1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Milijarder

Posts by Milijarder

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Milijarder
    • April 12, 2022 at 9:48 PM
    Quote from D_artagnan

Ja sam to napravio u zadnje vrijeme 😅 pa osim OPTE i dosta drugog prebacio u brodare na godinu, dvije, nek se kvasa do daljnjega 😎🌞🤑

Ovo kvasanje bi uskoro moglo rezultirati velikim bubrenjem, možda već prije Velikog Petka.

Godišnjica uskrsnuća je zaista blizu, a i izvješće kuca na vrata! :)

• Birtija

• Milijarder
    • April 12, 2022 at 9:38 PM
    Quote from Yieldchaser
    Quote from bbkk0000

Kolegice renchi

Morate razumjeti što je bio komunizam i juga. Pa onda morate pratiti npr.prof.Jurčevića da razumijete koliko je novaca ukradeno u jugi, kako je kos i udba ifilrirala svoje direkotore u poduzeća jos 70 tih godina..pa ćete onda shvatiti tko stoji iza privatizacije.. znam dosta ljudi loji su kupili u privatizaciji poduzeća u kojima su tada radili za NOVCE posuđene,kredite… a Josip Bozanić bi ipak trebao progovoriti o grijesima struktura…ako je jedan velikan Hrvatse povijesti blaženik Alojzije Stepinac odbio onog cije ime neću niti napisati da se odvoji od Vatikana i to platio glavom vjerojatno kroz trovanje obda tko sam ja da sudjelujem ili prešutno i slaganjem sa neistinom.. ašto se tiče Talijana, povjeno Venecijom jedva čekam da se otvori javna rasprava o povjesti sa njima…bilo nedavno o Uskocima ,spominjali se i Senjski Uskoci kao napadali su njih…ali niti jednom nitko nije spomenuo da su oni npr posikli cijeli Velebit i ta drva odnjeli gdje? Tko ima je to dozvolio?

Ja tog tipa Jurčevića nikako ne mogu probaviti. Iz njega izbija toliko emocija. Frajer kad gostuje u nekoj emisiji, kad ga ponese, nitko nemre do riječi doć od njega. Nekako sam skeptičan da je on samo protiv komunizma, ne djeluje mi nepristran. Ne znam kako ga vide u drugim zemljama... Stari mu je bio u partizanima, to znam. Jurčeviću je svakako u mladosti bilo lakše nego brojnim Hrvatima koji vuku porijeklo iz tog kraja od kud je on.

Bojim se da iz njega izbija samo čisti ustašluk i mržnja prema svim ostalim skupinama!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Milijarder
    • April 12, 2022 at 5:28 PM
    Quote from Moller

na našem ringišpilu uobičajena vrtnja 10ak miliona kuna dnevno, neka se djeca raduju

Da se poveća na 20m, sve bi bilo drugačije.

Sa sjetom, se sjećam 2006-2008, kada se dnevno znalo zavrtiti 200-250m kuna.

Današnji day-traderi bi tražili beneficirani trade-staž, zbog prevelikog obujma posla! :) :S

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Milijarder
    • April 8, 2022 at 8:47 PM
    Quote from Chuck

Freight futures

Capesize up ~3%

Panamax up ~2%

Braemar se zeleni

https://www.braemarscreen.com/

DSX +5%

https://finance.yahoo.com/quotes/NMM,NM,…NK,GOGL/view/v1

Display More

Je li došlo vrijeme za crtače raketa? ;)

• AGROKOR

• Milijarder
    • April 8, 2022 at 8:22 PM
    Quote from Ledica

Ovo sa udjelom ruskih banaka u vlasništvu Fortenove je već presmiješno. Do početka rata u Ukrajini imali su 51,5% a otada samo pada i pada pa nas je Peruško prvo obavijestio da ipak nisu većinski vlasnici jer imaju 49%, nakon toga spominjalo se 44%, a upravo sada na Dnevniku HRT -a kažu da je prodano 40 % udjela u vlasništvu.

Serviraju nam postotke prema vlastitim potrebama, željama i nahođenju jer krajnji vlasnici su skriveni u tajnoj Zakladi u Nizozemskoj i istinitost iznesenih podataka gotovo je nemoguće provjeriti.

Borg mirno i sigurno jaše dalje bez ikakvih zastoja i prepreka.

