1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Milijarder

Posts by Milijarder

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Milijarder
    • March 21, 2022 at 3:33 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from tin
    CijenaProdaja
    440,00 72
    443,00 10
    444,00 69
    445,00 150
    446,00 48
    447,00 119
    448,00 47
    449,00 80
    450,00 170
    451,00 318
    452,00 30
    453,00 39
    454,00 178
    455,00 173
    456,00 40
    457,00 15
    458,00 35
    459,00 15
    460,00 66
    461,00 15

Odjednom nestadoše oni silni nalozi od 100,200,300,700, i 900 komada....nije valjda da će se počet lupat po asku.

stvarno koje igrice na ovoj dionici... realno ovo bi trebala biti zvijezda burze što zbog free floata, što zbog trenutnih vozarina... ali takvo nam je TK, baš ovakvo kakva je ona. a evo sad vidim da je GOGL u plusu iako ima kejpove koji su u minusu. Mi smo no comment.

Realno, kada se maknu ovi sto-kaši, ask je prilično jadan! :) :S

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Milijarder
    • March 21, 2022 at 3:32 PM
    Quote from stipe_Cro

Evo počelo je, čak 2 dionice po asku :)

Veliki napredak, definitivno! :)

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • March 18, 2022 at 7:51 PM
    Quote from Moller

-podr

-atpl

+viro

+popodne odo' kupit makaruna

https://seebiz.eu/trzista/panika…stenine/272888/

Zar nećeš na burek? :)

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Milijarder
    • March 18, 2022 at 10:12 AM
    Quote from NaBiduAsku

uskoro i u našem gradu? Čika Schwab vas gleda https://www.jutarnji.hr/video/news/tuz…secera-15171759

Biti ćemo zdraviji bez šećera u krvi.

Putko misli na zdravlje svih, i nas i njih! :)

• DRY BULK

• Milijarder
    • March 18, 2022 at 9:42 AM
    Quote from Moller
    Quote from NaBiduAsku

glavno da se kraljica batrga na 430 kn... čeka se smak svijeta da padne 3x jače od stranih brodara.

imajte razumijevanja da ja kraljica malo umorna pred kraj tjedna, neka malo predahne preko vikenda

Jao si ga day-traderima! :)

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • March 17, 2022 at 6:01 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

-span

-podr

uranio na mali patak

Samo da ne bude Veliki petak😅

Vidim da kolegica Ivana i dalje dijeli dislike :)

To su oni dani u mjesecu! :)

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • March 16, 2022 at 4:47 PM
    Quote from Marin83
    Quote from D_artagnan

šta 2? pa koliko te provizija dođe samo za te 2? 10% prodaje?

Krivo sam upisa u nalog, prodao sve ostale još dvi...sad neka stoje:)

Neka budu ješka za novi ulaz! :)

• DRY BULK

• Milijarder
    • March 16, 2022 at 9:03 AM

Upravo odmaram oči na lijepo zelenim futuresima, jutros! :)

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • March 15, 2022 at 6:24 PM
    Quote from Mrcash
    Quote from Milijarder

Nije mogao sačekat, par dana da ode još gore!

Bravo za HR burekstitore! :)

10k kuna zarade u par dana nije burekstitor kategorija oprostite. Svaka zarada iznad 2k kuna spada u kategoriju merđostitora, bilo za kasko , bilo za registraciju. Molim ubuduće da pravilno koristimo terminologiju !

O.K. Ali je i dalje model razmišljanja Burekstitorski!

Zgabi i bježi! :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milijarder
    • March 15, 2022 at 6:16 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Milijarder

Ima narodna: Ne trčat pred rudu! :)

A kako će prodat 1000 komada nego u up trendu. Kad nešto raste prodaješ, kad pada kupuješ.

Ideš s manjim nalozima i popraviš prosjek.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milijarder
    • March 15, 2022 at 6:01 PM
    Quote from Mrcash

Mene danas izulo iz cipela ... prodao 1k komada po 97 , računam rat je , kad ono raketa Al ne ratna i to do 105 ... netko je na meni uzeo laganih milju eura ... stq ti je kockarska sreća

Ima narodna: Ne trčat pred rudu! :)

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • March 15, 2022 at 5:56 PM
    Quote from amerikanec

Prodao Adpl 500kom po 105kn

Kupljeno po 84kn🙂

Nije mogao sačekat, par dana da ode još gore!

