Svaka cast svima koji voze Dalekovode i slicno, ali ja to ne mogu ni stapom dirati. Naprosto vjera mi zabranjuje.
Ono, ne mogu pa ne mogu...
Svaka cast svima koji voze Dalekovode i slicno, ali ja to ne mogu ni stapom dirati. Naprosto vjera mi zabranjuje.
Ono, ne mogu pa ne mogu...
Bilo je vec najava "tsunamija poslova", za kolege koji se sjecaju. I vidjeli smo kako je to zavrsilo.
Kolega Neo, kupujte i prodavajte, pisite i risite, nema frke, ali malo smanjite kolicinu jer ovo je vec poprilican spam. Vrte i drugi ljudi trejdove, i to neki sasvim uspjesno, pa ipak ne spamaju toliko. Ono, NHF, stvarno, smirite se malo...
Display MoreJa mislim da si malo preoptimistican.
Top je 3-4 kn. Da nema toliko sljedbenika sekte cijena bi vec bila toliko.
Vrijeme curi a ponuda za opte nema.
Minusi se stvaraju i cijena polagano pada.
Dobra vijest je da cijena pada polagano. Losa sce stici uskoro...
izgleda ni jedan, čini mi se da uopće ne mislite na istu dionicu
Tocno!
Ja sam pricao o Valamaru, a mali djordjinjo je pricao o Optimi.
To je zato jer mi je admin preselio post iz Rivp u ovu svastaru.
Ja vam kazem, 6-7 kn tops.
Da se ne forsira kupnja to bio vec bilo tako.
Ova sezona je nula, a za iducu cemo tek vidjeti, ali ono sto se vise manje sigurno moze reci je da nece biti vise od 20-30% one iz 2019. Tek 2023 se mooooozda moze ocekivati povratak na staro.
Slicno kao i s GDP-om iz 2019.
Koji dio nije jasan?
Pravo pitanje glasi: postoji li ta kupovna snaga da podigne Crobex na 1700 i preko toga? I zasto bi to uopce cinila? Zbog sjajnih rezultata? Rasta GDP-a? Odlicne sezone? Silnih milijardi eura likvidnosti upumpanih od ne znam koga? Kuzite?
Odgovor na ta pitanja indicira smjer u narednom periodu.
Kriza vec traje. Prihodi svih biznisa su manji nego prije, turizma blizu nule, a budzet u dugovima i deficitu. Tako da se zapravo samo ceka formiranje nove vlasti koja ce morati ozbiljno krenuti s potezima da se stvari dovedu u red. Bez toga nece biti novca od kreditora. Novac iz EU nece biti dosta.
Nema nikakve sanse za drasticnim mjerama tipa zatvaranje ekonomije. Preskupo je i love za to vise nema. To je rekao i Horvat nekidan. Bolest nije dovoljno smrtonosna da bi se silnim milionima placalo produljenje zivota 84-godisnjaka za nekoliko mjeseci. Cijeli svijet se otvara bez obzira na rast pandemije.
A da nije vrijeme za turiste, autoindustriju itd. to se slazem.
Lockdown je bio zlocin. Unistili 10 milijardi eura da bi odgodili neminovno za 2 mjeseca. Sad i svi dusebriznici vide da je tako.
Jedan mudar covjek kojeg jako dobro poznajem rekao je da se mnogo vise treba bojati straha od korone nego korone same. I pokazuje se da je bio apsolutno u pravu. Politicari su glumatajuci politicku korektnost spremni ubiti mnogo vise ljudi kroz nedostatak medicinske skrbi za sve druge bolesti nego sto bi korona ubila da ju pustis da slobodno ide. Naprosto 1000 umrih od korone je medijski uzas, a 10 tisuca umrlih od prekasno dijagnosticiranog raka umre u tisini i ne smetaju puno.
Krece drugi pandemijski val, zatvaranje vise nije opcija i neka ide sve dovraga. Na kraju se pokazalo da je lockdown bio potpuni promasaj. Samo je za par mjeseci odgodio neminovno. Face to face with coronavirus. Svedsko rjesenje. Imunitet krda. Kraj price.
Ma dajte molim vas pa tip je prosuo toliko gluposti i kontradiktornih izjava i prognoza da nema nacina da nesto nije predvidio. Nevjerovatan slucaj. Tu su neki ozbiljni problemi s potrebom za paznjom u pitanju.
Mora se pustiti korone dovoljno malo da se ne isprepada turiste, a dovoljno mnogo da se uvedu epidemioloske mjere za izbore, razmaci na biralistima, beskonacni redovi na srpanjskom suncu i na taj nacin sto je moguce vise smanji izlaznost u velikim gradovima. Stranacka vojska ce odglasati i to je to, legalna prevara i pobjeda Sigurnjaka. Prozirno do bola.
Sta vise za..bavaju taj napaceni dionicarski narod??!? Neka pljunu 15 naku i gotovo!!
A kako bi bilo mamicu im kalajsanu svima da se konacno svi pocnu baviti svojim poslom? U tisini, normalno, kao svi drugi ljudi? Sto novozarazenih? Ok, super. S njima u ambulantu, bolnicu, doma, whatever, ali zasto ja o tome moram citati u novinama? Zar je to vijest? Radite svoj posao, lijecite ljude i sutite.
Nikako mi nije bilo jasno zašto opet kod nas pada, a to nama zakuhao Hrvoje Požar sa 4 zaražena.
Vani i dalje sve raste, a kod nas se obnavljaju stari strahovi. Koliko vidim ljudi zaboravili da Korona
uopće i postoji, pa sada opet po novinama, slično kao i potres od 3.1 jučer.
P.S. Ne bi se čudio da je i ovaj nagli rast broja zarađenih sa 1 na 6 još jedan predizborni trik, jer HDZ
gubi popularnost koju je stekao sa stožerom protiv Korone, pa treba ljudima obnoviti sjećanje...
I meni se nekako cini da bi moglo biti tako.
Cekanovic Telekom d.d.
Ovdje je zavladao totalni gecrk.
Is..njalo se sto se imalo za reci, svi su ostali bez ideje sto vise uopce reci ili uciniti.
Kraj.
Tko plati vise taj nosi.
Svatko ima svoju racunicu.
Da, tezak burek prica.
Mozda je upravo jos jedna jako losa sezona ono sto nam treba da se konacno maknemo od oslanjanja na turizam.
To treba biti sporedna dopunska djelatnost, a ne okosnica nase ekonomije.