Obično prezime na kraju, uvijek, govori mnogo, o osobnosti subjekta.

Pa onda što radi Peruško?

Peruško peruša male dioničare i velikog gazdu, bez iznimke! :/

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Milijarder
    • April 8, 2022 at 6:47 PM
    Quote from Milijarder

Anna iskipala 823 komada.

Ostalo joj još 3.327 kom.

Pratimo tijek iskipavanja! :)

Kolegice Ivana, je li to suza radosnica? :)

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Milijarder
    • April 8, 2022 at 5:23 PM
    Quote from diokidina

https://www.marinetraffic.com/hr/ais/details…essel:DUBROVNIK

Stigao jucer u Lenac.

Je li ga to glancaju za finale kupa? :)

• Razotkrivamo portfelje

• Milijarder
    • April 8, 2022 at 5:09 PM
    Quote from Ledica
    Quote from karlos

Moj portelj,

Što mislite o njemu, možda kakva sugestija, prijedlog ili sl. ?

Zadnje sam dokupljivao ADRS2 i kupio ERNT (onaj pad kad je rat počeo)...

Odličan portfelj, do idealnog fali još pokoji čisti turist.

A nešto brodskog lima?

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Milijarder
    • April 8, 2022 at 8:37 AM
    Quote from zlocesti

https://www.zerohedge.com/geopolitical/c…man-rights-body

https://www.zerohedge.com/markets/canada…ial-real-estate

UK je izašla iz EU.

B. Gates je unazad nekog vremena najveći zemljoposjednik obradivog zemljišta u USA

Nafta se plaća i drugim valutama izuzev petrodolara

Svijet se mijenja. Sve se preslaguje.

A mene stvarno postaje frka.

Al' univerzalno je ljudski da se čovjek boji nepoznatog :/

Display More

Kolegice, nadam se da se ne bojiš i toga da ćeš se bojati! :) :/

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Milijarder
    • April 7, 2022 at 6:35 PM

Anna iskipala 823 komada.

Ostalo joj još 3.327 kom.

Pratimo tijek iskipavanja! :)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Milijarder
    • April 6, 2022 at 1:01 PM
    Quote from Manu

Novi ministar živi svoj hrvatski san. Do sada nije bio izložen javnosti a Plenki ga je iznenada izbacio u prvi plan. Čvrsto vjerujem da je učinio pogrešan potez koji će naštetiti obojici.

Svaka sličnost sa kupovinom Agrokorovih obveznica Knightheada nije slučajna.

https://www.index.hr/mobile/clanak.…ijesti_ostalo_m

PS

Lik puca od love a ni kune nije uložio na zse. To puno govori o zse ali i o njemu. Igra samo na sigurno na granici zakonitosti a čini mi se da tu granicu često voli i prijeći.

Ovo mu nije trebalo u životu. :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Milijarder
    • April 4, 2022 at 1:23 PM

Da nema ovih 100-tica i 25-tica, gotovo da ne bi bilo niti prodaje. :)

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Milijarder
    • April 3, 2022 at 9:13 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from bbkk0000

Jedino su se tako mogli oduprijeti zapadnoj hegemoniji koja kroz osmišljenr ekonomske sustave pljacka i otima ,kroz društveni inženjering mjenja biološke činjenice,kroz duhovni inzenjering rusi sve povijesne,svjetonazorske I intelektualne stecevine

Genijalno, znaci bolje da sacica ljudi ima gro bogatstva nego da bilo tko u rusiji ima priliku ukoliko zeli bude suvlasnik neke kompanije, samo zato sto kapitalizam nije OK 🙈🙈 svasta necu procitati.

Naravno da kapitalizam ima poprilicno nedostataka, ali bas zato treba ici napreijed i ispravljati sve te nedostatke, od toga da esencijalne industrije i grane treba drzati pod jacim drzavnim nadzorom, tipa nafta, struja, plin… imati ciste i jasne knjige dionicara, gdje se trenutno moze vidjeti tko je u vlasnistvu i suvlasnistvu preko xyz firmi, fondova, da se automatizmom zna kojim kapitalom i insajderskim informacijama je dosao do tih pozicija…. Sankcionirati kriminalne radnje, tipa dlkv, agrokor…. Pa nadalje..

U kapitalizmu je novac jedini Bog, društvo i čovjek u njemu su samo sredstvo.

