Joj kak ste vi pametni...
A sigurno kuzite i kontekst.
Joj kak ste vi pametni...
A sigurno kuzite i kontekst.
Kako god da bilo uskoro ce poceti novinarska raspitivanja, a bit ce i kraj natjecaja. Neka pinka ce biti. A sad koliko... Bumo vidjeli.
Isto tako mozete objaviti i potpuno oporavak kineskih dionica od izbijanja virusa tamo.
To sto vi radite nije oprez nego uletavanje i izletavanje iz dionica ko muha bez glave temeljem dnevnih vijesti, na svaki susanj, s totalnim kopernikanskim obratima unutar 24 ili 48 sati. To nije cak ni trejdanje. Trejdanje ipak zahtijeva sistematicnost, analiticnost, tajming, strpljenje... Ovo sto vi radite je cista eraticnost i nabacivanje brojevima, cisti spam, zapravo. A to sto ste u plusu zbog Tpng... Pa cujte, i corava kokos napikne zrno.
Npr. nekidan sam iskrcao 6 znamenki za PKD. Za 2019. Ne bih to uspio da sam letao unutra van kao vi.
Neo, prestrasni ste. Takve promjene misljenja, vratolomije, stvarno strava... Recite gdje nabavljate to sto pusite.
....pa čovjek govori da nisu realna visoka očekivanja koja se spominju...a spominjalo se 16,18 i 20 kn...to sigurno nije realno...inače od te njegove izjave cijena na burzi pal 25 %.....nisam stručnjak i analitičar ali ne vjerujem da će ići ispod jednogodišnjeg prometa koji ima OPTE...dakle ispod 550 000 000 kn...po meni to je minimum....
Tip govori da je sadasnja cijena na burzi nerealno previsoka. Znaci po njemu bi trebala biti 2-3, mozda 4 kn max. Tako nesto izjaviti... To moras biti ili debelo placen ili zestoko retardiran.
a ne znam što više misliti o svemu, ovako nešto izjavljivati... ako ne bude u pravu ovo je za zatvor.
Ja se sve nekako bojim da Đuro ne bi ispao da je jedini glas razuma u cijeloj ovoj histeriji i nabacivanju ciframa.
Onda lijepo ruku pod ruku s njim i podijelite si celiju. Tip je kriminalac, placenik i treba ga poslati na Goli otok da tuca kamenje na przioni.
Lubura se diskcalificirao skroz. Totalni pajac.
Cijena kroz ebitda. Znaci za sve u djuture, firma s dugom kakav jest.
Kolega je natuknuo dobru stvar s pitanjem novca za isplatu ostalih. Da, ovdje ce se traziti jamstvo isplate svih po ponudjenoj cijeni za udjele HT-a i Zabe. Ali inace je doista moguce da netko stjecanjem na trzistu dodje u obvezu i ne moze ju ispuniti. Imali smo slucaj Belja i cika Tokija.
Moze! Nekakvo loziste na Jarunu, rostilj i odbojka...
Ovo je dionica na uredjenom trzistu.
Stjecanje 25% povlaci obvezu javne ponude po najvisoj cijeni stjecanja do tada i isplatu razlike retroaktivno svima ako u godinu dana od preuzimanja bude dodatno stjecao po vecoj cijeni.
Da, aktivira se obveza i obveza ce se izvrsiti jer se mora, a takodjer, iskreno sumnjam da bi oni htjeli da im se mali dionicari motaju pod nogama.
Ide minimum x 2 na sadasnju cijenu, a po svoj prilici i koja kuna vise.
Kolega, prodat ce se jer tako Zaba hoce, lovu i van. A i HT-u ne pase da umjesto njega to kasnine prodaje netko drugi, a ne oni sami. Ide to...
Slobodane, to je hipotetski slucaj koji se nece desiti. Prvo i osnovno, ne moze se ni od koga traziti da proda za manju cijenu, vec samo ako su ponude potpuno iste prednost ima treci. Drugo, ni A1 ni treci nisu u monopolskoj koncentraciji, samo HT jest. Znaci argument o narusavanju trzisnog natjecanja pada potpuno.
Nema majci, sad se ljuti boj bije, morat ce skrta austrijska dama zavuci ruku malo dublje u dzep, pa makar ju kobra tamo ujela.
Kako ce se tek glupo osjecati kad izadje da je najvisa ponuda tipa 15 kn ili tako nesto.
A mora biti. 8 ebitda ne gine, nema majci. Jos se nije taj rodio koji je manje od toliko platio.
Znaci generalno izuvanje je bilo jucer, a sad mozemo prema 7 kn i up. Uskoro ce poceti brojanje novca koji treba doci, a ni jaci ne ostaju imuni na to.
Sasvim moguce. Cak vjerovatno.
Ali Buzin je nazvao....
Ovdje izgleda postoji strah da nece biti ponuda i da ce papiri u ruci postati suhi zrak bez ikakve vrijednosti. Da li je ta bojazan opravdana? Legitimno je pitanje. Bez ikakve sumnje.
Po meni: ne.
Jer ovdje se ipak radi o zadnjem znacajnom komadu trzista koji svim takmacima nesto znaci u daljnjem poslovanju. Takodjer, kad bi ispalo da nema ponuda, da to nikome nista ne vrijedi, onda bi se postavilo pitanje uopce zivotnosti i svrhe cijele price, Aztn, prodaja itd. Cemu to sve ako je bas toliko nevazno da nema nijedna ponuda?!??
Znaci ipak ne bi to bas tako bilo. Nema logike.
https://tradingeconomics.com/stocks
Strahota. Kod njih je dovoljno da je business as usual da sve raste ko mutavo. A kod nas je doslo do 2050 i da nije bilo coronavirusa srusila bi ga konvencija adezeja u Vrgorcu.