1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. kupoprodajnik

Posts by kupoprodajnik

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• kupoprodajnik
    • September 9, 2020 at 9:23 PM

Jasno je zasto se ne smije uvesti financijski odgoj u skole. Jer bi neko dijete moglo pitati, a zasto HR fondovi ulazu u obveznice RH po 1% prinosa umjesto u americke dionice s prosjekom 25-30% na razini 10 godina.

Da, stvarno, zasto ne dumpaju jedno 40-50 mlrd kn obveznica vani i krenu s americkim i nasim dionicama?

• CORONA virus

• kupoprodajnik
    • September 9, 2020 at 8:52 PM

Napraviti lockdown, zatvarati skole i vrtice, bolnice, kafice, frizeraje i sve ostalo zbog atipicne prehlade moze samo Komunisticka partija Kine potpuni tukci u drugim zemljama. Koji nisu shvatili da su Kinezi sve pozatvarali jer su procijenili da im je manji rizik za njihovu diktaturu da izgube nesto GDP-a, a pokazu silnu vlast nego da im eventualno zbog panike stvar izmakne kontroli. Pa su pricali o sjajnoj wuhanskoj karanteni. Kakvi lajbeki.

• PVCM (Pevex)

• kupoprodajnik
    • September 9, 2020 at 12:50 PM
    Quote from jack_zg
    Quote from kupoprodajnik

Predsjednik uprave.

U nekom nedavnom interview-u je rekao da je on osobno za burzu, ali da su neki drugi za d.o.o.

I najavio je da ce se to pitanje rjesavati na glavnoj skupstini slijedece godine.

Zašto u 12. mjesecu 2017. nije bio osobno za burzu ? :)

Hahahaha...

Pa trebalo je prikupiti, eh.

Sad je drukcije.

• PVCM (Pevex)

• kupoprodajnik
    • September 9, 2020 at 10:22 AM

Predsjednik uprave.

U nekom nedavnom interview-u je rekao da je on osobno za burzu, ali da su neki drugi za d.o.o.

I najavio je da ce se to pitanje rjesavati na glavnoj skupstini slijedece godine.

• PVCM (Pevex)

• kupoprodajnik
    • September 7, 2020 at 11:18 PM

Kad bude. Nekako mi se cini da je to vec pitanje rijeseno. Sam PU je rekao da ce se o tome pricati iduce godine.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• kupoprodajnik
    • September 7, 2020 at 7:22 PM

Zamislite sav jad i bijedu nase burze kad najjaca dionica nije uopce na burzi.

• PVCM (Pevex)

• kupoprodajnik
    • September 7, 2020 at 7:21 PM

Na burzi bi vrijedilo izmedju 10 i 15 puta zadnje cijene prije delista. Ako bi izasli slijedece godine ili 2022.

Trebalo je docekati ovaj trenutak...

Naprosto tesko ponovljivo.

• PVCM (Pevex)

• kupoprodajnik
    • September 7, 2020 at 1:46 PM

To je firma. Sve ostalo je prevara.

Jedino jos Lenac odgovara opisu.

Kad pocnu davati divku to je to.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• kupoprodajnik
    • August 31, 2020 at 8:44 PM

Cisto izivljavanje nad ljudima zato jer mogu. A osim toga, ni kompanija se nije bas najbolje ponijela prema ljudima. Nadoknadjuju gubitke iz korone pa sad gule do kraja. Grozota.

• kupoprodajnik
    • August 31, 2020 at 7:53 PM

Singapurske vlasti. Nema se sto reci.

• PVCM (Pevex)

• kupoprodajnik
    • August 31, 2020 at 7:39 PM

Ako i ove godine podijele divku ja pocinjem razmisljati o mirovini...

• Prodaja preko internet oglasnika

• kupoprodajnik
    • August 29, 2020 at 6:02 PM

Sigurno prevara.

