+ATPL dok svi nisu još apsolvirali FI nadam se da nisam pogriješio!
I mi se nadamo!
+ATPL dok svi nisu još apsolvirali FI nadam se da nisam pogriješio!
I mi se nadamo!
Ma pustite naše trejdere da omaste brk i pojedu nešto.
Oni će opet dizati cijenu.
Možda im bude danas za masni burek!
Ovo na JDPL je za sada tragikomedija prve vrste!
Ne mogu vjerovati da se i dalje ekipa istresa po bidu, u ovakvoj situaciji.
Zaista smo jadno tržište.
Čini se, za sada, da mnogi još spavaju, pa će kasnije plakati, kada im pokupi, zaboravljeni nalog sa aska!
1Q 2022. ce bit u povijesnom plusu.
Osim ako ne dolet koji ruski projektil u Lenac
Teško ga je pogodit, jer je između dva brda i još je ukopan!
Display More[2022]
EPS = 110 kn
NAVps = 652 kn
P/E = 3,70
P/NAV = 0,63 (za primjer: DSX=0,69, EGLE=0,82)
Dobit (bez revalorizacije brodova) za Q4 iznosi 61M, za cijelu godinu 152M kn.
Prema Cleavesovoj tablici brodovi vrijede 95M manje nego što sada stoji u bilanci, ali i to je ok jer je ATPL u vrijednost brodova uvijek ubraja i neke buduće novčane tokove od uporabe broda.
U vrijednost brodova nisam ubrojio ova dva broda koja su u bareboat charteru, to si lako u svojim kalkulacijama možete sada dodati ili oduzeti po vlastitom nahođenju.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hvala, nisam ni sumnjao!
Sada još samo da nam Kolega Mitkko, izračuna NAV za Kraljicu!
Za Kralja je već objavio!
Zahvaljujem!
A za sutra se samo treba opskrbiti grickalicama, kavom i pelinom.
Smjestiti se u udobnu fotelju, jer u 9:30 h, počinje prijenos uživo: Bulkeri na ZSE!
Čestitam svim imaocima ATPL....Bravo...
Pridružujem se sa čestitkama, svima nama, imaocima dione!
A sada imamo 550.000 branitelja, koji su davali moralnu podršku gore navedenima!
ne imaš 550000 ljudi koji su prošli kroz oružane snage tokom rata, 85% njih nema nikakve financijske beneficije od toga, osim što im je ono što su sudjelovanje u ratu priznato pod radni staž.
Netočno, prouči temu!
Ukre je najviše iznendio ova upad preko Bjelorusie, zato su Rusi i došli blizu Kijeva...nema šanse da zapadna Ukraian neće
Baš suprotnom mislim, pad Kijeva bi dignuo burze. Ubrzao okončanje. Ili će bit stratište Rusa.
20000 dobrovoljaca je obranilo RH, ali prije toga smo izgubili trećinu zemlje.
A sada imamo 550.000 branitelja, koji su davali moralnu podršku gore navedenima!
Tko kupuje "preskupu" starogradnju? Pa većina cijena iz oglasa se može srušit min 15-20%. Oglasnici su samo popisi želja vlastite djece da si ne moraju ubuduće ništa prištedit nego samo high life. Znam ih more koji prodaju stare kuće, sistema vikend gradnje pa tako 10 godina, koji bi sad od prodaje kupili sebi i djeci app na moru i po mogućnosti svakome neki autić, ne veliki ipak su skromni. onda kada se nakon par godina pokušaja prodaje snovi pretvore u sapunicu, nekretnina vrijedi još manje jer u međuvremenu nisu ni lipe uložili u nju.
Upravo to. Ekipa prodaje stari stan iz socijalizma da bi sebi i djetetu kupila stan😂 a sada su culi da su cijene narasle pa dizu cijene u oglasnicima. Nisu lipe zadnjih 30 godina valjda ulozili u njega.
Polovni stan nema niti smisla uređivati prije prodaje, zato jer budući vlasnici u 99% slučajeva, rade kompletno preuređenje prostora, podižu podove, razbijaju pločice, i sve iznova uređuju po svome.
meni je konda i kaciga već malo napukla, ali do mitkkovih 350 samo preko mene puna na 370
Što mislite, je li Nitkko sada kupuje?
A tko smo mi?
Zapad
Tradiciju na Poljudu samo treba nastaviti!
Isto se i meni desilo, nakon 2 pive mirniji, a glavna tema na terasi jadranski derbi, o rusima ništa.
i što je zaključeno? Pobjeđujemo?
A tko smo mi?
Display MoreImaš spoznaje da bi moglo još krenut i prema dolje?
Iskreno sumnjam!
nisam jučer imao, ali evo danas imam
+atpl
+podr
+zaba
+ernt
ma + svega je tu bilo, ali sve je za daljnju prodaju, ako to ratne okolnosti dozvole, ne zanosim se da će ovo lijepo završiti
Davanje izjava je opasan posao!
vratio se sa kave...ljudi sjede po terasama, neki u kratkim rukavima, komadi diskretno zadigli suknje , razgovaraju, smiju se...a ja neurozan, špeluliram, kalkuliram, zbrajam minuse i vjerojatno nekom sa strane imam look ko ocjeđeni limun ...ti *#$%&x burzu putina i ukrajinu i šulca i dedu bidena i sve to skupa
*
Isto se i meni desilo, nakon 2 pive mirniji, a glavna tema na terasi jadranski derbi, o rusima ništa.
i što je zaključeno? Pobjeđujemo?
Kaj to netko vec kapitalizira svoje dionice kupljene po 370 kuna?
Bit će da je to naš kamikaza!
Jutrošnji minus portfelja se već prepolovio i grabi prema nuli!
RTX RUB -47% lijepa korekcija. Putin raketirao Moskvu.
Rosneft 242.25 -189.05 -43.83% Sberbank Rossii 97.42 -111.11 -53.28% TCS Group Holding PLC 1,784.00 -2,704.50 -60.25% Inter rao ees 1.57 -1.7035 -52.04% Gazprom PAO 180.75 -102.76 -36.25% i koliko vidim, nije blokirano, trguje se...
Putko izvršio samoubojstvo vlastitog gospodarstva s predumišljajem!