Bravo za HR burekstitore! :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Milijarder
    • March 15, 2022 at 5:54 PM
    Quote from harpun

tužitelj DALEKOVOD d.d.,

protiv

tuženika PODRAVSKA BANKA

Jesu nas opljačkali, a love ko salate!

Živjela Republika Hrvatska!

Država najvećih svjetskih poštenjačina! :cursing:

• Kvaliteta života - selo vs grad

• Milijarder
    • March 15, 2022 at 5:49 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

u tome je sva bit i razlika, živjeti od svoga rada na selu ili uživati na selu od nekih drugih aktivnosti, vidim da ovdje dobar dio ( za koje vjerujem da ulaže na burzi, a ne da samo pišu po forumu) ipak preferira uživanje na selu, jer nisam primijetio da prodaju krumpir, mrkvu, luk, odojke, piliće............... nego dionice :)

tako se sigurno da, eno je Žumberak prazan i vrijeme je da ga krenemo naseljavati i pretvorimo u elitni ZBumberak ^^

Ja sam tamo sa 2 godine naslijedila vikendicu :)

Tako da se ne moze reci da tamo nema burzovnih mesetara😂

Kada će druženje Investitora sa foruma?

Mogle bi se razraditi i različite taktike? :) :S

Lokacija vidim ima, još malo volje! :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Milijarder
    • March 15, 2022 at 1:28 PM
    Quote from NaBiduAsku

kad stisne onda hebeš i ekologiju ^^ https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…cijene-15170452

dobiti će packu od čike Schwaba... taman smo krenuli rikavat.

He.eš ekologiju, čuvaj zdravlje! 8o

• Milijarder
    • March 15, 2022 at 12:08 PM
    Quote from Philidor
    Quote from Moller

ima tu puno razloga, jedan od njih je da u stanu neće držati motiku, ne mora zalijevati vrt, travnjak, ne mora imati kosilicu, trimer, crijevo za vodu, a s tim svim valja raditi, pored toga ne može držati koze, kokoške, zečeve u stanu na opće oduševljenje mnogih, nego uzme kakvog pasića, da ga može pokazivati na špici, kako je pametan, jer ga gazda nosi, kao da nema noge,

o obradi vrta i proizvodnji nema smisla ni pisati, nemaju u pedikerskim i salonima ljepote još u ponudi nokte za vrt

osim toga, vrlo je važno od čega vi na tom selu živite, jer mali je postotak onih koji novac za život na selu ostvaruju u drugim djelatnostima, pa da mogu lagodno živjeti od svoga rada

kolega toluen,

prema spomenutim mjestima, možemo sa sigurnošću procijeniti da ste obzirom na godine sigurno kandidat za život na selu, ali kako u to ukalupiti današnje milenijce, to ni Plenković ne uspijeva uz sve poticaje (malverzacije) za poljoprivredu i život na selu, zadnji kojega je uspio obraditi i privoljeti bio je bivši ministar Tolušić, što mislim da ipak niste vi obzirom na sličnost nicka i prezimena, ako slučajno i jeste, ne zamjeramo, uvjeti su bili odlični da to niste mogli odbiti ^^

Kakvo selo i zemljani radovi, nakon 50 sati + radnog tjedna i još ponekog vremena koje se utrosi na praćenje dionica, javnih dražbi i drugih prilika za investiranje, još mi samo fali da i taj reliquia reliquiarum slobodnog vremena utrosim na obrezivanje grmova i sadnju krumpira.

Nije život samo i isključivo rješavanje obaveza :)

Naravno tko voli nek izvoli, ali život na selu zasigurno traži osjetno više angažmana, ako si već prekrcan opterećenja, taj switch i nije tako romantičan i primamljiv...

Display More

U miru zelenila se bolje donose kvalitetne investicijske odluke, nego u buci i zagađenom zraku!

Gledam upravo u rascvjetale voćke, i mislim: sad ću bocnut ovu dionu, ova će na hlađenje, a ovu prodajem ako nađe kupca! :) :S

• Milijarder
    • March 15, 2022 at 11:45 AM
    Quote from toluen

Sve te stvari ovise o milijun faktora i podložne su promjenama. Zamislite kad jednom stasaju meta-klinci koji će ionako veći dio vremena provoditi u svijetu koji je nama nepojmljiv. Njima će tada biti svejedno gdje su fizički jer su u centru svijeta cijelo vrijeme. Meni osobno nikakav meta svijet ne može zamijeniti onaj prirodni iako sam i sam kao mlađi težio biti "tamo gdje se živi" . Prirodna stvar.

Sjeća li se još netko bivšeg centra ZG oko Zvečke, Kavkaza...itd - nekad su u 80-tim bile centar svijeta danas više nitko ni ne zna za njih. A danas mi je sama pomisao na odlazak u ZG makar i samo prolazak kroz njega - uh uh gnjavaža na 3 potenciju. Je ima grad nekih stvari koje samo grad ima, ali mislim da će s vremenom to više dobijati na turističkim vrijednostima s privremenim/ povremenim boravkom i na takvim mjestima, a manje za trajni boravak. A o troškovima života ne treba govoriti.

Ključna stvar je izvrsna infrastruktura tako da vam ništa nije predaleko. Pa i odlazak na more ili u planine/prirodu je jedan od takvih odlazaka tamo gdje možemo zadovoljiti neke trenutne potrebe za tim. A trajni boravak može biti negdje gdje stvari ipak još uvijek idu nekim smirenijim tokom.

Kolega potpisujem! :)

• Milijarder
    • March 15, 2022 at 11:40 AM
    Quote from toluen

NaBiduAsku - kao što kaže kolega Milijarder ovisi s koje strane granice od 30 godina se nalaziš.

Poslije 30-te hormoni polako nađu svoj put tamo gdje im je prirodno mjesto. Više manje. :)

Iako danas vrijede i neka druga pravila. Naime prije je dijete kad navrši 20 napuštalo dom, danas dijete kad navrši 50 - roditelji napuštaju dom. :D

Žena i ja već razmišljamo o dubljem ulasku u šumu, koliba i slično sa punim komforom, što dalje od .......

• Milijarder
    • March 15, 2022 at 11:20 AM
    Quote from Moller

selo je danas ostalo samo kao pojam, živi se približno jednako kao u gradu, nitko ništa ne proizvodi(osim krupnih OPG-a) svi kupuju u trg. centrima, gledaju serije, fejsaju, izlaze i ništa se ne isplati raditi, naručuju gotovu hranu kao u gradu, pored toga nemamo danas onakve obitelji, kakve su nekada postojale na selu, tako da je uvijek za sve članove postojao primjereni način privrjeđivanja, od djece koja su učestvovala u određenim poslovima do baka, koje su dobar dio aktivnosti u kući preuzimale na sebe, današnja obitelj je sasvim nešto drugo i može živjeti u 100tom selu kao Antun Tun, ali su isto kao on svatko na svoj čun, probajte djecu nagovoriti da se preselite na selo, pa tko prvi uspije, neka se odmah pohvali na forumu,

pored svega pozitivnog za odrasle osobe, selo danas nema one čari i svjetla velegrada na koje se mladi kupe, jer tamo nema ni motike ni životinjskog carstva, a pored toga tu je i puno drugih nedostataka, vrtići, škole, izvanškolske aktivnosti, sport, zabava...........

zato nam se i događa da sela stare, za stare je ok, za mlade nema šanse

Moji klinci kada odu u grad, imaju komentare u stilu: ajme kako smrdi, nema parkinga, tko tu može živjeti, vidi prljavštine, ajme koja gužva itd....

A ono glavno: bježimo doma! :)

• DRY BULK

• Milijarder
    • March 15, 2022 at 10:49 AM
    Quote from tin

https://www.braemarscreen.com/

Nazire li se to preokret na futuresima...vidjet će mo iza 11 sati.....

Mogući zaokret u pravo vrijeme! ;)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt