kume. sve 5. samo mi nije jasno zasto se to jos uvijek trzi na 2?
Zasto su poderali ask do 2.4 a na 2 imaju na lopate????.
kume. sve 5. samo mi nije jasno zasto se to jos uvijek trzi na 2?
Zasto su poderali ask do 2.4 a na 2 imaju na lopate????.
Žasu! Dok ne dobe presudu, ako ju uopce dobe.
Skoro 17 % ukupnog broja dionica, uključujući fondove naravno, na koje otpada najveći broj.
samo onima koji su glasali, da.
Tu nema neki određeni broj dionica koje Viro mora skupiti pa da odluka o delistiranju propadne. Viro više neće biti izlistan na burzi i svi koji su glasali protiv odluke o delistiranju imaju pravo da od njih Viro otkupi dionice s kojima je glasovao na skupštini. Koliko mu ljudi/fondova proda, proda. Kako god okreneš netko je dobio a netko izgubio u cijeloj toj priči. Samo je pitanje koliko.
Nije. Ta je cijena bila u 6. mjesecu.
pratim malo dry bulkere vani, izgleda da su oni već odavno bottomirali ![]()
Odlucuju francuzi. Mozda do skupstine izade nesto smisleno.
Kolko para je dobio His?
Pravo pitanje je da li je sud obustavio postupak, s obzirom sto je napisano. Jedino on moze zaustaviti postupak svojom odlukom. A drugo pravo pitanje je da li je do sada bilo slicnih postupaka koji su uspjesno zavrseni iako su recimo trajali 800 dana? I ako da, kako to? Kakalv je stav trgovackog suda? Dakle, malo se informirati i onda komentirati a ne nabadati. I trece pitanje je, ako trozubac zna, za koliko je postrojenje prodano?
hvala unaprijed i muzel tov.
Broj 8 prodaje al nema nalog za sve.
Bas me interesira sto ta kaze ako je ovo 3 val na gore. 55 tgt?
sad cemo vidjet kak ce se ponasat iduci tjedan. danas je na grafu napravio brutalu.
meni se cini da ce nam taman dobro doc malo volumena ![]()
i opet lovite u mutnom kolega sredelar. kakav otpis kapitala u iznosu od 90%?? dajte si barem u miru pročitajte kakav je prijedlog a nemojte trkeljati bezveze i obmanjivati sveukupnu investicijsku javnost ![]()
Bilo maloprije na N1 vezano uz ove nove puštene mailove. Bit ce vjerojatno moguće pogledati kasnije. Novokmet i Ćimić.
@marietela
samo lupetas. nemas pojma sto se dogada i ne pratis situaciju ali zato ti zabavno trolati na raznim temama dionica kojih nemas. pises na nacin da te neki ljudi slusaju i nazalost kupuju/prodaju zavisno kakve postove pises. preporuka svima je odvrtiti tvoje postove, na svakoj temi, pa neka se vide tvoji uspjesi tj trading strategija . a posebno zbunjuje tvoja tiula pisaca po forumu koja ne moze biti dalja od istine ![]()
@babikk
Prati se prati, bez brige. Ovo ce ti biti jedna jako lijepa prica. Ako se sve lijepo poslozi, ide secer i preko 600 eura, i to relativno brzo. S tim da je kod nas cijena secera uvijek nekakvih 15, 20 eura visa, u toj takozvanoj regiji 3.
ja bih samo htio čuti komentar zazivačice Hanfe, da nam onako zdravoseljacki objasni ovu novonastalu situaciju :). A od mistera Puzavca/srdelara cemo jos pričekat jedan dan da mu se otkljuca profil. Neostar izdrži!!
Mazel tov
ako nista drugo, s njenim povratkom će se možda opet počet kopat po toj aferi što je odlično. mozda izadu jos kakve pikanterije.
dečki, bezanija. nece bit problema jer se neki tek spremaju investirati u ovu pravu trejdersku dionicu. ![]()
dok neki shvate.....
samo turbo!