Display MoreDisplay MorePrvo cestitam na uspjesnoj kupnji.
Drugo, malo mi je uvijek cudno kada ekipa dodje na dionicki forum pa nam objasni da treba ulagati u nekretnine, a ne u dionice.
Ulaganje u pravu nekretninu u pravo vrijeme je dobra investicija. To ne znaci da je ulaganje u bilo koju nekretninu dobra investicija kako misli prosjecan Hrvat.
Ulaganje u trenutno precijenjene nekretnine mi se ne cini kao najbolji savjet, ali svakome svoje.
Mislim da se na ZSE moze zaraditi. Oni koji stalno gube lijece frustracije. To je tako uvijek i u svemu.
Ja mislim da se iz svojih gubitaka moze puno nauciti.
Ulaganje u nekretninu mi je je ok, ako ćeš je kasnije preprodat za 20-30% veću cijenu...ali kupovat nekretninu, da bi je rentao mi nije nešto logično...puno mi je draže držat keš na računu i ulaganje u dionice ili neke druge finan. instrumente.
Igrom slučaja sam nasljedstvom, štednjom I ulaganjem skupio pozamašnu svotu kapitala i znaš što mi svi kažu, ili napravi kuću ili kupi stan...a ja si mislim, ajmo mi to poduplat, pa ćemo onda razmišljati o gradnji nove kuće.
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji skupe neku svotu kapitala i onda odma u stan ili kuću...a od čega ćeš živit??? U suštini ovde se radi o razlici u pogledu kako ste dolazi do novca radnik ili "kapitalist".
Potpisujem Kolega!