Nije skriveni, izronio je maloprije.
Sad se ceka prodavatelj da poklopi.
I to je bilo to.
Nastavak slijedi...
Nije skriveni, izronio je maloprije.
Sad se ceka prodavatelj da poklopi.
I to je bilo to.
Nastavak slijedi...
Kolega, iznenadili biste se...
Zapravo je trejd na stecajusama, ako imas "osecaj za feeling" kad treba uci i izaci puno bolja taktika od fundamentalnog investiranja. Manje se brines, a bolje zaradjujes.
Ja recimo nisam takav, ali primjecujem da to tako jest.
Cilj je da se od bureka napravi burek i jogurt, a ne ljepotica od zabe.
A jel? 25 tisuca na bidu? Nisam to vidio.
U tom slucaju uskoro cemo imati novo ime u top10. Mozda neki skrbnicki, hehe.
Onda se sad pokusavaju dogovoriti da li ce biti po 205, 210 ili sto vec. Ali tu negdje je to.
Mozda i IB procjenjuje da bi sinergija s jos nekim jacim imenom bila dobra za dionicu.
Svatko ima svoj horizont i svoje planove.
U narednom periodu, od mjesec dva do kraja iduce godine, najvaznija stvar su vozarine. One ce ili oporaviti ili potopiti sve brodare rasutog tereta, ne samo ovog.
Iako, da, bilo bi zanimljivo vidjeti tko je kupac ovih 5000 komada, kao i onih prije na 210.
Jel netko gledao knjige unazad mjesec dva?
Znaci maratonac ipak jase dalje!
Pocasni krug trcimo skupa u neka bolja vremena na mnogo visim razinama.
Dividenda ako je i bude ce vjerovatno biti manja, protuprijedlog i sl. Jer ne vjerujem da ce se ici u tolike investicije samo na kreditima.
Ja recimo racunam s tim da je ta prica s koronom realno kifla. Bit ce zezancije oko toga, maske, samoizolacije itd., ali nece se vise ici u lockdown jer je to nemoguce, ma da su tisuce novozarazenih na dan. Kako kod nas tako i vani. Svima je jasno da to nije ono sto smo se bojali da jest. Ne ubija toliko.
I onda samim time, kad ekipa vidi da je to to, uz najavu cjepiva na proljece, ocekujem da ovo eksplodira jer stvarno em krece iz niske baze em ce stvarno krenuti investicije na sve strane da se pokrenu ekonomije. A koje ce trebati dry bulk.
Mozda sam fulao, ok, nema frke.
Ali to je moja procjena i stavio sam pare na nju. Ne moze postenije.
Ali doci ce on opet, nema dileme.
Pa ipak je on maratonac.
Samo je bitno da procijeni da je situacija sazrela. Lukav je to covo.
Manipulirati se moze kod niske likvidnosti i u nekim granicnim situacijama kao sto je recimo ova, kad se ne zna bas zasigurno koji ce utjecaji prevladati u narednom periodu.
Ali kad se situacija rascisti, ovako ili onako, lavina krene, up or down. I onda nema manipuliranja.
Nisam siguran da je dogovorena. Već smo imali ovakve naloge na bidu u zadnjim minutama, al dosad se nitko nije sasuo po tom bidu. Danas je.
Kolega maratonac, zvučite mi kao da ste prodali u zadnjim minutama danas
Maratonac otrcao pocasni krug!
Ha ha...ja po 213kn i 212kn...i jucer po 218kn i 221kn...
Lijepo me nakitilo...
Znači ja se sa vama dvojicom nadbidavam
Tako izgleda!
Predobro....
https://www.hellenicshippingnews.com/china-facing-h…-more-from-u-s/
https://www.treehugger.com/corn-planting-…-seasons-809309
Kad se pogledaju brojevi izvjesno je da s americkom sezonom kukuruza te obvezom iz sporazuma, ali i zeljom za kupovinom zbog kineskih visokih domacih cijena, slijedi eksplozija panamaxa najesen.
+ Atpl po 213.
Svakim danom smo sve blize pozitivnom kvartalu.
Sad jos malo hladjenja BDI, a onda jesenski zalet preko 2000.
Tocno. Nisu uzeli za svibanj.
A sto se tice obrazlozenja, nema se sto, GS glasa i to je to, nitko nista ne obrazlaze. Jedini ako netko stavi na tu tocku protuprijedlog, npr. manji ili veci iznos, onda treba obrazloziti protuprijedlog.
Tada se po svemu glasa.
Nemaju potpore veze, nisu bike uvjetovane nicim. Bar ne one za prva dva mjeseca. Ali je pitanje kako ce GS glasati.
Bas mi je drago da se kolega Mitkko naljutio na mene.
To znaci da me ozbiljno shvatio. Valjda.
Ma gle, kod nas je najveci problem nelikvidnost. Kad imas likvidnost onda i sama TA koja pociva na zakonu velikih brojeva ima smisla.
Eto. Cisto toliko. Hvala i cujemo se!!
Kolega Mitkko, jel moze update Atpl?
Izdogadjalo se stvari u medjuvremenu...
Oni sto kritiziraju Rusiju zbog nedovoljnog ispitivanja bi ipak trebali znati da njihovi znanstvenici nisu lajbeki, a vjerovatno su i zdipili nesto sa Zapada pa to ubrzali i usavrsili, tako da tu nema zime. S druge strane, ako vec smatraju da je bolest teska i stvara velike probleme zar ne bi brzina uvodjenja u populaciju, barem djelomicno, pa da se onda kroz to vidi kako to ide, trebala imati prednost pred velikim ispitivanjima? Jer ako se ne slazu s tim onda bi trebali priznati da bolest nije dovoljno teska da opravdano uzrokuje ovakve disrupcije. Naprosto doticni ne mogu biti u pravu i ovdje i ondje. Prica da je bolest teska toliko da moramo sve zatvarati, ali mi usprkos tome moramo inzistirati na dugotrajnim ispitivanjima je naprosto kujac.