Neka netko pronađe samo jednu pozitivnu stvar u tom sustavu. :/

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • April 1, 2022 at 9:58 PM
    Quote from zlocesti

Toalet papir.

https://www.poslovni.hr/hrvatska/toale…stasice-4331516

Sahraniti će me ko' faraona. Punu zlata, tjestenine, graha, toalet papira :S

I što sad..... da tražim nekog blage naravi sa punom škrinjom mesa, za ugodan suživot :/

Ponude na p.p.

Možda sa punim portfeljem brodara? ;)

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Milijarder
    • April 1, 2022 at 9:50 AM
    Quote from Mrcash

tko ne vidi da je ovo muljaza, taj je ili slijep , ili maluman ili je predugo bio u optimi čekajući 15 kuna ....

Kolega može malo pojašnjenje? :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Milijarder
    • March 31, 2022 at 10:14 PM
    Quote from Vule

Tko ce fasovati kad putin zavrne plin, naravno osim obicnih ljudi koji su ionako je... ježa

Nitko, ljudi će se više stiskati, i biti će više djece, kao u stara dobra vremena! :)

• Birtija

• Milijarder
    • March 31, 2022 at 10:11 PM
    Quote from Moller
    Quote from Yieldchaser

Kakav gad...i ta njegova...

sretan je što nije u Titinoj postrojbi :)

Omladina ne zna, da bi letjela glava, da je to učinio u partizanima! :)

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Milijarder
    • March 31, 2022 at 9:41 PM
    Quote from pod_zidom

Možda sam lud što reagiram i znam da neće biti prihvaćeno s oduševljenjem, ali moram napisati:

firmu vodi reaktivirani penzioner, instalirala ga politika, dok je bio radno aktivan harao je po državnim firmama. Firma već godinama prolazi neuspješne dokapitalizacije i uspješna smanjenja temeljnog kapitala.

Vozarine rastu, dobro vođene brodarske kompanije zarađuju ali to ne znači da će i ova. Ne razumijem nikako otkud toliki optimizam.

Svi bi trebali znati da se sprema iduća dokapitalizacija i preuzimanje od politički određenog kupca.

Neću kupovati i ne drukam, samo upozoravam neupućene. Ovo je neki dan vrijedilo 8 kn, ne vidim niti jedan razlog da se danas plaća ovoliko.

Svaka čast, ti imaš toliko vremena da se baviš i stvarima koje te uopće ne zanimaju! :)

• Birtija

• Milijarder
    • March 31, 2022 at 3:46 PM
    Quote from Moller
    Quote from Milijarder

Je, ali takav auto možeš sam popravit

je, je, baš su se mnogi poželjeli takvih što smo ih sami popravljali, valja onda pronaći i stare časopise Sam svoj majstor

Sada nikom ne trebaju, ali ako zagusti, neće biti otvorenih auto-servisa, nego samo otvorenih jama! :/

• Birtija

• Milijarder
    • March 31, 2022 at 3:10 PM
    Quote from Kadisibil91
    Quote from SOUR

Lada odlučila izbaciti elektroniku iz svojih automobila.

Vodstvo najvećeg među njima, Avtovaza, koji je inače u dvotrećinskom vlasništvu Renaulta, domislilo se minimalističke ideje kako bi ubrzali i povećali proizvodnju. Vratit će se desetljeća unazad i svoja tri najpopularnija automobila, Ladu Nivu, Grantu i Vestu (Granta i Vesta su ruski „narodni“ automobili, s kombinirano 220 tisuća primjerka, dva najprodavanija modela u Rusiji), proizvodit će bez čipova, samo s nužnom elektronikom.

Objavio Novilist.hr

https://www.novilist.hr/ostalo/auto-moto/povratak-u-proslost-lada-odlucila-izbaciti-elektroniku-iz-svojih-automobila/?utm_source=Linker.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=razmjena%2bprometa

Dobro da nije paljenje na kurblu.Evo blagostanje Rusije se se već očituje.Bravo Putin, S.Korea još malo pa dostižna.

Je, ali takav auto možeš sam popravit, za razliku od digitalnih, na kojima možeš izvesti samo dvije radnje:

doliti Ad Blue i doliti tekućinu za pranje stakla (pazite: ima zimska i ljetna :)),

o, pardon ima i treća radnja sastoji se od čekanja, pomoći na cesti! :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt