Grob, jedino šta je raslo su obveze.
Pad dobiti i prihoda. Nastavlja se negativni trend iz Q422 ili nešto opet kemijaju.
Grob, jedino šta je raslo su obveze.
Pad dobiti i prihoda. Nastavlja se negativni trend iz Q422 ili nešto opet kemijaju.
Di je onaj lik diokidina. Ako napišete nešto loše na temi VLEN, prati vas mjesecima kroz 27 tema i lupa palac dolje 🤣
Uglavnom isti prodavač kao i prije nekoliko dana. Ako mu je dobar izlaz na 112-115, onda mu je i na >120
Treba pričekati par dana pa pogledati u SKDD ali poprilično sam siguran.
Izvješće sve u svemu dobro. Jako dobro.
Ne razumijem ove kmečavce koji usmjeravaju na loše poslovanje. Dajte se priberite
Evo, izjednačila se cijena SPAN-a i ATPL (58,60€)
Baš će biti lijepo vidjet ih za godinu dana
Šta mislite, koja bi od tih dionica mogla postići višu cijenu za godinu dana?
S jedne strane akvizicija i širenje.
Sa druge pad vozarina i USD. Sumnjive podjele stanova. Isisavanje dobiti.
Nije baš neka nedoumica.
Nemam nijednu dionicu pa me iskreno zaboli ku*ac.
Dividenda 2.35 EUR!
Iz zadržane dobiti. Dakle neoporezivo.
Display MoreDisplay MoreKakvi su ovo mediji majko mila. Regionalni, danica... samo fali ona mala sa LKRI i njezoni članci.
Za 20 EUR napišu štogod poželite.
Nema Klara para da preuzme CKML. Pa ti ne mogu preuzeti lokalnu ćevabdžinicu u kvartu.
Možda mogu preuzeti Varga udio ali i to je pod velikim upitnikom.
CKML super dionica i firma, mogu me samo izbaciti iz nje kao iz ATLN.
Ne prodajem ispod 14-15, mogu mi ga sisati.
Ako bude iznad 14, a ispod 15, jel isto ide ono kidanje spolnog uda? Hoće bit neki live stream ? Možda bi taj performans potaknuo neku promjenu (da ne vidimo više nikad OPTE, TPNG...).
Live stream samo ako uspijete pronaći kameru sa x200 zoom.
Očekivalo se i bolje izvješće od ovoga koliko su najavljivali nove poslove
Jbg.
Dobili nove izgubili Rusiju gotovo u potpunosti. Vjerujem da je samo gubitak tamo sada.
Eto, uzeo nešto sitno ADPL ipak.
Mislim da je gov*o ali Rusija gotovo u potpunosti izašla iz poslovanja, poslovanje se stabiliziralo iako nema dobiti.
Teško da može lošije
Ok izvješće. Prihodi kao i lani. Dobit 6 puta veća aali i dalje nedovoljno za burek.
Ok s obzirom kakvo je lani bilo i cjelokupnu situaciju.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ADPL/FI-ADPL-063124d733c86315111793d07a3de318.pdf
Pozitivno je da je Rusija pala na 7% prihoda. dakle uskoro zanemariva.
Možda malo zakockati i uzeti ADPl, danas bi moglo izvješće.
A budimo realni, gore od lanjskog ne može
Bolesno dobra dobit.
Već nekoliko godina nisu davali dividendu a puni keša.
Ukoliko se odluče za isplatu...
Ma naravno. Izvješće ništa ne valja. Sve je prevara. Izađite brzo na otvaranju iz nje.
5 puta veća dobit je samo šminka i prevara.
Konsolidirano:
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/HPB/FI-HPB-4fce90227fdf253a851b09df833a7703.pdf
Najbolje tromesječje u povijesti grupe.
Ovim tempom će Banka brzo sa 6 na 4 mjesto po ukupnoj imovini.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/HPB/FI-HPB-ec9735f8a810da3c0c55ec6f60c1f9af.pdf
Pa ovim luđacima je neto dobit narasla skoro 6 puta (nekonsolidirano)
Kakvi su ovo mediji majko mila. Regionalni, danica... samo fali ona mala sa LKRI i njezoni članci.
Za 20 EUR napišu štogod poželite.
Nema Klara para da preuzme CKML. Pa ti ne mogu preuzeti lokalnu ćevabdžinicu u kvartu.
Možda mogu preuzeti Varga udio ali i to je pod velikim upitnikom.
CKML super dionica i firma, mogu me samo izbaciti iz nje kao iz ATLN.
Ne prodajem ispod 14-15, mogu mi ga sisati.
Pouka ove prispodobe je: nemoš' se ti s bumbarom mjeriti, koliko god vas pčelica ima na hrpi
Kao pčelica, boli me kur*c.
Izaslo izvješće...
Ja ne bi žurio s kupnjom jer sami najavljuju još jedan loš kvartal što se tiče profitabilnosti te za cijelu 2023. godinu niže EBITDA marže nego što su bile u 2022.
A tko kaže da će te imati priliku jeftinije kupnje tada nego li sada?
ATGR nije baš poznata po velikim oscilacijama.
Solarni paneli iznad svih parkirnih mjesta oko hotela je nesto sto bi svaki na Jadranu trebao imati. Od hotela, restorana, apartmana, svih u turizmu.
To ce biti win-win situacija za koju godinu kad elektricni i hibridni auti se rasire jos vise👌
Koliko mi je poznato, ti solarni paneli nemaju veze sa el. i hibridnim autima. Ne mogu oni napojiti takve mašine.
To je za osnovnu rasvjetu i uređaj za naplatu parkinga. I lijepo izgleda, uzme se i koja kunica poticaja
Varge su ovo držale cijelu vječnost kako bi prodali sada jeftino. Hahaha. Dajte molim vas.
Ako ide prodaja, neće ići ispod 14 EUR. Pogledajte samo imovinu šta imaju. Osobno se nadam da neće ići niti ispod 15 EUR.
A ove pekarne Klara nemaju love za CKML. Imam više ja u madracu keša.
Mislim da ide prodaja.
I ako bude, neće ići ispod 15 EUR po dionici.
Pogledajte samo potraživanja, imovinu, zalihe, keš i temeljni kapital... pa s druge strane obveze... teška keš mašina, min. 15 EUR po dionici.
Ako bude išlo po nižoj cijeni, ja si kidam spolni ud.