diplomatski: sve je kako je i mora biti!
Off topic smo. Napisano je u kontekstu i ogradio sam se dvostruko (šala i ljepota u oku promtarača).
Nekome je i Pripjat lijep
Seriju Novine nebi gledao da mi platite, ono malo vremena šta imam za gledanje serija trošim na puno bolje od takvih
Kolega, samo mogu reći diplomatski: sve je kako je i mora biti!
I jače je od mene: Jajduk nema šanse da ...... postane... ono što svi znamo da je nemoguće
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d
Ni na ovo čovjek ne zna što bi se reklo.
A u stvari, ništa nije protuzakonito
Ovo je nemoralno kao i svaki potez pravomoćno osuđene zločinačke organizacije!
+ATPL, nadam se da nisam previše uranio sa kupnjom.
Display More-------- Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a ukupan broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti iznosi 112. U jedinici intenzivne skrbi KBC-Rijeka, na respiratoru se nalazi 8 pacijenata . Novi list
Split ima 50% više stanovnika od Rijeke, a imaju dvostruko više hospitaliziranih bolesnika, i pet puta više bolesnika na respiratoru.
Rijeka je visoko procijepljena regija, Split nije. Toliko o cijepljenju.
Al' što je, da je...... ovo je pri kraju, samo se čini da ga nitko neće odsvirati bez znatnog kašnjenja. Otela se kontroli ta spirala. Administracija i birokracija.
Lijece li se u splitskoj bolnici samo ljudi iz splita ili u rijeckoj samo iz rijeke? Koliko ljudi gravitira jednoj a koliko drugoj? Ne pokusavam osporiti cijepivo,dapace ali jednadzba ima malo vise varijabli. Slicno je bilo i sa sestrama, splitu kao treba pomoc, ok, ali siri kontekst je da u startu nema sestara per pacijent kao po drugim kbc-ovima itd...
Uglavnom nista kontra cijepiva i splita.
Da se nasalim ja sam mislio da je taj rijecki kompleks splitom vezan samo za sport ili to sto je rijeka onako nelijep grad uz opasku da je ljepota u oku promatraca
Evo konacno ste u necemu bolji i svaka vam cast
Ako ti odgovorim, ono što što bi ti svaki Riječanin rekao, administrator će me baciti opet u okove, pa smatraj da sam ti rekao, a ti maštaj!
A što se sportskog kompleksa tiče, sigurno si mislio na gradske prvoligaše!?
Može i ovako!
nije li to bilo za Ledo pa ispao pušing
Nisam bio Agrokorac uopće!