Moja zena je prodavala djecja kolica pa joj se javila neka strankinja s istom forom: posaljes joj podatke, a ona tebi da neku shipping adresu u Njemackoj, ali ona zapravo tamo ne zivi jer je iz Amerike, tj. to nije njena adresa itd.

Kad sam ju pitao da mi posalje scan pasosa da vidim o kome se radi i da li se mozemo vidjeti na Skype video call odmah se prestala javljati. Probaj ovo. Ako to odbiju sigurno je prevara.

• kupoprodajnik
    • August 29, 2020 at 12:11 AM

Bitno je samo da se iduce godine pomakne potraznja naspram ponude za 5%, sto hoce, jer oporavak ide, a orderbook je ispraznjen.

Tada ni 4 znamenke nisu nemoguce.

I zato uopce ne vjerujem u slucajnosti kod ovih vlasnickih preslagivanja.

• kupoprodajnik
    • August 27, 2020 at 5:07 PM

Nacelno i u pravilu je tako.

No ostaje vidjeti o cemu se radi.

Misljenja sam da se tu radi o rebalansu portfelja. Ako je imao ovo i Rivp te jos mozda nesto tu se u privatnom portfelju desilo ozbiljno topljenje kapitala od NG do danas. Tako da je vjerovatno nesto povezano s tim.

• kupoprodajnik
    • August 27, 2020 at 4:38 PM

To se mora vidjeti gdje je zavrsilo.

• kupoprodajnik
    • August 25, 2020 at 9:59 PM
    Quote from Cold

Nove TC vozarine, sve u porastu skoro

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

To je najbitnije.

Ocekuje se znaci vrucih narednih 6 mjeseci.

• Što smo danas tržili

• kupoprodajnik
    • August 25, 2020 at 6:51 PM
    Quote from Sinner99

-14000 atpl, ostalo jos sitno

Vi ste prodavatelj 14 tisuca kom Atpl?

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• kupoprodajnik
    • August 25, 2020 at 6:51 PM

Apsolutno. Djura je zakon!

Barem za to.

• kupoprodajnik
    • August 25, 2020 at 6:08 PM

To je naravno notorna glupost jer nitko ne moze zaraditi tolike novce.

A jos usput i predstavlja prepreku ulaganju. Preneseni gubitak se ne rjesava dokapom i to znaci da tko god bi ulozio novce moze isplatiti dividendu dokle god ne ispliva iz prenesenog gubitka.

Nista, ide se ili prema stecaju ili ce drzava pritiskati NB da pristane na ovo na kraju.

• kupoprodajnik
    • August 25, 2020 at 5:44 PM
    Quote from buMBum

Iskreno se nadam da je naše pisanje na ovoj temi bar unekoj mjeri doprinijelo donošenju današnje odluke. Prijedlog g. Bakića je u skladu sa mojim razmišljanjem i razumijevanjem trenutne situacije!

Zahvaljujem svima koji pozdravljaju donesenu I odluku i koji su me zadnjih mjeseci podržavali u tome da spriječimo još jednu otimačinu u iznosu od 200 mio !

Nadam se da cete svi zaraditi i zao mi ke sto nisam uletio oo 1.50 nekidan!

Ali ovdje se po pitanju nepristajanja NB primarno o radi o tome da se ne zeli pristati na razvodnjenje kroz skupstinu, iako je svima jasno da je kapital sprzen i da ga nista ne moze vratiti.

Poruka je: ako me hocete spaliti onda terajte u stecaj pa radite kroz stecaj sto god hocete.

A to politici ne odgovara. Ne smije nakon svih Uljanika i njasra jos i tamo biti rijec "STECAJ". Jer stecajni prvo mora podijeliti otkaze. A dok se to zavrti evo ti lokalnih izbora. Uvijek je ljepse nekakvo restrukturiranje, briga za radna mjesta itd.

I zato ce naredni period biti zanimljiv.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt